Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

‎1992’den beri Türkiye’deki bütün hanımların hayatını kolaylaştıran Vileda, 20.yılında da hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor.
Sorumuza ‘20’ doğru cevabını verenler arasından Vileda hediye paketi kazanan 20 şanslı Vileda severi saat 17:00’da sayfamızdan açıklıyoruz. Tüm Vileda severlere katılımları için teşekkür ediyoruz.

Durudan bende duş jeli seti kazanmışım.aslında oğlum kazandı sayılır.ben iş yaparken hep o oynadı sabun kazanacam die

oley oleyyy duru dan bornoz seti kazanmışımmmmm

Durudan bende duş jeli seti kazanmışım.aslında oğlum kazandı sayılır.ben iş yaparken hep o oynadı sabun kazanacam die

tebrikler canlarımmm güle güle kullanmayı nasip etsin Allah inşallahhh.. dua edin bana da nasip olsun kazanmak bornoz duş jeli ne olursa artık

oley oleyyy duru dan bornoz seti kazanmışımmmmm

Durudan duş jeli seti kazanmışım

tebrikler canlarımmm güle güle kullanmayı nasip etsin Allah inşallahhh.. dua edin bana da nasip olsun kazanmak bornoz duş jeli ne olursa artık

Tebrikler, iyi günlerde kullanın.
Duş jelini kazanmıştım, bornoz setini de kazanmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…