Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

keşke açabilsem facemi:18: açılmıyor hesabım mail geldi ama face açamıyorum çıldırmak üzereyim

keşke açabilsem facemi:18: açılmıyor hesabım mail geldi ama face açamıyorum çıldırmak üzereyim

bak canım arçelik kendi sayfasında böyle yazmış

Facebook hesabınız kilitlendiyse, size gelen teyit e-mailine cevap olarak, "isim, soyad, adres, telefon ve TC Kimlik numaranızı" yazmanızı rica ederiz.

Yurtiçi Kargo Tüm katılımcıların sabırlı olmasını diliyoruz.Sonuçlar 18:00'de açıklanacak.Lütfen sayfayı takip edin.Teşekkür ederiz.

Emsan Mutfak Gereçleri
Bu haftanın hediyesi, Ceramoni Seramik Şef Bıçağı sahibi Emsan Shop Üyesi takipçimiz; .... Hediyesini iyi günlerde kullanmasını dileriz! Haftaya yeni ve çok güzel bir hediye daha Emsan Online Mağaza üyeleri arasından sahibini bulacak. Üye olmakta geç kalmayın.

bak canım arçelik kendi sayfasında böyle yazmış

Facebook hesabınız kilitlendiyse, size gelen teyit e-mailine cevap olarak, "isim, soyad, adres, telefon ve TC Kimlik numaranızı" yazmanızı rica ederiz.

evet canım gördüm onu soran da benim zaten3gündür uğraşıyorum hediyemi almak için

gondolu unutmayın kızlar

Gondol
Bol Bol Gondol yarışmamıza 1 saat kaldı! Facebook üzerinden soracağımız soruya doğru cevabı veren ilk 10 kişi bu hafta bizden süpriz bir hediye kazanacak. Tek yapmanız gereken, 15.00'da sorduğumuz sorunun doğru cevabını hızlıca bulmak ve gondolplastic@gmail.com adresine mail atmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…