Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

anaaa ben bu çek olayını neyin ilk defa görüyoruumm ..bide çeklermi birleştiriliyo nasıl oluyo ,her gördüğünde kaydetip alışveriş yaparken hepsini birdenmi kullanıyosunuzz??bende istiyoruumm

aynı butikten 2 badi,kızıma pantolon ve arkadaşa hediye aldım..çekpek farketmesede 5lra indirimi mi gördü

anaaa ben bu çek olayını neyin ilk defa görüyoruumm ..bide çeklermi birleştiriliyo nasıl oluyo ,her gördüğünde kaydetip alışveriş yaparken hepsini birdenmi kullanıyosunuzz??bende istiyoruumm

coco cola kırmızı kasa var ordan puan biriktirip çek alabiliyosun 10 tl lik.arkadasını üye yaptığında alışveriş yaparsa 10 lira geliyo.birde tv kampanyası oluyo zamanı yok herhengi bi kanalda kod veriyo genelde 20 veriyodu bugün 10 verdi.bu üçünü birleştirdim ben

hımm diğerlerini istediğin zaman kullanabiliyodun ,kodu sadece bugün kullanabiliyodun dimi..öyle birleştirdiin :) ok ben zaten cocacolanın sitesine üyeydim ama nezamandır eklemiyodum ,bu kampanyalar yoktu ilk zamanlar ,hemen bitane kapak daha ekliyim ,kaç puana veriyo 10 tlyi
buldum buldum 18 puanmış ,bide hergün enaz 1 tane içilir..tüh gitti onca puan

Son düzenleme:
şimdi gördüm nestlenin 2012 keyifli hediye seysinde eşşim kazanmış adını yeni gördüm. ama hala hediye falan gelmedi. size geldimi hediye.ne geliyo acaba yastık falan diyordu arkadaşlar o mu acaba ?

şimdi gördüm nestlenin 2012 keyifli hediye seysinde eşşim kazanmış adını yeni gördüm. ama hala hediye falan gelmedi. size geldimi hediye.ne geliyo acaba yastık falan diyordu arkadaşlar o mu acaba ?

birkaç arkadasa gelmiş ama benimkide gelmedi daha.nestle yazılı kırmızı yastık veya magnet geliyormuş

Günaydın arkadaşlar. Gündemde neler var, ne hediyeler ve promosyonlar, biri özet geçebilir mi, topiğe ilk defa giriyorum da!

Aile Olma Zamanı

Ailenizle birlikte keyifli bir yarışmaya katılmaya var mısınız? Hemen ailenizi oluşturun, 5 gün boyunca Facebook üzerinden gelecek bilgi sorularını doğru ve hızlı cevaplayın, 250 TL Hediye Çeki kazanma fırsatı yakalayın!

gunyadınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…