Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım tel versene bizde arayalım

organicare den kargom geldi.

mail gelmişti ama aramamışlardı.

şampuan ve losyon koymuşlar.
ay çok sevindirik oldum

güle güle kullan özgem yiğenimi aradılar beni aramadılar ama onada hala gitmemiş önceki gün aramışlardı banada gelse keşke

mavaladan aradılar ruj rengi şu olursa sevinirim diye mail atmıştım kalem rengini sormak için aramışlar süperler
bugün vericez yarın ulaşır dediler
ben kargo sorunluyum biraz geç geliyo kargolarım pazartesi de gelse süper

Muya

Sevgililer Günü Hediyen MUYA'dan..!
Yapman gereken sadece O'nu Neden Sevdiğini anlatmak...
En çok beğenilen 15 yorum Bay,Bayan ve Çocuk grubundan olan Muya Paketini Kazanacaktır..!

lütfen kapatın şu konuyu topiğin kapanmasını istemiyorsanız boş yere sayfaları ilerletmeyin..

onlarca sayfa unnado ve senin kazenle olan kapışmanı okuyan biri olarak , kendi adıma pardon diyorum. ama lakin insanların sabrı bi yerden sonra taşabiliyor
iyi paylaşımlar dileyip susuyorumm

o siteyi bir ben mi konuşmuşum kaç gün sürdü kkontes,dinlemeseydin uyarsaydın neyse sorununuz başka yerde halledin burası değil yeri..okumak zorunda değilim..

o siteyi bir ben mi konuşmuşum kaç gün sürdü kkontes,dinlemeseydin uyarsaydın neyse sorununuz başka yerde halledin burası değil yeri..okumak zorunda değilim..

yok siteyi bir sen konuştun demedim.

cümlenin devamı seni kapsıyordu.
insanın sabrı bi yere kadar yetiyor,sonra patlıyor,kazenle olan atışmanda olduğu gibi diyerek halden anlaman açısından örnek vermiştim.

biz de okumak zorunda olmadığımız çok şeyi okuyoruz, maalesefffffffffffffffff

Son düzenleme:

Ayy bana gelen e pas verseydim oda konuşacaktı.ne bilim sanki kızıyorlar gibi geliyor bana

ayyy inş öyledir canım

güle güle kullan özgem yiğenimi aradılar beni aramadılar ama onada hala gitmemiş önceki gün aramışlardı banada gelse keşke

sağol cnm. oğluşum çok ballı benim ya
sanada gelir inş. cnm.

hangi kargoyla geldi cnm benide aramadılar acaba gelirmi
demekki aramadanda gönderiyolar. aras kargo ile geldi cnm.

ya kızlar az önce tlf msj geldi
tebrikler değerli müşterimiz fotoğraf makinesi kazandınız diye hediyenizi almak için 0216 472 20 02 arayın diyo.
böyle msj alan varmı aranızda. dolandırıcı olablrmi?

tamam kkontes anladım demek istediğini no proplem..

bence dolandırıcı canım
inanma

geçenlerde eşimede banada gelmişti arama bence dolandırıcı onlar sonunda da hackell iletişim falan mı yazıyordu hatta

Hacı Sayid
Bu hafta yarışmanın kazananları;

1. Cansu Aksu
2. Cemile Karabulut
3. Mürsel Şen

Lütfen iletişim bilgilerinizi (ad-soyad,adres, telefon) "yarisma@hacisayid.com" adresine gönderiniz.

tebrikler ccemiile

kesinlikle arama derim.Aynı mesaj eniştemede gelmişti 4-5 ay önce o da polis arkadaşına söylemiş.Dolandırıcılarmış ve üstelik ararsan kontür senden gidiyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…