Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Veet Türkiye
Veet Güzellikler Kulübü'nün bu haftaki kazananları belli oldu: http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirü...sVirüsVirüsVirüs?sk=app_181762261889519Berçin Özgür
Migros'tan 50 TL değerinde hediye çeki
İrem Durmaz
Merve Işık
Sevda Çoban
Veet hediye sepeti
Gamze Akbal
Veet hediye sepeti
Sevilay Metin
Veet hediye sepeti
Emine Kaygısız
Veet hediye sepeti

Dettol Türkiye
Dettol Anneler Kulübü'nde haftanın kazananlarını görmek için tıklayın: Dettol Türkiye - Anneler Kulübü | Facebook
Meryem Atasert
Boyner'den 50 TL değerinde hediye çeki
Tülin Ulutaş
Ayça Ay
Diğdem Çimen
Dettol Hijyen Seti
Funda Altınay
Dettol Hijyen Seti
Pınar Koçar
Dettol Hijyen Seti
Pelin Eskidemir
Dettol Hijyen Seti
İlknur Dağ
Dettol Hijyen Seti

KIZLAR BU KAMPANYACILAR KİMLERR??çokmu hırslılarr??
b,de trendyol şifreleri falan nezaman veriliyo??

kesinlikle öyleler.
bu işleri birer hayat felsefesi haline getirmişler, nefes almakla eş tutmuşlar.

benim jetonum yeni düşüyor daha...
olay krem seti kazandığımda bi bayan mesaj atmıştı, tanımadığım biri.
kimlik bilgisi istiyorlar,güvenemedim,sen yollayacak mısın demişti.
ben de hayır demiştim saf saf.
ama bu cin kadın, benim krem setimi de aldı...
kargo benim adıma olduğundan tesadüfen haberdar oldum ve krem seti ona gitti.
geri de alamadım, kullanmış.

bu kadar ucuz insanlar işte.

pes artık ben ne diyim..
ben aylar önce tesadüfen gördüm burayı,sağolun buradaki paylaşımlar vesilesi ile güzel şeyler kazandım,faceden böyle şeyler olduğunu bile bilmiyordum,kampanyalara katılmak için yeni hesap açıp burada paylaştım derken listemi her gün yeni davet geldi bir sürü kişi,ama gerçekten ben şaşırıyorum kazanmak için yapılanlara,bir de emri vaki yapıyorlar ''yok beğenmeyeni silicem listemden diye'' işi gücü bırakıp onlara oy vermekle mi uğraçcak millet,tek seferlik şeylere katılıyorum şans olursa olur olmassa ne yapalım,ama yapılanlara gerçekten aklım sırrım ermiyor

daha neler neler var valla ben son verdim oylu işlere yoksa stressten hasta olacaktım. resmen insanların bambaşka yüzlerini gördüm/tanıdım o işlerde.
aman aman diyorum...

amaaann o ne kızz hayret bişey yanii...onu nasıl becerdi anlamadım ama bukadar aç gözlülüğe ne gerek varkii..şans meselesi bunlarr...neysee....

Markafonim
Trendyol bazı kullanıcılarına hediye çeki yüklediğini belirtmek isteriz. Hesaplarınızı kontrol ediniz.

Trendyol'a ulaşmak için buraya tıklayınız.

amaaann o ne kızz hayret bişey yanii...onu nasıl becerdi anlamadım ama bukadar aç gözlülüğe ne gerek varkii..şans meselesi bunlarr...neysee....

ayıp ya haram haram yazıklar olsun öylelerine

kurtlar hep aramızda gezer* diye bi söz var çok severim.tam bu duruma uyuyor işte
bazı insanlar çiğ süt emmiş.

bence de haram zıkkım olsun hakkım. o kadar sinirlenip kargoyla / firmayla tartışmam da cabası.

sürdüğü yerde siğiller çıksın inş yaaarappim amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…