Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Watsons Türkiye
Watsons ve Olay’den Mükemmel Hediyeler!

Sadece Watsons Mağazalarında 1 Şubat - 29 Şubat tarihleri arasında 1’i Anti-aging olmak üzere tek seferde 2 adet Olay ürünü alın, Los Angeles’ta Desperate Housewives film setine gitme hakkı ve daha birçok hediye kazanma fırsatı yakalayın! Kampanya hakkında detaylı bilgi için;

Merhaba. Watsons'a hoşgeldiniz! adresini ziyaret edin.

BAKYAPI
Sevgililer günü için en anlamlı mesajı yazanlar Bakyapı ile kazanıyor. Yuva Sevgiyle Başlar uygulamasına katılın, yazdığınız mesaj en çok beğenilenler arasına girsin süpriz ödüllerden birini kazanın. Başlamak için tıklayın: BAKYAPI - Yuva Sevgiyle Başlar | Facebook

kızlar bu benimoların gönderimleri ne zaman başlayacakmış bileniniz var mı?
katılım koşularında gönderim tarihine dair bir bilgi yok :26:

günaydın kızlar benim o yu ben duyurmuştum bende kazanmışım herkes kazandım yazınca bende pek mutlu olduuum afiyetler olsun bizeee

bu arada kervan mağazaları 50 tl hediye çeki veriyo diyen arkadaş çoook sağol sayende 100 tl kazandım hediye çeki

günaydın sabah sabah çekilişi yaptım ve şanslı burdannnn
tebrikler

Lezzetbaşı
sevgililer gününe kadar hergün 5 arkadaşımıza lezzetbaşı ACILI EKŞİLİ SOS 1 KG HEDİYE BEĞEN KAZAN PAYLAŞ KAZANDIR.

tebrikler nasıl denk getirdin numaralar geri gidiyor vs çok zor

Duru Banyo Keyfi
Bugün saat 12.00'da soracağımız soruyu doğru yanıtlayan kişiler arasından gün sonunda yapacağımız çekiliş ile 5 kişiye Duru Gourmet Duş Jeli hediye seti veriyoruz. Yarışma sorusu bu gece 00.00' a kadar devam edecektir.

tebrikler nasıl denk getirdin numaralar geri gidiyor vs çok zor

sağol canım arkadaş burda yazdığı gibi baktım sayfaya 9 kişi falan vardı olmasına yarım saat kadar bekledim baktım az da olsa ilerliyor 2 kişi kala annemde bende bastık şans bana denk geldi ama tabi bu kadar yoğunluk yoktu şimdi olsa kazanamazdım.. herkes beklio geri çekiyo ondan ilerlemiyor şu an

Duru Banyo Keyfi
Bugün saat 12.00'da soracağımız soruyu doğru yanıtlayan kişiler arasından gün sonunda yapacağımız çekiliş ile 5 kişiye Duru Gourmet Duş Jeli hediye seti veriyoruz. Yarışma sorusu bu gece 00.00' a kadar devam edecektir.
Beğen · · Paylaş · 448 · 16 dakika önce ·

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…