Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar daha önce paylaştılar mı bilmiyorum her hafta yarışma yapıyorlar düzleştirici veriyorlar son model benim var ama yine de yarışıyorum hiç kazanamadım hikaye gibi yazanlar kazanıyormuş genelde
Philips Türkiye | Facebook

ya bişey dicem benim avon serumum gelmedi buda gelmezse

bişey daha ben avon serum için aradım güvendiğim için karşı tarafa tel noyu da attım çöpe şimdi tekrardan aramak istiyorum bilen varsa yazabilirmisiniz

ya bişey dicem benim avon serumum gelmedi buda gelmezse

Bişey daha ben avon serum için aradım güvendiğim için karşı tarafa tel noyu da attım çöpe şimdi tekrardan aramak istiyorum bilen varsa yazabilirmisiniz

(0212) 282 40 04 buyur canım ben aradım 10 gün sonra gönderdiler seninkinide gönderirler inşallah

kızlarr bübchen lerim geldi hamile seti valla neşem yerine geldi :))

güla güle kullancanım ,prima ilk hediyem ve milupa danda peket istedin dimii??gerçi milupanınkilerde ıslak mendil ,pişik kremi numunelşeri falan geliyo ama primanınkiler fena diil ,tupperware bebek mama kapları geliyo

allah razı olsun senden inan tam 2 hafta oldu ama göndermediler umarım gönderirler

hepimizden canım benimkide geç geldi aradığımda salı falandı haftasonuna kadar mutlaka elinizde olur dediler belki 10 günüde geçmiştir gelmesi üzerine düşmezsen yollamıyorlar tekrar aramakta fayda var gönderirler mutlaka

Bu hafta benim kargo haftamdı sanırım. Çoook uzun zamandır gelen giden biyeşim yoktu iyi olduuu.
Hafta başında etiden bi koli geldi içinde yok yok. Sanırım eti bil bakalımdan kazanmıştım. Kolinin içinde 20 ye yakın ürün vardı. Her çeşitten birer tane koymuşlar sağolsunlar

Hipp'ten bir kutu geldi. Biara sitesine üye olmuştum o yüzden geldi sanırım. Kutuda 1 adet bebek sütü, 1 pkt bisküvi, 1 tane kavanoz maması, kaşık ve meyve suyu var.

dünde nestleden yastığım geldi akşam eve geldiğim de bi baktım ki bitanede eve gelmiş eşimin adına onun kazandığından haberim bile yoktu

Duru'danda kazanmışımm

DELİCE SEVENLER
Sen de "Onsuz var olamıyorsan","Seni seviyorum demek isteyip, bir türlü diyemiyorsan”, "Kalbini kırdığın biricik aşkından özür dilemek istiyorsan", “Gelecekle ilgili bütün hayallerinde onsuz var olamıyorsan” ya da "Tezkereyi değil ona kavuşacağın günü her gün tek tek sayıyorsan" DeliceSevenler.com hislerine tercüman olacak. 14 Ocak - 14 Şubat tarihleri arasında, Sevgililer Günü'ne özel sürpriz hediyeleri ve romantik bir Sevgililer Günü yemeği şansı ile...

Doluca - Delice Sevenler

güla güle kullancanım ,prima ilk hediyem ve milupa danda peket istedin dimii??gerçi milupanınkilerde ıslak mendil ,pişik kremi numunelşeri falan geliyo ama primanınkiler fena diil ,tupperware bebek mama kapları geliyo

saol canımmmm. prima geçen hafta geldi 3 ay önce istemiştim fena degil :) milupadan da 4 ay olmustur herhalde talebim gecenlerde aradılar ama bakalım :) 33 haftalık oldu bebiş dogsun öle göndercekler herhalde

kızlar lütfen şu nestlenin yastığının fotosunu koyun çatlıycam
güle güle kullanın hediyelerinizi

bnmde dün trendyoldan 2 paketim geldi ikiside harika
5 tane daha gelcek yoldalarmışş
geçen çarşamba aldıklarımda henüz bekliyor kampanya bitiminii

kızlar Cillit Bang'de kaç tane çekiliş hakkımız olduğunu nereden görebiliyoruz?

solda katılım formu diye bişey var ya tatlım, orayı tıkladığında bilgilerinin olduğu bölümün en altında yazıyor ............ kadar çekiliş hakkınız var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…