Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

duruda kazanmışım mail gelmiş ama kaç gündür bakamadım maillerime görmedim 2 gün içinde cvp yazın diyor..tühhh gitti yinede mail attım belki acırlar..

duruda kazanmışım mail gelmiş ama kaç gündür bakamadım maillerime görmedim 2 gün içinde cvp yazın diyor..tühhh gitti yinede mail attım belki acırlar..
saglık olsun canm uzulme bence gonderırler aslında sure koymalarıcoksacma yedek yokkı
kızlar bu arada avondan kazananlarda maıl kutusuna baksın ondada son gonderme suresı var adres bılgısı ıstıolar

bu yarışmanın sonucu 2 ocakta yayınlanmıştı 1 ay oldu yani hatta hediyelerimiz geldi bile
bende düşünüyorum ne zaman katıldık diye

bi ben kazanamıyorum heralde ya seneler önce pastel den makyaj seti kazanmıştım ondan beridir hiçbişi kazanamadım

Ben panda dan oyuncak ayı kazanmıştım yılbaşında panda ayım gelmişti geçen hafta
öğlenleyin oğlumu uyutuyordum kapı çaldı açtım ki kargo gelmiş panda ayıdan tekrar göndermişler
oğlumun var onuda yiğenime vericem artık

oooh ne güzel..hadi çekilişlere katılalım ya yokmu hiçbiryerde bişey başka .D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…