Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben markafoni ve trendyoldan henüz hiç alışveriş yapmadım banada yüklemişlermidir acabaaa??:44: hiç sanmamm

amiiiinnnnn

amin.insanların hakkını yiyenler haram zıkkım olsun.
kesin okuyorlardır burada

AKER EŞARP
Sayfamızı beğenen 50 ortak arkadaşınız varsa bu duyurumuzu pazartesi günü saat 17.00'a kadar beğenip paylaşın, yapacağımız çekiliş sonucu kazanan 4 kişiden biri de siz olun !

amin
kim bilir daha kaç kişininkini iç etti

amin.insanların hakkını yiyenler haram zıkkım olsun.
kesin okuyorlardır burada

isimlerini mimledim valla,aile çetesi gibiler.
çoğu kazananlar listesinde de isimlerini görüyorum.
kadere bakın ki, blogları vasıtasıyla oje kazanmışım. (onlar olduğunu bilmiyordum)
renk seçip blogger'a bildirmem lazımdı, o da firmaya söyleyecekti.
firma ile birebir görüşüp istediğim rengi söylemiştim, bir de blogger'a söyleyin prosedür icabı dediler.
aynı rengi blogger'a da söyledim.
ama blogger firmaya benim söylediğim rengi değil,kendi seçtiği rengi söylemiş!
firma bana 'hani bu rengi söylemiştin, fikir mi değiştirdin' demese, ordan da bi kazık yiyecektim

Boncuklu salon takımları ve (yatak odası takımları)
begenip paylasan herkesinn ismleri yazılmıstır bu album yenidir

............
resimleri beğenen paylaşanlAR yorum yapanlar arasından (2 KİŞYE 6LI ODA TAKIMI)CEKİLİŞLE VERİLCEKTİR SAYIMIZ 500 OLDUGUNDA CEKİLİŞİ GERCEKLESTİRCZ

senin başına gelenler de yani :)))

ohaaa o nasıl milletler yaaa

Ülker
Fikirlerin bizim için önemli! Sen de Ülker Yıldızlar Kulübü'ne katıl, puanları topla, ödülleri kazan! Ülker - Yıldızlar Kulübü | Facebook

eşimde bende yurtiçinden stres topu kazanmışız keşke araba olsaymış biri

kızlar bişi sorucam. Bu arçelikten 1. kampanyadan hediye gönderileri başladımı ? aranızda kazanan ve hediyesi gelen var mı acaba ?

ohaaa o nasıl milletler yaaa
çok fenaaa çoookkkk
kremi alan ve blogdan je kazandıkların aynı kişi mi yani? bu olaydan sonra mı öğrendin durumu? eğer öyle ise yani krem gibi ojeyi de kendilerine isteyeceklerdi demekki
evet canım aynı kişiler. aynı kişiler olduklarını dün mailbox'uma bakarken anladım. aa bu isim o isimm diye kalakaldım böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…