kurtlar hep aramızda gezer* diye bi söz var çok severim.tam bu duruma uyuyor işte
bazı insanlar çiğ süt emmiş.
bence de haram zıkkım olsun hakkım. o kadar sinirlenip kargoyla / firmayla tartışmam da cabası.
sürdüğü yerde siğiller çıksın inş yaaarappim amin
kurtlar hep aramızda gezer* diye bi söz var çok severim.tam bu duruma uyuyor işte
bazı insanlar çiğ süt emmiş.
bence de haram zıkkım olsun hakkım. o kadar sinirlenip kargoyla / firmayla tartışmam da cabası.
sürdüğü yerde siğiller çıksın inş yaaarappim amin
Trendyol bazı kullanıcılarına hediye çeki yüklediğini belirtmek isteriz. Hesaplarınızı kontrol ediniz.
Trendyol'a ulaşmak için buraya tıklayınız.
trendyol | alışverişin yeni yolu
amiiiinnnnn
amin
kim bilir daha kaç kişininkini iç etti
amin.insanların hakkını yiyenler haram zıkkım olsun.
kesin okuyorlardır burada
isimlerini mimledim valla,aile çetesi gibiler.
çoğu kazananlar listesinde de isimlerini görüyorum.
kadere bakın ki, blogları vasıtasıyla oje kazanmışım. (onlar olduğunu bilmiyordum)
renk seçip blogger'a bildirmem lazımdı, o da firmaya söyleyecekti.
firma ile birebir görüşüp istediğim rengi söylemiştim, bir de blogger'a söyleyin prosedür icabı dediler.
aynı rengi blogger'a da söyledim.
ama blogger firmaya benim söylediğim rengi değil,kendi seçtiği rengi söylemiş!
firma bana 'hani bu rengi söylemiştin, fikir mi değiştirdin' demese, ordan da bi kazık yiyecektim
senin başına gelenler de yani :)))
isimlerini mimledim valla,aile çetesi gibiler.
çoğu kazananlar listesinde de isimlerini görüyorum.
kadere bakın ki, blogları vasıtasıyla oje kazanmışım. (onlar olduğunu bilmiyordum)
renk seçip blogger'a bildirmem lazımdı, o da firmaya söyleyecekti.
firma ile birebir görüşüp istediğim rengi söylemiştim, bir de blogger'a söyleyin prosedür icabı dediler.
aynı rengi blogger'a da söyledim.
ama blogger firmaya benim söylediğim rengi değil,kendi seçtiği rengi söylemiş!
firma bana 'hani bu rengi söylemiştin, fikir mi değiştirdin' demese, ordan da bi kazık yiyecektim
başıma gelen çok olay yok aslında. söz konusu insanlar aynı kişiler zaten.
Ülker
Fikirlerin bizim için önemli! Sen de Ülker Yıldızlar Kulübü'ne katıl, puanları topla, ödülleri kazan! Ülker - Yıldızlar Kulübü | Facebook
Gigaset Türkiye
Gigaset ile "Sevgini Anlat" yarışmamız devam ediyor. Yarışmamıza katılmak ve birbirinden güzel sevgi mesajlarını okumak için aşağıdaki linke tıklamanız yeterli.
Gigaset Türkiye - Sevgini Anlat | Facebook
Ruffles Türkiye
‎145 paket Ruffles sahibini arıyor! Sen de EN'lerde yaşıyorum diyorsan, hemen Bilen Bilene uygulamamıza gir ve soruları cevapla! Ruffles Türkiye - Bilen Bilene | Facebook
Ülker Ducros
Ülker Ducros baharatlarıyla dolu paket hediyeli yarışmamız devam ediyor! Katılmak için tıklayın: Ülker Ducros - Hediyeli Soru | Facebook
bende kazadmışım duru duş jeli
kızlar bişi sorucam. Bu arçelikten 1. kampanyadan hediye gönderileri başladımı ? aranızda kazanan ve hediyesi gelen var mı acaba ?
ben mp3 kazanmıştım ama hala gelmedi mail gelmişti 1 ay önce cevapladım ama yok:44:
çok fenaaa çoookkkkohaaa o nasıl milletler yaaa
evet canım aynı kişiler. aynı kişiler olduklarını dün mailbox'uma bakarken anladım. aa bu isim o isimmkremi alan ve blogdan je kazandıkların aynı kişi mi yani? bu olaydan sonra mı öğrendin durumu? eğer öyle ise yani krem gibi ojeyi de kendilerine isteyeceklerdi demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?