Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Duru Bulgur
Hanımlar ve Beyler, “ Durulu Lezzetler Mutlu Dakikalar” yarışmamız devam ediyor.29 Şubata kadar Duru Bulgur - Anasayfa sitesinde olmayan, özgün yemeğinizin tarifi ve yemeğin fotoğrafı (yemek ve yemeğin yapımında kullandığınız Duru Ürün paketi aynı karede olacak) ile birlikte duru@durupazar.com adresine gönderin, 30 TL Hediye Çeki Kazanın! Hediye tariflerini gönderenler arasında yemeğin özgünlüğü ve farklılığı konusunda yapılacak değerlendirmeler sonrasında ilk 100 kişiye verilecektir. Son Katılım 29 Şubat, en güzel yemeklerinizle katılın hediye çekinizi kazanın !

slmkızlar bebegıme bakımdan dunkazandınız yazdı ama gun ıcınde aramadılar neden acaba on elemeden geccek falan dıo gondermıyecekler mı acaba=((((

Maggi Türkiye
02.02.2012 Kazananları
Cevap : Gaziantep

1 Zeynep Şahin Küçükargun
2 Ceylan sıray
3 Burak Öztürk
4 Mine Atalay
5 Cem ER
6 Mustafa Çetin
7 Zeynep Başlı
8 mert Yılmaz
9 Mehtap Göktaş
10 Buse Kurtulmuş
11 fatma Birgül
12 Semih Diş
13 Şenel Çalıcıoğlu
14 Aydın Erikci
15 Filiz Tuna
16 PINAR KAPSIZ (Ayça Aydın)
17 Melike Demirtaş
18 Aydın Kasap
19 Mehmet Akkuş
20 Ersin Yarar
21 Deniz Tuğra
22 Seval Ayaltı
23 emine Aktaş
24 Selen Alasalvar
25 Bilgin Dönmez
26 fatih Pazarlıoğlu
27 Ismail Kara
28 Samet Badem
29 Yeliz Yücelen (Atik)
30 Deniz Soyupak
31 Emine Saraç
32 Aide Çolak
33 Hüseyin Uysal
34 Nergis Dulkadir
35 GİZEM AVCU
36 Şebnem Arı Baykal
37 Samet Çalışkan
38 Nurhan Güneş
39 Emel karakaya (kampanya)
40 Selcan Uluocak Cebeci
41 Saniye Canbolat
42 Bahar SIN
43 Gülşah Yüceyıldız
44 keziban Öztan
45 Hülya Akbay
46 Zeynep Ok
47 Senem Kaplan
48 Buket Başoğlu
49 Meltem Olcay
50 Ebru Reyhan

kazandım :))))

nerde açıklandıkii???

pardon mail gelmişti yaaa

Son düzenleme:
slmkızlar bebegıme bakımdan dunkazandınız yazdı ama gun ıcınde aramadılar neden acaba on elemeden geccek falan dıo gondermıyecekler mı acaba=((((

ya ben cevapları doğru bilemeddim , sizden cevapları alma şansım varmı ?, lütfen bende çok istiyorummm (((

Optimum Outlet
Yalnızca İstanbul Optimum’a özel, 3 kişiye Good Skin Lambs marka Equinol Leke Serumu kazandıran yarışmamız az sonra Facebook sayfamızda! Cevaplarınızı istanbul@optimumoutlet.com‘a ad, soyad ve telefon numaranız ile birlikte yollamayı unutmayın!

ya ben cevapları doğru bilemeddim , sizden cevapları alma şansım varmı ?, lütfen bende çok istiyorummm (((

canm soruları googleden aratınca cıkıokızlar burada yayınlamıslar ben ordan yaptım ılk soruyu arat bende ılkınde yanlıs yapmıstım ama bı yanlıs yapınca dıger aya beklemek gerekıo bıldıgım kadarıyla

ben katıldım canım katıl bence kaybedecek birşeyin olmuyor :) hem belki bize çıkar inşallah :) linki de koydum canım yukarıda

hakkaten ya , siteyi iyice hatmetmeden vermiyorlar galiba :) yine de teşekkür ederim .

elemeden gecırolarmıs maıl geldımı orda ole yazıodu gecmedık galıba ben o gonderdıklerı maılı ıkıncıkez gonderdım burda bı arkadas yazmıstı yarım saat ıcınde aradılar dıe bız e yok hedıye galıba=((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…