Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

face grubuna bende katılmak istiyorum
bu arada dermalogicadan total eye göz kremi kazanmıştım bugün geldi. duyuran arkadaşa teşekkürler

tebrikler canlarımmm güle güle kullanmayı nasip etsin Allah inşallahhh.. dua edin bana da nasip olsun kazanmak bornoz duş jeli ne olursa artık

Tebrikler, iyi günlerde kullanın.
Duş jelini kazanmıştım, bornoz setini de kazanmak istiyorum
teşekkür ederim hanımlar.darısı sizlerin başına.ne yalan diim bornozda falan gözüm yoktu benim.duş jelleri harika çünkü zaten kullanıyorumda shıne serisini.bu seriyi ilk defa kullanıcam.eminim güeldir.mail geldi gönderdim bile.çok hızlıymış duru.daha metrodan mail gelmedi

Herkese selamlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar

en azından 2 ay kadar önceydi VICHY saç dökülme oyunu vardı oynamıştım .Kazanmışım bugun yurtiçi kargo ile geldi 125 tl değerindeymiş .bekleyenler varsa geliyor bana büyük süpriz oldu valla

kızlar selam , ben dün öğlen bebeğimebakımı yaptım , aramadılar sadece mail geldi ve bugün kargom geldi , aras ile geldi , merak edenlere duyrulur :))

kuzummm Mangolu olanı bence bir harika ben zaten uzunnnn zamandır kullanıyordum o yüzden bana da çıksın Güle Güle kullan inşallahhhh.

merabayın hatunlar

bu arada cümleten hayırlı kandiller, dualarımız kabul olsun inşallah

casio dan saat kazanmışım ben de bugün, bu hediye işleri çok tatlı gelmeye başladı bana da

Son düzenleme:
Sevgili Çizi severler, aşağıdaki takipçilerimiz doğru cevap olan 28 milyona en yakın tahmini yazarak hediyemizi almaya hak kazandılar. Hepinize gösterdiğiniz yoğun ilgi için teşekkür ederiz.

Yakup Han Yaren : 27 milyon
Sinan Çavdar : 27.450.650
Derya Soyupak : 28.632.540
Dorukhan Kurt : 28 milyon
Sevilay Aydar Çiçek : 26.878.900

Esra Akbulut
Dettol Hijyen Seti
Gülşen Çelik
Dettol Hijyen Seti
Pınar İnal
Dettol Hijyen Seti
Fikriye Darıcı
Dettol Hijyen Seti
Gülseven Aladağlı
Dettol Hijyen Seti
Seçil Özden
Tchibo'dan Atkı
Müge Acay
Tchibo'dan Atkı
Sude Naz
Tchibo'dan Atkı

trendyol gold üyesi olmak için trendyol.com üyeliğiniz boyunca belli bir tutar üzerinde alışveriş yapmış olmanız gerekmektedir. Belli bir tutar üzerinde alışveriş yapan üyelerimiz e-mail ve web sitemiz aracılığıyla bilgilendirilecektir. trendyol gold üyesi olmak için herhangi bir ücret ödenmemektedir.
gold üyeliğe hak kazanan üyelerimizin, kayıtlı e-mail adreslerine gönderilecek davetiyedeki linki veya trendyol.com’da karşılarına çıkan anlık uyarıyı takip ederek üyeliklerini aktifleştirmeleri gerekmektedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…