Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Turkcell Superonline
Turkcell Superonline ile internete aşkla bağlanma zamanı geldi! 5 iPad veya 5 Xbox'tan birini kazanmak için Turkcell Superonline - Aşkla Bağlan | Facebook
'den en fazla soruya en kısa sürede doğru cevap ver, büyük ödülü kazanma şansı yakala! Bol şanslar...
Turkcell Superonline
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
Dünyanın en hızlı erişim teknolojisi fiber optik altyapısına sahip yenilikçi telekom operatörü...

Turkcell Superonline - Aşkla Bağlan | Facebook

AFM Sinemaları sizlere 10 Şubat'ta vizyona girecek olan "Star Wars Bölüm 1: Gizli Tehlike" filminin özel hediyelerini kazanma fırsatı sunuyor.”

Sayfayı beğenip, aşağıdaki sorunun cevabını Ad, Soyad, Cep telefonu ve Size en yakın AFM Sinemasını belirterek 6 Şubat 2012 tarihine kadar facebook@afm.com.tr adresine gönderen 1.5.10.15.20.25.30.35.40.45.50.55.60.65.70.75.80.85.90.95.100. üyelerimiz "Star Wars Bölüm 1: Gizli Tehlike" filminin hediyelerini kazanacak.

"Star Wars Bölüm 1: Gizli Tehlike" filminin yönetmeni kimdir?

a) Brad Bird

b) Steven Spielberg

c) George Lucas

Yarışma Detayları

* Son katılım tarihi: 6 Şubat 2012

* Kazananlar 7 Şubat 2012 tarihinde AFM Facebook sayfasından duyurulacaktır.

* facebook@afm.com.tr adresi dışında gönderilen facebook mesajları ve duvara yazılan cevaplar kabul edilememektedir.

cevap c kızlaar

teşekkürler tatlım

arkadaşlar pritin kampanyasına katılan oldu mu.ben de ekranda kazandınız yazısı çıktı .ama herkese aynısı mı çıkıyor bilemedim.heveslenmeden bir sormak istedim..

Mavala Türkiye
Sevgili Mavala Türkiye Takipçileri, Öncelikle hepinize yarışmamıza gösterdiğiniz ilgi ve emek için teşekkür ederiz.
Oylama sonucunda en beğenilen ilk 10 fotoğraf sahibi yarışmacımız ve aldıkları oy adetleri aşağıdaki gibidir:
1. Mehtap Karay - 112 Oy
2. Sibel Dilci - 102 Oy
3. Gülsen Doğan - 87 Oy
4. Gülümser Demirtaş, Arife Kanar ve Ebru Kasap - 75 Oy
5. Kozmetik Dosyası - Ezgi Tüfekçi - 72 Oy
6. D Gamze Akncgl - 69 Oy
7. Aysel Çınar - 61 Oy
8. Elvan Yeşilbaş - 51 Oy
9. Elçin Şağban - 49 Oy
10. ModaZila - 43 Oy
Kendilerini tebrik ediyoruz. Hediyelerini kendilerine ulaştırabilmemiz için bulker@santekozmetik.com adresine irtibat bilgilerini e-mail göndermelerini rica ediyoruz.
Haftaya yeni yarışmamızda görüşmek ümidiyle, sağlıklı ve güzel günler diliyoruz.

dua edin de mavala ojem yoktu, katılamadım yoksa bilemiyorum yaniii

tebriklerr

saol canm

200.000 Dondurmasever Hediyeleri
2 Şubat 2012 Perşembe, 12:21 tarihinde Dondurmayı Seviyorum tarafından eklendi
200.000 Dondurmasever arasından hediye kazanan şanslı takipçilerimiz:

MP3 Player:
Umur Filiz
Meral Aydın
Aysel Pandul
Muharrem Aytekin
Ebru Sıla
Mahsum Ermiş
Birkan Duman
Mehmet Akgül
Ülkü Aral
Deniz İpek Küçük

1 Koli Dondurma:
Özgür Köse
İlayda Peksen
Mustafa Osman Taşkın
Filiz Usta
Umut Türkyılmaz
Meryem Ünlü
Mehmet Doğukan Zeyem
Behice Ötenkaya
Asım Civan
Murat Akkaya
Hilal Sülecik
Ercan Erdagöz
Tolga Öner
Damla Beyza Kalmuk
Oktay Şenoğlu
Dilek Aygün
Gürkan Ballı
Mert Arıkan
Şükrü Avcı
Murat Yamac

Panda Ayıcık:
Dilek Ege
Nuray Aydan
Esalet Turunç
Ahmet Alkan
Furkan Karaca
Mesut Bulut
Sibel Kuzu
Mustafa Toran
Hayriye Över
Mahmut Küçük
Havva Çağan
Yasemin Güner
Tarık Acar
Onur Kandemir
Bahar Güler
Esra Birkan
Zeynep Selvi Efe
Pınar Pervin Gürakan
Züleyha Kabasakaloğlu
Melisa Sever

Kazananlara detaylı bilgi eposta yoluyla verilecektir. İsim benzerliği söz konusu olduğunda eposta ve telefon numaraları esas alınır.

ben yokum ((

Glade Kadını: Sevgili üyelerimiz, kazanan 3 bin kişiye buradan tek tek cevap yazmak mümkün olmadığı için daha önce hediyelerle ilgili açıklama yapıp kazananların listesini de yayınlamıştık. Hediyeler 20 iş günü içerisinde elinize ulaşacaktır.

Son düzenleme:
VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsyanitlakazan/

Sevgililer Günü’nde en güzel hediyeler Mahmure.com’dan
Bir Sevgililer Günü daha yaklaşırken “sevgilime ne almalıyım, ona nasıl bir sürpriz hazırlamalıyım?” diye düşünenlerdenseniz doğru adrestesiniz. Üstelik yapmanız gereken de sadece “Siz hangi şehirsiniz” testimizi çözmek. >>

Aşk & İlişkiler

vipdükkan
Aşkını Anlat!
Sevgililer Günü için Aşkınızı anlatan "140" karakterlik mesajınızı yarisma@VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs adresine gönderin, her gün gönderilen mesajlar saat 17:00’de Facebook sayfamızda yayınlanacak ve ertesi gün 17:00’ye kadar en çok Like alan mesaj günün birincisi olacaktır. Günün birincisi bizden şık bir çerçeve kazanacak. Yarışma 11 Şubat saat 17:00’ye kadar sürecek. Bu 10 günlük sürecin sonunda toplamda en çok Like alan mesaj sahibi ise sevgilisi ve kendisi için muhteşem kol saatleri kazanacak.

ixora
Üç Kelimede Aşk
Fuat Karadeniz 'Aşk Akıl Tutulmasıdır' sloganıyla şu an için yarışmamızı 1. olarak devam ettirmektedir.. Sevgililer gününe kadar devam edecek olan 'Üç Kelimede Aşk' yarışmamıza katılmak için son 12 gün..
Sizde 3 kelimede aşkınızı paylaşın süpriz hediye kazanma şansını yakalayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…