Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

GT Radial Türkiye
Sayfamızı beğenip, “GT Radial 2012 Kataloğu” isimli albümü
profilinde paylaşan takipçilerimizden 1 kişi 13 Şubat 2012
Pazartesi günü yapılacak çekilişle bizden 1 adet Nikon Coolpix L23
dijital fotoğraf makinası + 5 kişi birer adet
Goldmaster mp3 player kazanacak.

Kıııızlaaaarrr Yurtiçi den Blackberry kazandım. Burada mp3, stres topu kazananları okuyunca ben de bakayım dedim. Bu kadar heyecan yapacağımı tahmin etmezdim. Nasıl denk geldi inanamazsınız , eşimin 6 yıllık telefonu iflas etmek üzereydi . Modeli neydi acaba ?

wuwwwwwwwwww süpersinnnnnnnnn tebrik ederimmmmmmm güle güle kullanınnnnn

çok fenaaa çoookkkk

evet canım aynı kişiler. aynı kişiler olduklarını dün mailbox'uma bakarken anladım. aa bu isim o isimm diye kalakaldım böyle

Kontes ciddi mi ya
Krem meselesine de buna da dondum kaldım :120::120:
Nasıl iştir anlamadım, birer bilgisayarı ve internet bağlantısı olan birinin bu kazandığımız iki kuruşluk şeylere ihtiyacı olmaz ki
Çok bulaşmamak lazım demek ki

Güle güle kullanıııııııııııınnnnnnnn

ayy tebrik ederiimmgüle güle kullanın

tebrikler cnm.
kaç kere oynadınız acaba? ben hergün oynuyorum. kazanırım diyordum ama kazanamamışım ((

canım hergün genelde sabah erken saatlerde kalktıgım için oynadım günde 3-4 kez ama oyunu bitirene kadar denedim.her gün oyna pes etme hergün 25 kişi kazanıyor çünkü

Çoook teşekkürler , ben de kazananları tebrik ederim. Çok uzun zamandır en ufak numune bile kazanamamıştım , ama bu hediye hepsinin yerini tuttu.

waaoww harikaa

ben de anlamadım canım,Allah ıslah etsin.
o aileyi komple engelledim, benden uzak olsunlar

süpersin canım tebriklerrrrrr

kullanmaya ihtiyacın olmaması dileğimle
düğün stresiyle biraz zor kuzum ama inşallah
hiç uğraşmaya değmez,diğer tarafta büyük hesaplaşma var kuzucumm ,onlar düşünsün,yanık kremi toplasınlar bence bol bol

ay inanmıyorum ohh valla ne güzel, hadi güle güle kullan nick kardeş

Sağolun arkadaşlar valla hala kıpır kıpırım , öyle bir denk geldi ki öyle böyle değil. Dilerim sizlerde istediklerinizi kazanırsınız.

kızlarr bn kaç yaptığımı hatırlamıyorum valla ama 103 yazan avon değil bzm gibi yarışmaya katılan biri emn değiliz yani 103 olduğunaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…