Sizce sevgililer gününde bir bey için en ideal hediye nedir? (Anketimize katılan ve duvarında palaşan katılımcılar arasından belirleyeceğimiz sanslı takipcimiz sürpriz bir hediye kazanacaktır.)
https://www.facebook.com/jagtr
ya kızlar burda ankete katılan ve duvarında paylaşan diyo tamam ankete katılıyorum da neyi duvarımda paylaşıcam anket paylaşılmıyor ki sayfayı mı paylaşıcam gıcık oluyorum böyle yazanlara ya
y LIFE
Yarışma öncesi son hatırlatmamız! Yarışmamız 16.00 da başlayığ 16.30 da bitecektir.
Her yarışmacının sorulacak soruya tek bir cevap hakkı bulunmaktadır. Herkese bol şans dileriz.
Beğen · · Paylaş · birkaç saniye önce ·
bu kampanyacılar kafayı yemiş. rakipleri diskalifiye olsun diye, özel programla onların oylarını arttırtıyorlarmış.
şeytanın aklına gelmez dedikleri bu olsa gerek.
Allah bizi insan şerrinden korusun.amin.
bu kampanyacılar kafayı yemiş. rakipleri diskalifiye olsun diye, özel programla onların oylarını arttırtıyorlarmış.
kızlar polo da yarışma yapıyor isterseniz bir göz atın http://www.facebook.com/PoloSepeti:34:
Bu yarışmamız çok basit ürün aramaya gerek yok doğru ürün mü diye düşünmeye gerek yok sadece hız ve birazda şans önemli nasılmı açıklıyorummmm :) California Polo Club Türkiye sayfamıza üye olmanız yeterli hediyeler 1. 25. 50. 75. 100. 150. veee 200. kişiye :))) (hediyeler kura şeklinde olacaktır.)
bu yarışmamız devam ediyor henüz 150 ve 200 kişi belli değil.
ROMAN
Şifreler gelmeye başladı! İlk ipucumuz: Şifre GIPSY markasına ait ürünlerden birinde gizli! Hangi üründe şifremizin gizli olduğunu bize sosyalmedya@roman.com.tr den bize gönderen bir müşterimiz 50TL indirim çeki kazanma şansı yakalıyor! Bol şanslar!
Süs Dikişli Kloş Etek - K1225017
153.02.03.2155 bu canım
NESCAFÉ 3ü1 Arada
Muhabbetin 3lüsü aranıyor! Muhabbeti bol, neşesinden geçilmeyen 3 arkadaşını bi kahve masasında topla, 15li Nescafé 3ü1 Arada paketini kazanma şansı yakala. NESCAFÉ 3ü1 Arada - Muhabbetin 3'lüsü | Facebook
NESCAFÉ 3ü1 Arada | Facebook
Casio Saat Türkiye
Dünyayı ben şaşırtırım mı diyorsun? En bilgili benim, hediyeyi de ben alacağım, siz sadece nerede olduğunu söyleyin! diyenlerden misin?
İşte sana fırsat: Testteki sorulara en kısa zamanda en fazla doğru yanıtı ver, saatini adresine gönderelim.
Casio Saat Türkiye - Bilginle Şaşırt | Facebook
Tatil Sepeti
‎!!!!! 50.0000!!!!!
Sizlerin yoğun ilgisiyle Facebook sayfamızda 50.000 üyeye ulaştık.
Bu başarımız sizlerle kutlamak adına 2 adet Dünya nın en hafif kabin boylu valizini hediye ediyoruz!!!
Tek yapman gereken!!!
Dünyanın en hafif kabin boyu valizini kazanmak için tek yapman gereken konu başlığına valiz yazıp, adını, soyadını ve telefon numaranı promosyon@tatilsepeti.com adresine göndermen.
Email atan 50nci ve 500üncü kişi bu harika hafif valizin sahibi olacak!
Hemen emailin konu başlığına valiz yaz, bilgileri ekle ve promosyon@tatilsepeti.com a gönder.
* Katılım için kişi başına bir email geçerlidir. Email le katılım 29.01.2012 tarihinde saat 23:59'da sona erecektir.
Tatilsepeti kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?