Glade Kadını: Sevgili üyelerimiz, kazanan 3 bin kişiye buradan tek tek cevap yazmak mümkün olmadığı için daha önce hediyelerle ilgili açıklama yapıp kazananların listesini de yayınlamıştık. Hediyeler 20 iş günü içerisinde elinize ulaşacaktır.
bu glade kadını ne yollıycaktı
Glade Kadını: Sevgili üyelerimiz, kazanan 3 bin kişiye buradan tek tek cevap yazmak mümkün olmadığı için daha önce hediyelerle ilgili açıklama yapıp kazananların listesini de yayınlamıştık. Hediyeler 20 iş günü içerisinde elinize ulaşacaktır.
nerde açıklandıkii???
slmkızlar bebegıme bakımdan dunkazandınız yazdı ama gun ıcınde aramadılar neden acaba on elemeden geccek falan dıo gondermıyecekler mı acaba=((((
ya ben cevapları doğru bilemeddim , sizden cevapları alma şansım varmı ?, lütfen bende çok istiyorummm(((
canım benide aramadılar,sorular her seferinde farklı çıkıyor eski sayfalarda var biraz zor zaten
canım benide aramadılar,sorular her seferinde farklı çıkıyor eski sayfalarda var biraz zor zaten
ya ben cevapları doğru bilemeddim , sizden cevapları alma şansım varmı ?, lütfen bende çok istiyorummm(((
hakkaten ya , siteyi iyice hatmetmeden vermiyorlar galiba :) yine de teşekkür ederim .
ben onceden katılmıstım ama cıkmadıpiyangolaya katılsam mı çok tereddüt ettim niyeyse .katılan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?