Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

NIVEA FOR MEN Türkiye
Beyler, artık sözün bittiği yerdeyiz. Şimdi herkes sussun, fotoğraflar konuşsun! Gece eğlencenin fotoğraflarını 30 Ocak Pazartesi gününe kadar sayfamızda paylaş, çekiliş ile NIVEA FOR MEN Skin Energy Q10 Tıraş Jeli + Q10 Double Action Balsam seti kazanan 25 kişiden biri olma şansını yakala! Haydi, eğlencen de fotoğrafların da bol olsun.

DDF Türkiye
Sevdiğinize olan hislerinizi tüm dünyaya haykırmak ister misiniz? DDF Facebook sayfasını takip edenler “ilan-ı aşka ilan-ı indirim” kazanacak! DDF Türkiye Facebook sayfasından sevgilinize olan hislerinizi paylaşın, DDF ürünlerinde ‘Sevgililer Günü’ne özel 100 TL indirim kazanma şansı yakalayın! Paylaşımlarınızı resmin altında ya da duvarımızda yapabilirsiniz. (Kazanan paylaşım DDF Türkiye facebook ekibi tarafından seçilecektir.)

Coca-Cola Kırmızı Kasa
Unutulmaz bir geceye hazır mısın? Türkiye’nin neresinde olursan ol O Ses Türkiye yarışmasının muhteşem finaline hazırlan çünkü Coca-Cola Kırmızı Kasa özel sürprizlerle seni 19 Şubat’ta gerçekleşecek final gecesine götürüyor! Tek yapman gereken 3 puanla çekilişe katılmak, daha çok katıldıkça kazanma şansını arttırmak!
http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/KirmiziKasaOSesTurkiye

Money Club Kart
Bu aralar Migros’tan Jacobs Monarch Gold 100 g alanlar kahvenin de sohbetin de tadına doyamıyor. Hem bu soğuk havaların keyfini sımsıcak bir fincan kahve ile çıkarıyor, hem de 2 günlük 60DK konuşma kazanıyor.

Memorial Sağlık Grubu
Memorial "Sağlıklı Yaşam" Bilgi Yarışması'nda geçtiğimiz haftanın kazananları belli oldu...
CANAN BALIKÇI - Arzum Dijital Cam Baskül
İLKER SAVAŞ - Omron Pedometre
EBRU ŞENOL - Omron Tansiyon Aleti

Nestle Sıcak Çikolata
Nestlé Sıcak Çikolata’lı kış çok daha keyifli! Peki senin Nestlé Sıcak Çikolata’lı kış keyfin hangisi? Tıkla, yarışmamıza katıl! Nestlé Sıcak Çikolata’lı kış keyfini bizimle paylaş. En çok paylaşılan fikrin sahibine Nestlé Sıcak Çikolata, Nestle atkısı & beresi hediye! :)

Nestle Sıcak Çikolata - Tam Kıvamında Kış | Facebook

...............................................................................................

Son düzenleme:
Merve Kayhan! 100 TL kazandin!
Bilgi icin info@2dayslook.com mail adresinden bizimle ilitibatta gecebilirsin…

Herkeze: eyer kazanmadiysan… yarin tekrar TL kazanma sansini elde edebilirsin!

kızlar sustilo çekilişine katılmıstık belki hatırlarsınız sayfasında kazandıgımı yazmıs mail attım ama anlamadım ben bu işten bana. bana gelen mail olmadı kazandıgıma dair. sayfasına da face resmimi koymus ıyyy :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…