evet aramışlar ama ben duymamışım sonra dün ben aradım beni aramışsınız falan dedim bebeğime bakımdan hediyeli test için aradık dediler. sonrada adres teyidi edip hediyenizi yollayacağız dediler.bugünde geldi.
bayaa hızlılar
organicare den kargom geldi.
mail gelmişti ama aramamışlardı.
şampuan ve losyon koymuşlar.
ay çok sevindirik oldum
ay çok sevindirik oldum
lütfen kapatın şu konuyu topiğin kapanmasını istemiyorsanız boş yere sayfaları ilerletmeyin..
o siteyi bir ben mi konuşmuşum kaç gün sürdü kkontes,dinlemeseydin uyarsaydın neyse sorununuz başka yerde halledin burası değil yeri..okumak zorunda değilim..
Bende bazen böyle düşünüyorum ama işi bu. Ayıplık bi durum yok. Hem belki alışveriş yapıyorum. Ne getirdiğini nerden bilicek ki? Yada bilse nolur
Geçen geldiğinde benimde ismim B.... dedi.:26: Banane kardeşim.
theuglygoddess .!.:Bizim kargocuyada annem ayıp oluyomu gibilerinden birşeyler demişti. Kargocu, işimiz bu hem kazansın kazansında bizde getirip para kazanalım demişti. Sanırım ek para kazanıyorlar böyle dağıtıma cıktıklarında. Bilmiyorum valla bizim kargocu öyle demişti.
güle güle kullan özgemyiğenimi aradılar beni aramadılar ama onada hala gitmemiş önceki gün aramışlardı banada gelse keşke
demekki aramadanda gönderiyolar. aras kargo ile geldi cnm.hangi kargoyla geldi cnm benide aramadılar acaba gelirmi
yok siteyi bir sen konuştun demedim.
cümlenin devamı seni kapsıyordu.
insanın sabrı bi yere kadar yetiyor,sonra patlıyor,kazenle olan atışmanda olduğu gibi diyerek halden anlaman açısından örnek vermiştim.
biz de okumak zorunda olmadığımız çok şeyi okuyoruz, maalesefffffffffffffffff
sağol cnm. oğluşum çok ballı benim ya
sanada gelir inş. cnm.
demekki aramadanda gönderiyolar. aras kargo ile geldi cnm.
ya kızlar az önce tlf msj geldi
tebrikler değerli müşterimiz fotoğraf makinesi kazandınız diye hediyenizi almak için 0216 472 20 02 arayın diyo.
böyle msj alan varmı aranızda. dolandırıcı olablrmi?
sanada gelir inş. cnm.
tebrikler değerli müşterimiz fotoğraf makinesi kazandınız diye hediyenizi almak için 0216 472 20 02 arayın diyo.
sanada gelir inş. cnm.
ay çok sevindirik oldum
canım tel versene bizde arayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?