Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Gondol
Değerli yarışmacılarımız, sorumuzun doğru yanıtı olan "Mavi" cevabını en hızlı şekilde e-posta'mıza göndererek bizden "Hüp Hüp Bardak Seti (3'lü)" kazanan Bol Bol Gondol yarışmamızın bu haftaki kazananları;

Özlem Elmacıgil
Münevver Sağlam
Esra Sertkaya
Merve Sahin
Esra Ergen
Zübeyde Aksoy
Hüsniye Şentürk
Birsen Türkcan
Hande Değirmenci
Döndü Karagöz

Kazanan kişileri tebrik eder, hediyelerini alabilmeleri için iletişim bilgilerini (Ad, soyad, adres ve telefon) gondolplastic@gmail.com adresine göndermelerini rica ederiz. İlginiz için tekrar teşekkürler :)

Mavala Türkiye
Sevgili MAVALA Türkiye Takipçileri, Değerli paylaşımlarınızı göreceğimiz için merakla beklediğimiz yeni yarışmamızı sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Öncelikle, sizlerden 31 Ocak 2012 Salı günü saat 24:00' a kadar, en beğenerek kullandığınız MAVALA Mini Color Oje’ nizi ve ojeli elinizi içeren bir fotoğrafı, ad ve soyadı bilgilerinizi fotoğrafınızın üzerinde etiketleyerek, MAVALA Türkiye facebook sayf...Devamını Gör

Neden hc bır lıstede adım yok yha
ne oldu böle bana
bu hafta hcbırsey kazanamadım (((

Mavala Türkiye
Sevgili MAVALA Türkiye Takipçileri, Değerli paylaşımlarınızı göreceğimiz için merakla beklediğimiz yeni yarışmamızı sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Öncelikle, sizlerden 31 Ocak 2012 Salı günü saat 24:00' a kadar, en beğenerek kullandığınız MAVALA Mini Color Oje’ nizi ve ojeli elinizi içeren bir fotoğrafı, ad ve soyadı bilgilerinizi fotoğrafınızın üzerinde etiketleyerek, MAVALA Türkiye facebook sayfasında bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz.

Sonrasında, fotoğraf paylaşım süresi bitiminde, sayfamızda 2 Şubat 2012 Perşembe günü saat 12:30’ a kadar yer alacak ve katılımcı bilgilerini içeren bir anket yayınlıyoruz. Her takipçinin anket için yalnızca bir oy hakkı bulunuyor.

Anket yayınlanma süresi bitiminde, paylaştığı fotoğraf en çok beğenilen ilk 10 kişiye, sürdükleri Mini Color Oje rengine uygun Mavalia Ruj ve MAVALA Eye-Lite Göz Kalemi hediye ediyoruz.

2 Şubat 2012 Perşembe günü saat 14:00’ da hediye kazanan ilk 10 kişiye ait bilgileri sayfamızda yayınlıyoruz.

Hepinizi yarışmamıza bekliyor, sağlıklı ve güzel günler diliyoruz.

ya kızlar burda ankete katılan ve duvarında paylaşan diyo tamam ankete katılıyorum da neyi duvarımda paylaşıcam anket paylaşılmıyor ki sayfayı mı paylaşıcam gıcık oluyorum böyle yazanlara ya

ya kızlar burda ankete katılan ve duvarında paylaşan diyo tamam ankete katılıyorum da neyi duvarımda paylaşıcam anket paylaşılmıyor ki sayfayı mı paylaşıcam gıcık oluyorum böyle yazanlara ya

anket paylaşılıyor canım,ankete tıklayınca altında paylaş çıkıcak

y LIFE
Yarışma öncesi son hatırlatmamız! Yarışmamız 16.00 da başlayığ 16.30 da bitecektir.

Her yarışmacının sorulacak soruya tek bir cevap hakkı bulunmaktadır. Herkese bol şans dileriz.
Beğen · · Paylaş · birkaç saniye önce ·

Link yokmuuuuu? Sayfayı bulamadım.

bu kampanyacılar kafayı yemiş. rakipleri diskalifiye olsun diye, özel programla onların oylarını arttırtıyorlarmış.
şeytanın aklına gelmez dedikleri bu olsa gerek.
Allah bizi insan şerrinden korusun.amin.

Kontes aynen dediklerine katılıyorum.Amin diyorum.

Biskrem
İşte sana yeni bir Cuma eğlencesi: Sence Biskrem kaç ülkeye enfes lezzetini götürüyor? Bakalım bu sefer kimler doğru tahmin edecek...

Ben anlam veremiyorum zaten,nasıl uğraşıyorlar bu kadar insanlar,hele aralarında saygın mesleklerde olanların neden böyle şeylere itibar ettiğine aklım ermiyor.Büyük hediyelere ok de küçükler için de didinmleri tuhaf.İş haline getirmişler resmen.Allah akıl fikir versin ne diyelim..

Gelmasini beklediğim o kadar çok kargo varki yazmaya kalksam bitiremem bir saatte
ama gel görki firmalar bekletiyolar
gönder gitsin kardeşim yarışma yapıyon sonra 1 ay gelsin diye bekletiyon

İsmi lazım olmayan siteye mail gönderenler mail kutularına bir göz atsın,ben itiraz etmiştim yeni mail geldi..

Merhaba,

Sitemizden alımını yapmış olduğunuz "Dalin" kampanyası ürünlerinin kargolama işlemleri 30 Ocak 2012 Pazartesi itibariyle yapılacaktır.
Konuyla ilgili sizi bilgilendirmek istedim. Ürünlerinizin gönderimi ‘acildir’ ibaresiyle yapılacaktır. Yaşanan gecikme nedeni ile Unnado.com adına sizlerden özür diler anlayışlı yaklaşımınız için şimdiden teşekkür ederim.Yardımcı olabileceğim her konuda geri dönüşü sağlayın lütfen.

İyi günler dilerim.

Gamze DİNÇER
unnadó.com

Salih Omurtak Caddesi No:8
Koşuyolu - Kadiköy - İstanbul
T: +90 216 545 29 10
F: +90 216 545 29 11

perabutikten kazandığım Levis converse geldi,kardeşime güzel hediye oldu

fotonun kenarında benim Levis patik de çıkmış yeni gördümm

Son düzenleme:

153.02.03.2155 bu canım

bende gece gündüz beğeni toplamalarına şaşıyorum ve düşünmüyorda değilim bunların evleri çocukları eşi ne haldedir??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…