Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Dormeo Türkiye - Rüyanı Anlat, Kazan! | Facebook
cnm katılmalısın bence

selamlarrr kızlarr bende uzun zamandır girmiyorum kapıya kurye gelip nestleden kazandığım hediyeyi verince aklıma geldiniizz ahahay vede size ihtiyacım var açıkçası söleyeceğimi başka konu başlığının altına yazmam gerekir ama sizi daha yakın gördüğümden nedense size sormak istedim :)) avon solutions yaşlılar içinmi? bide turuncusu kuru normal cilt bana uyuyor gece kremimi yoksa gündüz kremimi daha iyidir sizce bileniniz var mı??

yardım edecek yok muuuuuuuu

avondan kazanmısım kızlar =))) bu arada ıkı sıte kazandıgım hedıyelerı gondermedı gonderdık dedıgı halde cumartesı ve neva colur bu sıtelerden kazanan arkadaslar var mı

etiden iki koca paket geldi
içide nasıl dolu
gofredodan kazanmıştım kendim ve eşim adına

selam kızlar hediye kazananlar güle güle kullansınlarr

bir şey danışmak istiyorum bi kadın sitesinden mail gelmiş. epilixir diye bi ağda sanırım denemek isterseniz 5 tl kargo karşılığı deneme boyu ürünler göndereceğiz diyorlar ara ara gruplara deneme ürünü dağıtıyorlarmış biraz araştırdım kullananlar memnun ürün orjinali 150 tl imiş acaba sizlerden kullanan oldu mu? deneme ürüne 5 tl verdiğime değer mi? açıkcası ben almak istiyorum sonuçta epilasyon ürünü ne olsa para veriyorum diye düşündüm.

[h=6]Cillit Bang Türkiye
[/h][h=6]Sık sorulan sorulara cevapları aralıklı olarak tekrar etmekte fayda var;

- Oynadığınız her oyun size tüm kampanya boyunca bir çekiliş hakkı kazandırıyor, bu hakkınız her günkü çekilişten sonra iptal olmuyor. Ne kadar çok oynarsanız o kadar çok çekiliş hakkınız var. Ancak bugüne kadar 1000 kez oynayıp kazanamayan da, 1 kez oynayıp kazanan da oldu. Yani herkesin şansı var!

- Lütfen katılım formu sayfasına girerek iletişim bilgilerinizin doğru olduğunu kontrol ediniz. Bu bilgileri istediğiniz an güncelleyebilirsiniz, sadece hediye kazananlar kampanya sonuna kadar bilgilerini değiştiremezler, zira hediyeleri bu adrese kargo ile yollanmış oluyor. Hediyeler en geç 15 gün içinde size ulaştırılıyor, ek bir işlem yapmanız gerekmiyor... Problem yaşanması halinde info@cillitbangturkiye.com adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.
[/h]

avondan kazanmısım kızlar =))) bu arada ıkı sıte kazandıgım hedıyelerı gondermedı gonderdık dedıgı halde cumartesı ve neva colur bu sıtelerden kazanan arkadaslar var mı

cumartesi den ben de d&r çeki ve kfc, nevadan da boya bekliyorum aynen ikisi de gelmedi henüz.

(0212) 282 40 04 buyur canım ben aradım 10 gün sonra gönderdiler seninkinide gönderirler inşallah

allah razı olsun senden inan tam 2 hafta oldu ama göndermediler umarım gönderirler

ya bişey dicem benim avon serumum gelmedi buda gelmezse

bişey daha ben avon serum için aradım güvendiğim için karşı tarafa tel noyu da attım çöpe şimdi tekrardan aramak istiyorum bilen varsa yazabilirmisiniz

ay ben de arayayım ya benim de gelmedi serum inşallah bu kazandığımız avon şeysi gelir.kazanalara mail mi gelecekmiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…