- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
aylardır 5 sayfada bir mutlaka uyarısı oluyor arkadaşım,azıcık okusa bilirdi
davetiye yollanıcakmış etkinlikler için, bir de üye ettiklerimizden 20 tl gelecekmiş, bakalım. teşekkürler
kontes geldımı ayakkabın tatlım
aylardır 5 sayfada bir mutlaka uyarısı oluyor arkadaşım,azıcık okusa bilirdi
davetiye yollanıcakmış etkinlikler için, bir de üye ettiklerimizden 20 tl gelecekmiş, bakalım. teşekkürler
belki geçmişi okudu ve biliyor,belki okumadı bilmiyor bilemem,,benim takıldığım şey uyarı biçimimiz..bu şekilde yazmak yerine daha uygun cümleler kullanılabilirdi..sonuçta hepimiz aklı yerinde bireyleriz..güzellikle söylenince anlayabiliriz..ve her yeni katılan üye ile birlikte bu kuralı ihlal etme durumlarında uyarmamız gerekir..bu sayede bu topiğin huzuru devam eder..böyle yazmak yerine arkadaşım yasak bunları yazmak kötü içerik olarak bildirdim denilebilirdi..katılırsın yada katılmazsın çokda önemli değil sadece bildirmek istedim sayın kkontess
canım bak, burada ne tartışmalar ne laflar döndü
hiç birinde gıkımı çıkarmadım
bana ne dedim geçtim.
ama artık sürekli referans yasak, oy istemek yasak uyarılarını okumak bana illallah getirdi.
oy isteyenlerden de sıkıntı bastı.
ben neredeyse 1 senedir bu topikte bu tarz şeyleri okumaktan feci halde dolmuş durumdayım.
bak ne güzel demişsin, önemli değil diye.
bence de olmamalı.
sen kendin kibarca uyar, benim tarzımdan ben sorumluyum.
yok canım bu ara bana gelen giden.yola çıkmışlar mı ki ?
du ben bi mail atayım onlara.
Günaydın kızlar..
Ruffles cidden baya zormuş. İlk iki soruyu bulabildim. Gerisini mantıken yaptım, bakalım
ilk iki soru bile zordu nasıl buldun cevapları inan bulamadım yabancı sitelerde bile attım sonra neydi ilk iki cevap inş destekli atmışımdır bari
dove setim geldiiiii
dove setim geldiiiii
Nestle sağolsun yastık göndermiş ben magnet gelir diye tahmin ettim çok güzellll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?