Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aylardır 5 sayfada bir mutlaka uyarısı oluyor arkadaşım,azıcık okusa bilirdi

davetiye yollanıcakmış etkinlikler için, bir de üye ettiklerimizden 20 tl gelecekmiş, bakalım. teşekkürler

belki geçmişi okudu ve biliyor,belki okumadı bilmiyor bilemem,,benim takıldığım şey uyarı biçimimiz..bu şekilde yazmak yerine daha uygun cümleler kullanılabilirdi..sonuçta hepimiz aklı yerinde bireyleriz..güzellikle söylenince anlayabiliriz..ve her yeni katılan üye ile birlikte bu kuralı ihlal etme durumlarında uyarmamız gerekir..bu sayede bu topiğin huzuru devam eder..böyle yazmak yerine arkadaşım yasak bunları yazmak kötü içerik olarak bildirdim denilebilirdi..katılırsın yada katılmazsın çokda önemli değil sadece bildirmek istedim sayın kkontess

canım bak, burada ne tartışmalar ne laflar döndü
hiç birinde gıkımı çıkarmadım
bana ne dedim geçtim.
ama artık sürekli referans yasak, oy istemek yasak uyarılarını okumak bana illallah getirdi.
oy isteyenlerden de sıkıntı bastı.
ben neredeyse 1 senedir bu topikte bu tarz şeyleri okumaktan feci halde dolmuş durumdayım.

bak ne güzel demişsin, önemli değil diye.
bence de olmamalı.
sen kendin kibarca uyar, benim tarzımdan ben sorumluyum.

katılırsın yada katılmazsın çokda önemli değil sadece bildirmek istedim sayın kkontess

Günaydın kızlar..

Ruffles cidden baya zormuş. İlk iki soruyu bulabildim. Gerisini mantıken yaptım, bakalım

kızlar bugun duru açıklanıyordu dimi duş jeli ve bornoz kazananlar baya bi kişi olacak inş bize oluruuuz

kızlar polo da yarışma yapıyor isterseniz bir göz atın http://www.facebook.com/PoloSepeti:34:

Bu yarışmamız çok basit ürün aramaya gerek yok doğru ürün mü diye düşünmeye gerek yok sadece hız ve birazda şans önemli nasılmı açıklıyorummmm :) California Polo Club Türkiye sayfamıza üye olmanız yeterli hediyeler 1. 25. 50. 75. 100. 150. veee 200. kişiye :))) (hediyeler kura şeklinde olacaktır.)

bu yarışmamız devam ediyor henüz 150 ve 200 kişi belli değil.

Nestle sağolsun yastık göndermiş ben magnet gelir diye tahmin ettim çok güzellll

ROMAN
Şifreler gelmeye başladı! İlk ipucumuz: Şifre GIPSY markasına ait ürünlerden birinde gizli! Hangi üründe şifremizin gizli olduğunu bize sosyalmedya@roman.com.tr den bize gönderen bir müşterimiz 50TL indirim çeki kazanma şansı yakalıyor! Bol şanslar!

Süs Dikişli Kloş Etek - K1225017

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…