Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ya kızlar az önce tlf msj geldi
tebrikler değerli müşterimiz fotoğraf makinesi kazandınız diye hediyenizi almak için 0216 472 20 02 arayın diyo.
böyle msj alan varmı aranızda. dolandırıcı olablrmi?

Bu türlü mesaj geldikten kısa süre sonra EGM (Emniyet Genel Müdürlüğü)'de mesaj yollayıp uyarı yapıyor zaten. Dikkatli olmak lazım.

bence dolandırıcı canım
inanma

geçenlerde eşimede banada gelmişti arama bence dolandırıcı onlar sonunda da hackell iletişim falan mı yazıyordu hatta

kesinlikle arama derim.Aynı mesaj eniştemede gelmişti 4-5 ay önce o da polis arkadaşına söylemiş.Dolandırıcılarmış ve üstelik ararsan kontür senden gidiyormuş..

sağolun kızlar. aramadım numarayı. msjıda sildim gitti. tlf nomuzu heryere vermemiz iyi olmuyo aslında. artık büyük firmalara veryrm ben. ama onlarada güven olurmu blnmz

kızlar viledanın sorusu geldi çok çelişkili net cevabı ben bulamadım salladım gördüklerimden

Vileda ....... yıldır Türkiye'de bütün hanımların hayatını kolaylaştırıyor.... boşluğu dolduruuun

20 diyende var 64 de

Değerli yarışmacılarımız, sorumuzun doğru yanıtı olan "Arı" cevabını en hızlı şekilde e-posta'mıza göndererek bizden "G-341 Arı Gırgır" kazanan Bol Bol Gondol yarışmamızın bu haftaki kazananları;

Metin Çolak
yeliz Atik
Banu Özen
Yasmin Canbaz
Neşe şen
Metin Yegen
Müge İzci
Ceylin Barut
Sümeyye Saraç
Elif Bitiş

Kazanan kişileri tebrik eder, hediyelerini alabilmeleri için iletişim bilgilerini (Ad, soyad, adres ve telefon) gondolplastic@gmail.com adresine göndermelerini rica ederiz. İlginiz için tekrar teşekkürler :)

ben 163 dedim kuruluş tarihi 1849 oldugu için:26:

Değerli yarışmacılarımız, sorumuzun doğru yanıtı olan "Arı" cevabını en hızlı şekilde e-posta'mıza göndererek bizden "G-341 Arı Gırgır" kazanan Bol Bol Gondol yarışmamızın bu haftaki kazananları;

Metin Çolak
yeliz Atik
Banu Özen
Yasmin Canbaz
Neşe şen
Metin Yegen
Müge İzci
Ceylin Barut
Sümeyye Saraç
Elif Bitiş

Kazanan kişileri tebrik eder, hediyelerini alabilmeleri için iletişim bilgilerini (Ad, soyad, adres ve telefon) gondolplastic@gmail.com adresine göndermelerini rica ederiz. İlginiz için tekrar teşekkürler :)

vileda çok eskiden kurulmuş ama hanımlara yönelik etkinliği mevcut değil,48 yılında cam bezi üretilmiş ben 64 dedim

Hacı Sayid
Bu hafta yarışmanın kazananları;

1. Cansu Aksu
2. Cemile Karabulut
3. Mürsel Şen

Lütfen iletişim bilgilerinizi (ad-soyad,adres, telefon) "yarisma@hacisayid.com" adresine gönderiniz.

tebrikler ccemiile

Teşekkür ederim
Yarışmayı duyuran arkadaş da buradandı (kimdi bilmiyorum tabii) ona da çok teşekkür ederim.
Oyun son 3 gün bozuldu site adminleriyle sorun yaşadım, çok canımı sıktılar falan ama emeğime değdi, ödülümü kazandım

Yarışma birkaç gün sonra tekrar başlayacakmış, zamanının çoğunu nette geçirenler için, tatlı ve çikolata severler için çok zaman alan ama kazanılabilir bir yarışma, başlayın ca oyun düzelmiş olursa deneyin derim

bunu yazmak yasakmı bilmiyorum ama kızlar face hesabımı çalmışlar düzeltemiyorum benim adıma mesaj falan gelirse benden değil

facedeki adım burcu kırbaş
Geçmiş olsun Burcu. Facebook profilin ulaşılamaz olmuş

Geçmiş olsun arkadaşım. Aynı platformdayız diye herkes güvenilir ve iyi niyetli olacak diye bir kaide yok. Hoş değil ama unut gitsin

Mail bana gelmedi ama yazanlar inandırıcı gibi görünüyor :)

filiz u.. kim millet ????

düzelteyim şu şekilde.

Kim olduğu aşikar. Ona ve yandaşına da güvenmemek lazım *

[h=6]İlerleyen dakikalarda markalimo'dan sürpriz hediyeler kazanma fırsatı yakalayacağınız yarışmamız başlayacaktır @Markalimo dan ayrılmayın...[/h]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…