Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yani gerçkten burası paylaşım değil artık herkesin brbirriyle tartıştığı bi alana döndü .gerçekten üzücü bi durum. isim konusundada cnmm kendi arkadaşını karalıyosunn demekkikötü bişey ve adı gözkmesin istiyosunn. ozmn bnde gözkmesini istemem adımınn zten gözkmesini isteseydik buraya rumuzlara değil isimlerimizle kayt olurduk.

Yok pamukşekerciğim bunlardan hiçbirisi benim arkadaşım değil, kastım da yok. Moderatörlere de rica mesajı attım ilk resimleri kaldırın diye.. Ben sadece bu kişilerin neden bu kadar hırs yaptığını anlamaya çalışıyorum. Üslubları çok kötü, "şu burda mı atın"

anladım cnmm aranızdaki meseleye karışmam gerçekten ama sadece bildiklerimi söliyim grup zten ilk kurulduğu zmn gzli olcağı söylenmişti km kurdu onu bile hatırlamıyorum bile ttlım. ama ziyartçilere önlem olarak gzlenmişti sadcee

kontesimize ne demiş baksanıza ya..hayatta katılmam bu gruba sormuştum ama burada tanıdık kişilerinde olduğunu sanmıştım..önceden burada kavga falan olmuştu 2-3 kişi geldi.bu topikte kavgalar arttı..şurda güzel güzel paylaşalım konuşalım.ne var bu kadar kavga çıkaracak yazıkk ya..

http://www.facebook.com/bebeksepetim anneler, “Minicik Sevgililerine” özel mektuplar yazacak ve en çok beğeni alan ilk 3 kişi bebeksepetim.com sitesinde kullanabilecekleri hediye çekleri kazanacak.

Takımınızı kurun, ligin şampiyonu siz olun devre arasında Grundig Mini NB 1020 Laptop, sezon sonunda Grundig Notebook GNB 1555 A2 i3 kazanma şansı yakalayın.
Sabah 2011 - 2012 Fantezi Futbol

Son düzenleme:

bu kadar kin cidden zararlı bünyesine, hey maşallahhh

wolf'cum vallahi hiç haberim yoktu bu yazılardan. teşekkür ederim yayınladığın için

wolf'cum vallahi hiç haberim yoktu bu yazılardan. teşekkür ederim yayınladığın için

valla kızmadınmı sen.ben görünce sinirlendim.nasıl kin bu

iyiki yayınlanmış ki bir kere daha tescillendi herşey. . .

sadece o yayınladığın resimle gitsem yine de dava açma hakkım var şuan o kişiye karşı.
nelere bulaştığının farkında değil.
burda mimlediğim insanlar vardı, ama bu derece arkamdan atılıp tutulduğunu bilmiyordum.
bundan sonra kazandıklarımı da paylaşmayacağım.
temelli soğudum yeminlen.
gözü olanın gözü çıksın.

Önemli değil canım. Ben senin ve diğer ismi geçen arkadaşların seviyelerini buradan görüyorum, bu nedenle yapılan saygısızlığı kabul edemedim. Umarım bu şahısların iç yüzünü bilmeyenler de görmüştür ve daha dikkatli olurlar. Böylece incinmezler.
Ayrıca bu gruba üye değilim, kendisi paylaşamamış olsa da bana verip görmemizi sağlayan arkadaşa da teşekkür ediyorum. İçlerinde köstebek olduğunu bilmek sanırım biraz üzecek onları da

kızlar uzatmaynn artıkk yaa. yeterr ltfenn tmm siz konuşmıcaksanız konuşmayınn ama burda tartışmayın barii

valla kızmadınmı sen.ben görünce sinirlendim.nasıl kin bu

iyiki yayınlanmış ki bir kere daha tescillendi herşey. . .

kızdım ama kendime hakim oluyorum. çünkü sinirlerimi böyle insanlar için yıpratamam.
şu oy toplama zımbırtılarında gerçekten çok acayip insanlara/davranışlara şahit oldum.
o yüzden eskisi kadar takılmıyorum buraya çünkü farkettim ki bu yarışmalardan ben zevk almıyorum artık, sadece stres yükleniyorum.

o konuda katılyıorum stresten başka hiç bişey değill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…