AFM Sinemaları sizlere 10 Şubat'ta vizyona girecek olan "Star Wars Bölüm 1: Gizli Tehlike" filminin özel hediyelerini kazanma fırsatı sunuyor.
Sayfayı beğenip, aşağıdaki sorunun cevabını Ad, Soyad, Cep telefonu ve Size en yakın AFM Sinemasını belirterek 6 Şubat 2012 tarihine kadar facebook@afm.com.tr adresine gönderen 1.5.10.15.20.25.30.35.40.45.50.55.60.65.70.75.80.85.90.95.100. üyelerimiz "Star Wars Bölüm 1: Gizli Tehlike" filminin hediyelerini kazanacak.
"Star Wars Bölüm 1: Gizli Tehlike" filminin yönetmeni kimdir?
a) Brad Bird
b) Steven Spielberg
c) George Lucas
Yarışma Detayları
* Son katılım tarihi: 6 Şubat 2012
* Kazananlar 7 Şubat 2012 tarihinde AFM Facebook sayfasından duyurulacaktır.
* facebook@afm.com.tr adresi dışında gönderilen facebook mesajları ve duvara yazılan cevaplar kabul edilememektedir.
cevap c kızlaar
arkadaşlar pritin kampanyasına katılan oldu mu.ben de ekranda kazandınız yazısı çıktı .ama herkese aynısı mı çıkıyor bilemedim.heveslenmeden bir sormak istedim..
tebrikler canım kazanmışsın o zaman bana öyle bir yazı çıkmamıştı
Mavala Türkiye
Sevgili Mavala Türkiye Takipçileri, Öncelikle hepinize yarışmamıza gösterdiğiniz ilgi ve emek için teşekkür ederiz.
Oylama sonucunda en beğenilen ilk 10 fotoğraf sahibi yarışmacımız ve aldıkları oy adetleri aşağıdaki gibidir:
1. Mehtap Karay - 112 Oy
2. Sibel Dilci - 102 Oy
3. Gülsen Doğan - 87 Oy
4. Gülümser Demirtaş, Arife Kanar ve Ebru Kasap - 75 Oy
5. Kozmetik Dosyası - Ezgi Tüfekçi - 72 Oy
6. D Gamze Akncgl - 69 Oy
7. Aysel Çınar - 61 Oy
8. Elvan Yeşilbaş - 51 Oy
9. Elçin Şağban - 49 Oy
10. ModaZila - 43 Oy
Kendilerini tebrik ediyoruz. Hediyelerini kendilerine ulaştırabilmemiz için bulker@santekozmetik.com adresine irtibat bilgilerini e-mail göndermelerini rica ediyoruz.
Haftaya yeni yarışmamızda görüşmek ümidiyle, sağlıklı ve güzel günler diliyoruz.
dua edin de mavala ojem yoktu, katılamadımyoksa bilemiyorum yaniii
tebriklerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?