benim küçükken vardı sesli kitabım, süper oluyorlar
iremde bayıldı
Aras kargo 3 çeşit 250 ml lik ürünler çok güzel kokuyorlar.Bu arada benim o da ismim var ama benim ismim mi yoksa ad benzerliği mi nereden anlıycam ?
bende aynı durumdayım. sosyal hayat falan kalmadı
eti cin oyuncağı gelince onada bayılırbu arada oyuncak değil ama paket kokuyor sanırım tüm koku ona geçmiş D
HC HAIR CARE KAZANANLAR KULLANICILARIMIZ:
Çekiliş sonucunda HC Hair Care kazanan kullanıcılarımızın iletisim@sacbakim.com adresine adres ve telefon bilgilerini göndermeleri gerekmektedir. Kampanyaya katılan tüm kullanıcılarımıza teşekkür ederiz. İşte kazanan kullanıcılar:
inanmıyorum yaa kazanmışım nasıl görmedim ben bunu...çok sevindimm....benim o larda yokum(herkeze tebrikler....
Eti cin oyuncaklarımız geldi
oyy o zaman bizim eve 32 benimo girecek,yarısını çeyize koyam bari herifle yirik
Benimo dan bende eşim bebem yiğenler anne baba abla teyze emmi dayı ahbap hısım derken 10 kolide ben kazanmışım
ama gelsin bebesi olan kişilere dağıtıcam
Ben de benimodan kazanamadığına inanmıyorum
ek.yüzlerce kazanan var o anlamda dedim yanlış anlama
Ben de sonuna yetiştim benimonun o da herkes taktikleri yazdığı için olmadı1 paket olsa da yetecekti
güle güle kullan canım:)hangi kargo ile geliyor ben de bekliyoru mda
biliyorum ben senin kazanamadığını
hatta ben senin için tekrar bakmıştım ama taktikleri değiştirdikleri için hiçbişey bulamamıştım bulsaydım özelden mesaj atıp söylicektim ama olmadı
ilk başladığında kazandım bende o zaman kolaydı sonradan bulmak zorlaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?