Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Hazır sizi yakalamışken topiği ziyaretçilerede kapatsak mı ?

ablacım onu teknik olarak yapamıyoruz ama inanın bu konuda hala çözüm arıyoruz. Bu arada neden ziyaretçilere kapatacağız bu başlığı ? Bana bunu izah edebilirmisiniz ?

ablacım onu teknik olarak yapamıyoruz ama inanın bu konuda hala çözüm arıyoruz. Bu arada neden ziyaretçilere kapatacağız bu başlığı ? Bana bunu izah edebilirmisiniz ?

Başlığı değil ama verilen linkleri kapatmalısınız aslında. Insanlar burada paylaşımda bulunurken ziyaretçiler sadece istifade ediyorlar.
Gerçi üye olup kenarda takılsalar da aynı şey ama maksat bazılarımızın iyi niyetli davranıp bazılarının iyi niyeti suistimal etmemesi

resmleride silermisinz ltfenn , suçsuz kişilerinde adı geçiyorr

Son düzenleme:
3701. sayfada resmler ltfenn silermisinniz sonuçta kmse burda ismnin gözükmesini istemezz

neler oluyor böyle :) kontessçim sana bir kutu caramio yolluycam .Bu arada Kazen bey siteden atılsalrda genede üye olup taciz edebilirler bunun bi önlemi yokmu ?

Gasomm güle güle kullan canım benim çok sevindimmm

Hediye kazanan herkesi tebrik ediyorum,güle güle kullanın kızlar.

Yazılanları okuyunca şok oldum haa,insanlardan merhametini eksik etmeyen rabbim ,tövbe estagfurullah....

Paylaşımlara devam,sinir harbi yaşamksa gereksiz zaten.

bir cinnetle ailesini doğrayan insanların olduğu bir dünyanın sanal ortamında bunların yaşanması çok normal bence.

Her koyun kendi bacağından asılır ve de her horoz kendi çöplüğünde öter diyerekten iyi geceler diliyorum

Vay be ne hırslı insanlar var. Zamanında bu siteden böyle hırslı insanlar yüzünden uzaklaştım, eskiden forumda geçirdiğim zamanı artık böyle oyunlarla yarışmalarla geçiriyorum, ufak da olsa bir şeyler kazanmak güzel, boşa harcadığım zamanı en azından böyle değerlendirmişim gibi geliyor (züğürt tesellisi). Facede görüyodum böyle acayip hırslı, işi ticarete dökmüş, kazandığı şeyi değil kullanmayı, adını bile bilmeyen insanlar gördüm. Inşallah bu topic de bu şekilde çirkinleşmez, güzel bir şekilde paylaşımlar yapılmaya devam edilir ve bozulmaz

sağol canımm

sağolasın canım benim

hepiniz sağolun ya
çünkü sizlerden veya gecekuşum dan gördüğüm şeylerin peşinden gidiyorum ben de napiyim

tebrikler gasomm

günaydın kızlarr,bool hediyeli bi gün olsun innşallahh..okuduklarımla şok oldum...

Hırs ve tamahın başladığı noktada saf duygular sona erer Demiş Balzac
herşeyin fazlası zarar...3 günlük dünyada gerek mi var bunlara...hey Allahım yaaa

bu arada morhipo da 25 tl üstü kargo bedavaymış bambi falan var bilginize kızlar..

benim ismim açık orada ama bu kargaşayla ilişkilendirilmek istemiyorum lütfen buna göre davranıp bu görseli kaldırırmısınız ???? hemen !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…