Yok pamukşekerciğim bunlardan hiçbirisi benim arkadaşım değil, kastım da yok. Moderatörlere de rica mesajı attım ilk resimleri kaldırın diye.. Ben sadece bu kişilerin neden bu kadar hırs yaptığını anlamaya çalışıyorum. Üslubları çok kötü, "şu burda mı atın"yani gerçkten burası paylaşım değil artık herkesin brbirriyle tartıştığı bi alana döndü .gerçekten üzücü bi durum. isim konusundada cnmm kendi arkadaşını karalıyosunn demekkikötü bişey ve adı gözkmesin istiyosunn. ozmn bnde gözkmesini istemem adımınn zten gözkmesini isteseydik buraya rumuzlara değil isimlerimizle kayt olurduk.
Yok pamukşekerciğim bunlardan hiçbirisi benim arkadaşım değil, kastım da yok. Moderatörlere de rica mesajı attım ilk resimleri kaldırın diye.. Ben sadece bu kişilerin neden bu kadar hırs yaptığını anlamaya çalışıyorum. Üslubları çok kötü, "şu burda mı atın"
Trendyol bugün de yok inşallah yarın olur,beğendiklerim bitmeden..
kontesimize ne demiş baksanıza ya..hayatta katılmam bu gruba sormuştum ama burada tanıdık kişilerinde olduğunu sanmıştım..önceden burada kavga falan olmuştu 2-3 kişi geldi.bu topikte kavgalar arttı..şurda güzel güzel paylaşalım konuşalım.ne var bu kadar kavga çıkaracak yazıkk ya..
bu kadar kin cidden zararlı bünyesine, hey maşallahhh
wolf'cum vallahi hiç haberim yoktu bu yazılardan. teşekkür ederim yayınladığın için
şu sevgililer gnüiçin açılan butikteki ev botları harikaydı ama bitmiş yaaa
Evet yaaOnlar geldiği gün bitti neredeyse.. Çekim olsaydı hemen alırdım.Gerçi varda taa kaç gün sonra aktif olacakı.
Yok pamukşekerciğim bunlardan hiçbirisi benim arkadaşım değil, kastım da yok. Moderatörlere de rica mesajı attım ilk resimleri kaldırın diye.. Ben sadece bu kişilerin neden bu kadar hırs yaptığını anlamaya çalışıyorum. Üslubları çok kötü, "şu burda mı atın"
bu kadar kin cidden zararlı bünyesine, hey maşallahhh
wolf'cum vallahi hiç haberim yoktu bu yazılardan. teşekkür ederim yayınladığın için
valla kızmadınmı sen.ben görünce sinirlendim.nasıl kin bu
iyiki yayınlanmış ki bir kere daha tescillendi herşey. . .
kızdım ama kendime hakim oluyorum. çünkü sinirlerimi böyle insanlar için yıpratamam.
şu oy toplama zımbırtılarında gerçekten çok acayip insanlara/davranışlara şahit oldum.
o yüzden eskisi kadar takılmıyorum buraya çünkü farkettim ki bu yarışmalardan ben zevk almıyorum artık, sadece stres yükleniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?