ya kızlar az önce tlf msj geldi
tebrikler değerli müşterimiz fotoğraf makinesi kazandınız diye hediyenizi almak için 0216 472 20 02 arayın diyo.
böyle msj alan varmı aranızda. dolandırıcı olablrmi?
organicare den kargom geldi.
mail gelmişti ama aramamışlardı.
şampuan ve losyon koymuşlar.
ay çok sevindirik oldum
bence dolandırıcı canım
inanma
geçenlerde eşimede banada gelmişti arama bence dolandırıcı onlar sonunda da hackell iletişim falan mı yazıyordu hatta
kesinlikle arama derim.Aynı mesaj eniştemede gelmişti 4-5 ay önce o da polis arkadaşına söylemiş.Dolandırıcılarmış ve üstelik ararsan kontür senden gidiyormuş..
sağolun kızlar. aramadım numarayı. msjıda sildim gitti. tlf nomuzu heryere vermemiz iyi olmuyo aslında. artık büyük firmalara veryrm ben. ama onlarada güven olurmu blnmz
kızlar viledanın sorusu geldi çok çelişkili net cevabı ben bulamadım salladım gördüklerimden
Vileda ....... yıldır Türkiye'de bütün hanımların hayatını kolaylaştırıyor.... boşluğu dolduruuun
20 diyende var 64 de
ben 163 dedim kuruluş tarihi 1849 oldugu için:26:
vileda çok eskiden kurulmuş ama hanımlara yönelik etkinliği mevcut değil,48 yılında cam bezi üretilmiş ben 64 dedim
bende 64 dedim çekiliş olacakmış galiba
bende 64 dedim çekiliş olacakmış galiba
Hacı Sayid
Bu hafta yarışmanın kazananları;
1. Cansu Aksu
2. Cemile Karabulut
3. Mürsel Şen
Lütfen iletişim bilgilerinizi (ad-soyad,adres, telefon) "yarisma@hacisayid.com" adresine gönderiniz.
tebrikler ccemiile
Geçmiş olsun Burcu. Facebook profilin ulaşılamaz olmuşbunu yazmak yasakmı bilmiyorum ama kızlar face hesabımı çalmışlar düzeltemiyorum benim adıma mesaj falan gelirse benden değil
facedeki adım burcu kırbaş
hangi firmaymış yaz bakalım artı durmadan bana arkadaşlık isteği gönderiyorsun terbiyesizlik yapma artık yeter ya gene gönderdin arkadaşlık isteği
HANGİ FİRMAYMIŞ YAZICAKSIN YETER ARTIK BIKTIM SENDEN
Chevrolet Facebook sayfamızda Make It Happen uygulaması ile yakınlarınız ile bir araya gelme fırsatını değerlendirdiniz. Chevrolet Türkiye olarak bu fırsatı değerlendirdiğiniz için size bugünü hatırlacak Chevrolet Captiva model otomobili hediye etmek isteriz.
Adınızı, adresinizi ve telefon numaranızı bize eposta ile gönderebilirseniz, hediyenizi adresinize ücretsiz olarak göndereceğiz.
Chevrolet Facebook sayfasına göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Chevrolet Türkiye
arkadaşlar sizede böyle bir mail geldimi
filiz u.. kim millet ????
düzelteyim şu şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?