kac pazartesi gecti hadı havalar kotu dıyelım ben bu ıkı sıtenın hedıyesınden umudu kesmeye basladım=((((
ben hiç takip de etmedim sitelerini p.tesi mi dediler ben de ööööyyle gelir die bekliom walla unutmuştum bile,sen yazınca aklıma geldi.
sen ne kazanmıştın cumartesi'den?
bende bı maket kent bıde dr hedıye cekı boya baya oldu 2 hafta falan oldu gonderdık dıyelı bunlarda ıkıncı haftaya gırdı
bıde tabı gelmeyen etı cınler var
bıde tabı gelmeyen etı cınler var
aa eveeeeetseninle hep aynı şeyleri mi kazanmışız
ben bi de glade bekliyorumm ya sen
ya o diil de işbankası ndan kupa kazanmıştık, onlardan benim adıma olan sağlam geldi,eşiminki kırıkfoto çekip işbankasına yollayayım diyorum sizce işe yarar mı bir daha yollarlar mı ki?:26:
evet canm bende beklıyorum glade =)))) ama is bankasından heberım yoktu bıde bugun avondan kazanmısım annemın adına
eti cinin sayfasına biri oyuncağım geldi yazmış...hadi hayırlısı :))
avonu gönderemedim ki ben bi türlü. rakamı girdim gönder dedim döndüüüü döndüüüü amatamam gönderdik demedi
gerçi inatla 112 yazıodum ben, zaten de kazanamıcakmışım ki
çekilişvar net portaldan kazandığım duvar saatim geldi bugün fotoyu koyamadın buraya face profilime koydum bende bide 7.9 tl ye aldığum pantolon taytım geldisüperrrr
Bilen Bilene'nin kazananları belli oldu! EN'leri avucunun içi gibi bilen, hayatı EN'lerde yaşayarak 145 paket Ruffles'ın sahibi olmaya hak kazanan 10 Ruffles hayranına tebrikler! Sürprizlerimiz devam edecek, takibe devam!
- Erhan Cin
- M. Deniz Uslu
- Hakkı Onart
- Fadim Gündüz
- Aydın Erikci
- Muhsin Yaşar
- Melike Demirtaş
- Zeynep Baltrak
- Mustafa Kanar
- Ömer Balcı
babamın adına kazanmışım kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?