Kıııızlaaaarrr Yurtiçi den Blackberry kazandım. Burada mp3, stres topu kazananları okuyunca ben de bakayım dedim. Bu kadar heyecan yapacağımı tahmin etmezdim. Nasıl denk geldi inanamazsınız , eşimin 6 yıllık telefonu iflas etmek üzereydi . Modeli neydi acaba ?
tebrikler canım biz de annem ve eşimin hesabından kazanmışız
çok fenaaa çoookkkk
evet canım aynı kişiler. aynı kişiler olduklarını dün mailbox'uma bakarken anladım. aa bu isim o isimmdiye kalakaldım böyle
Kıııızlaaaarrr Yurtiçi den Blackberry kazandım. Burada mp3, stres topu kazananları okuyunca ben de bakayım dedim. Bu kadar heyecan yapacağımı tahmin etmezdim. Nasıl denk geldi inanamazsınız , eşimin 6 yıllık telefonu iflas etmek üzereydi . Modeli neydi acaba ?
tebrikler cnm.
kaç kere oynadınız acaba? ben hergün oynuyorum. kazanırım diyordum ama kazanamamışım((
waaoww harikaaKıııızlaaaarrr Yurtiçi den Blackberry kazandım. Burada mp3, stres topu kazananları okuyunca ben de bakayım dedim. Bu kadar heyecan yapacağımı tahmin etmezdim. Nasıl denk geldi inanamazsınız , eşimin 6 yıllık telefonu iflas etmek üzereydi . Modeli neydi acaba ?
Kontes ciddi mi ya
Krem meselesine de buna da dondum kaldım :120::120:
Nasıl iştir anlamadım, birer bilgisayarı ve internet bağlantısı olan birinin bu kazandığımız iki kuruşluk şeylere ihtiyacı olmaz ki
Çok bulaşmamak lazım demek ki
çoook teşekkürler , ben de kazananları tebrik ederim. çok uzun zamandır en ufak numune bile kazanamamıştım , ama bu hediye hepsinin yerini tuttu.
düğün stresiyle biraz zor kuzum ama inşallahkullanmaya ihtiyacın olmaması dileğimle
hiç uğraşmaya değmez,diğer tarafta büyük hesaplaşma var kuzucumm ,onlar düşünsün,yanık kremi toplasınlar bence bol bolkesinlikle öyleler.
bu işleri birer hayat felsefesi haline getirmişler, nefes almakla eş tutmuşlar.
benim jetonum yeni düşüyor daha...
olay krem seti kazandığımda bi bayan mesaj atmıştı, tanımadığım biri.
kimlik bilgisi istiyorlar,güvenemedim,sen yollayacak mısın demişti.
ben de hayır demiştim saf saf.
ama bu cin kadın, benim krem setimi de aldı...
kargo benim adıma olduğundan tesadüfen haberdar oldum ve krem seti ona gitti.
geri de alamadım, kullanmış.
bu kadar ucuz insanlar işte.
kızlarr avon açıklanmışş kazanmışımmsizde kontrol edinnn
Avon Türkiye - Avon Care Family | Facebook
avon tahminin kaçtı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?