Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ayyy kaç yaşında insanlar ama hala çoluk çocuk muhabbeti yani pes diyorum ben artk...
hayırlı kandilleriniz olsunn
akıl sağlığı yerinde olmayanlara da dua ediverin

Kozmetikcim.com' dan Hediye Avon Brazil Beat bayan parfümü kazanan üyelerimiz;

1- Aslı Öz
2- Makbule Kuru
3- Gokce Isıktan
4- Adem Doğan
5- Melike Demiral Karakaya

Yedek Üyelerimiz;
1- Dilek Derviş
2- Öznur Köse Girgin
3- Selin Çiftçi

6 Şubat Pazartesi günü mesai bitimine kadar iletişim bilgilerini bilgi@kozmetikcim.com adresine göndermesi gerekmektedir. İletişim bilgileri belirlenen süre içerisinde gelmediği takdirde hak yedek üyelerimize verilecektir.

face'de bu isimde birinden 'Aklın kazanamadığın caramiolarda mı kaldı yazıkkk' şeklinde bir mesaj aldım.

nedense mesajı yazar yazmaz da engellemiş beni.

korkaklığından olsa gerek

kimdir bu şahıs?

hiç bir fikrim yok tatlım fakat facedeki bu olaylar artık iyice can sıkıcı durumda ben dondurdum sırf bu durumlardan dolayı yarışmalar için kullandığım face adresimi yazıkk bu kişilere diyorum asosyaller sanırsam

Son düzenleme:
valla bu kadar kin sağlığına zararlı ama haberi yok
neyse tıpp

Bence de en iyi davranışı ilk önce yaptın cevap vermiyip.Hakikaten böyle durumlarda kişinin olgunluğunu gösteren durumda budur.Bu açıdan takdir ettim seni.Yoksa durmadan karşılıklı atışmak hiç hoş değil,yazık ki insanlar paylaşım ortamlarında olup paylaşmayı bilmeyecek kadar saygısızlar..

teşekkürler canımm
ilk üye olduğum zamanlar karşılık veriyordum ama artık umursamıyorum

ben burada kk da dün modacı89 u engelledim artık onun yazdığı hiç bir şeyi görmüyorum.
neyse hepinizin kandili mübarek olsun seninde modacı 89 herkes anlaşıcak diye bir şey yok olabilir

Aramışlarmıydı seni peki ?:44:

evet aramışlar ama ben duymamışım sonra dün ben aradım beni aramışsınız falan dedim bebeğime bakımdan hediyeli test için aradık dediler. sonrada adres teyidi edip hediyenizi yollayacağız dediler.bugünde geldi.
bayaa hızlılar

lütfen kapatın şu konuyu topiğin kapanmasını istemiyorsanız boş yere sayfaları ilerletmeyin..

organicare den kargom geldi.

mail gelmişti ama aramamışlardı.

şampuan ve losyon koymuşlar.
ay çok sevindirik oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…