Kızlar günaydın bende bugün 2 tane yenidoğan eldiveni aldım gene 1 kuruş
Neyse bişi anlatcam , rüyamda sizleri gördümmmmmmmmmmm
Ama biraz garip tabi ; Böyle anaokulu gibi biryerde bizim KK nın toplantısı varmışşşş, bende gidiyorum işte hatta annem ve babamla gidiyorum ne alakaysa , neyse kapıda bi bey karşılıyor, diyorumki heralde kazen buNeyse ben içeri bir giriyorum , böyle çingene kılıklı , altındişli yada tek dişli falan dilenci gibi insalar Diyolar benim nickim buydu , benimki şuydu falan ben şok oluyorum , bunlarla mı ben canımlı cicimli konuşuyodum ediyodum diye düşünüyorum falan ,
Neyse sonra uyandım
kızlar trendyoldan kargo tesliminde kargoya alacak kişi evde olmayınca diğer evdekilere teslim yapılamıyormu???
ben evde olmama istimalimi düşünerek eşimin adresini veriyorum veriyorlar sorun olmuyor
selamlarrr kızlarr bende uzun zamandır girmiyorum kapıya kurye gelip nestleden kazandığım hediyeyi verince aklıma geldiniizz ahahayvede size ihtiyacım var açıkçası söleyeceğimi başka konu başlığının altına yazmam gerekir ama sizi daha yakın gördüğümden nedense size sormak istedim :)) avon solutions yaşlılar içinmi? bide turuncusu kuru normal cilt bana uyuyor gece kremimi yoksa gündüz kremimi daha iyidir sizce bileniniz var mı??
kızlar trendyoldan kargo tesliminde kargoya alacak kişi evde olmayınca diğer evdekilere teslim yapılamıyormu???
etiden iki koca paket geldi
içide nasıl dolu
gofredodan kazanmıştım kendim ve eşim adına
işte metronun butun cevpları gecmıs sayfalardan toparladım
ayakkabı atöylesine mail atmıştım, gönderimler ne zaman başlayacak diye sormuştum.
1-15 şubat arası demişler
etiden iki koca paket geldi
içide nasıl dolu
gofredodan kazanmıştım kendim ve eşim adına
avondan kazanmısım kızlar =))) bu arada ıkı sıte kazandıgım hedıyelerı gondermedı gonderdık dedıgı halde cumartesı ve neva colur bu sıtelerden kazanan arkadaslar var mı
(0212) 282 40 04 buyur canım ben aradım 10 gün sonra gönderdiler seninkinide gönderirler inşallah
allah razı olsun senden inan tam 2 hafta oldu ama göndermediler umarım gönderirler
ya bişey dicem benim avon serumum gelmedi buda gelmezse
bişey daha ben avon serum için aradım güvendiğim için karşı tarafa tel noyu da attım çöpe şimdi tekrardan aramak istiyorum bilen varsa yazabilirmisiniz
kac pazartesi gecti hadı havalar kotu dıyelım ben bu ıkı sıtenın hedıyesınden umudu kesmeye basladım=((((cumartesi den ben de d&r çeki ve kfc, nevadan da boya bekliyorum aynen ikisi de gelmedi henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?