Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Şimdi karacanın sayfasında şöyle bir yazı okudum.

logoyu gönderebilmeniz için sayfayı yenilemeniz gerekiyo arkadaşlar ancak o şekilde logoyu kabul ediyor..

Casio Saat Türkiye
Dünyayı ben şaşırtırım mı diyorsun? En bilgili benim, hediyeyi de ben alacağım, siz sadece nerede olduğunu söyleyin! diyenlerden misin?

İşte sana fırsat: Testteki sorulara en kısa zamanda en fazla doğru yanıtı ver, saatini adresine gönderelim.

Casio Saat Türkiye - Bilginle Şaşırt | Facebook

Persan Home Studio
Persan'ın Piculet hediyeleri sahiplerini buldu! Perde, Perde Modelleri ve Döşemelik Kumaş - Persan linkine tıklayarak kazananları görebilirsiniz. Kendilerini tebrik eder, katılan herkese çok teşekkür ederiz... Fırsatları ve sürprizleri kaçırmamak için sayfamızı takip etmeye devam edin!

Piculet Kazananlar

Zehranur Özel
Nur Erkan Kranda
Yasemin Muratoğlu
Ömer Konukman
Meral Basut

Son düzenleme:
Dettol Türkiye
Boyner'den 50 TL değerinde hediye çeki kazanma şansı için son gün! Hemen tıkla, fırsatı kaçırma: Dettol Türkiye - Anneler Kulübü | Facebook

Pepsi Türkiye
PEPSI'YLE OYUNDA DA KAZAN!

Herhangi bir Pepsi kapak ve açma halkalarından çıkan şifreyi gir, hem Mynet.com oyunlarında 2.000 puan, hem de Facebook Peak Games oyunlarında hediyeler kazan!

Son düzenleme:
Arçelik

Teyit e-maili ulaşan kullanıcılarımızın dikkatine; Facebook hesabınıza girişte sorun yaşıyorsanız, size gönderdiğimiz e-mail'e cevap olarak, "isim, soyad, doğum tarihi, adres, telefon ve TC Kimlik numaranızı" yazmanızı rica ederiz. İlginize teşekkürler.

Demiş yorumlarında bende mail adresine bilgilerimi yolladım bana gelen maili yanıtladım yanii.. umarım sorun çıkmadan gelir :)

Son düzenleme:
Hacı Sayid
Rekabet artıyor! Pasta Masta oyununda haftanın ikincisi Special Çikolata, üçüncüsü Madlen Çikolata kazanıyor.

Tatil Sepeti
‎!!!!! 50.0000!!!!!

Sizlerin yoğun ilgisiyle Facebook sayfamızda 50.000 üyeye ulaştık.
Bu başarımız sizlerle kutlamak adına 2 adet Dünya nın en hafif kabin boylu valizini hediye ediyoruz!!!

Tek yapman gereken!!!
Dünyanın en hafif kabin boyu valizini kazanmak için tek yapman gereken konu başlığına valiz yazıp, adını, soyadını ve telefon numaranı promosyon@tatilsepeti.com adresine göndermen.

Email atan 50’nci ve 500’üncü kişi bu harika hafif valizin sahibi olacak!
Hemen emailin konu başlığına “valiz” yaz, bilgileri ekle ve promosyon@tatilsepeti.com ‘a gönder.

* Katılım için kişi başına bir email geçerlidir. Email le katılım 29.01.2012 tarihinde saat 23:59'da sona erecektir.
Tatilsepeti kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Gondol | Facebook
Bugün Bol Bol Gondol Yarışma günü! Saat 15.00’da soracağımız soruya en hızlı doğru cevabı veren ilk 10 kişi arasında olmak istyorsanız takipte kalın! :)

Unutmayalım kızlaar

Sizce sevgililer gününde bir bey için en ideal hediye nedir? (Anketimize katılan ve duvarında palaşan katılımcılar arasından belirleyeceğimiz sanslı takipcimiz sürpriz bir hediye kazanacaktır.)

https://www.facebook.com/jagtr

Arnica
Kahve Yemen'den, bülbül çimenden, makinesi Arnica'dan gelir!

İŞTE KAZANANLAR

Nuri Baştürk (Bursa)
Atilla Arı (Adana)
İsmail Gürbüzer (Ankara)
Engin Doğan (Tekirdağ)
Onur Kaya (Şanlı Urfa)

Kendilerini kutluyor, güle güle kullanmalarını diliyoruz.
Kazananlar, lütfen gün içerisinde mail kutularını kontrol ederek, gerekli bilgilerini göndersinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…