Filli Boya
Kimselere anlatmadığın aşk hikayeni bizimle paylaşmaya ne dersin? Hikayeni bize yolla, seçilen hikaye seninki olsun, Elif Şafak kendi kalemiyle bütünleştirip Habertürk Gazetesindeki köşesinde yayınlasın. Üstelik beğenilen 20 hikaye Romantik Hediye Sepeti kazandırıyor. Tıkla, hikayeni yazmaya başla! Filli Boya - Aşkını Anlat | Facebook
anaaa ben bu çek olayını neyin ilk defa görüyoruumm ..bide çeklermi birleştiriliyo nasıl oluyo ,her gördüğünde kaydetip alışveriş yaparken hepsini birdenmi kullanıyosunuzz??bende istiyoruumm
coco cola kırmızı kasa var ordan puan biriktirip çek alabiliyosun 10 tl lik.arkadasını üye yaptığında alışveriş yaparsa 10 lira geliyo.birde tv kampanyası oluyo zamanı yok herhengi bi kanalda kod veriyo genelde 20 veriyodu bugün 10 verdi.bu üçünü birleştirdim ben
şimdi gördüm nestlenin 2012 keyifli hediye seysinde eşşim kazanmış adını yeni gördüm. ama hala hediye falan gelmedi. size geldimi hediye.ne geliyo acaba yastık falan diyordu arkadaşlar o mu acaba ?
birkaç arkadasa gelmiş ama benimkide gelmedi daha.nestle yazılı kırmızı yastık veya magnet geliyormuş
eti cinlerin gelip gelmeyeceği bile belli değil,çok merak ediyorum yaaaa
birkaç arkadasa gelmiş ama benimkide gelmedi daha.nestle yazılı kırmızı yastık veya magnet geliyormuş
14 Şubat'a kadar hayatınızın aşkıyla tanışma hikayenizi Napolyon kazandırır, izin verin siz de kazanın. Kampanya, çekiliş ve yarışmalara katılın özel fırsatları kaçırmayın. - Napolyon.com adresine yazın. Hikayeniz Napolyon özel jürisi tarafından değerlendirilsin. En beğenilen ilk 3 hikayeden biri sizinki olsun. Özel tasarımlu pırlanta kolye,yüzük veya kol düğmelerinden biri sizin olsun!
Aile Olma Zamanı
Ailenizle birlikte keyifli bir yarışmaya katılmaya var mısınız? Hemen ailenizi oluşturun, 5 gün boyunca Facebook üzerinden gelecek bilgi sorularını doğru ve hızlı cevaplayın, 250 TL Hediye Çeki kazanma fırsatı yakalayın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?