Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Sinirim çıktı gece gece. Geldiğinden beri huzursuzluğun PAYDAsı. Bide facebookta bulup mesaj atıyo derdi neyse!
Tanımıyoruz, etmiyoruz musallat oldu.
Burda çok çok büyük, alamıcağımız şeylerde kazanmıyoruz ki ne bu çekememezlik. Uğraşır kazanır. Sanane! Canından can gitmiş baksana bloglardan kazanmanız dert olmuş.
Bunları çok iyi hatırlıyorum caramioda 5. sıradayken geçme çabaları olmuştu. Kazanmışlardı burda konusu olmuştu. Ordada yazmış zoru ordan heralde.
Efeste kazanmak için neler yaptıgını biliyoruz. Yine aynı kişiler. Kendi söylemişti bastım herkese çok zevkliydi kazanıncada bıraktım diye.
*Açtığım kampanya hesabıma girmiyorum beğenili yarışmalara katılmadığımdan. Bugün kontess çek gelmiş diyince maillerimi kontrol ederken attığı mesajı gördüm. Terbiyesizlik aşmış gitmiş.

Neyse yahu daha fazla yazmak tartışmakta istemiyorum. Allah arttırsın inşAllaah!

hay ağzına sağlık
bi kaç oje kazandım diye, tüm bloggerlar bana cephe aldı
çok komik şeyler bunlar.
ahh ahhhh
halbuki ne kadar önemli işler var hayatta.

bu topiği her açtığımda tartışma eksik olmuyor çok üzücü. özelden halledebilirsiniz halbuki. ortaya dökmenin bi anlamı yok bence

resmen ağalık yapıyo bunlar ben o siteye üye değilim ki allahım inanamıyorummu desem ne desem bilemedim wolf çok teşekkür ederim
kontes bende gerçekten soğudum kazandıklarım sadece parfüm 2 3 krem ve arkomen tarzı şeyler allah bildiği gibi yapsın bunları

Ama gerçekten yeter artık !

yağmurluk hanım gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum üye olmadığım bir site ve benim adım arkadaşlarımın adı çok kötü bir şekilde anılıyor
zaten burada face olayını ilk yasemin89 çıkarttı ve o kurdu sonra arkadaşını buraya ekledi ben böyle bir şey görmedim.
yani duygularımı inanın kelimelere dökemiyorum

kızlar gerçekten tartışmak yersiz ''becerene yar da helal kar da helal'' demişler kazanan arkadaşlar güle güle kullansın benim gibi şanssızlarda üzülmesin hekes kendi kısmetini yer

merhaba burada yazmışsın dur basma yarışmasında herkese basıp kazanan ve burada açıklayan benim ama ne gizli gruptayım ne de buradan bi kimse arkadaaşım ben kendi çapında bi kampanyacıyım üzerime alındım o yüzden yazma gereği duydum benim kendime ait bi hesabım var oradan kazanma çabasındayım belirtmek istedim.

YKM Türkiye
‎off ne giysem’in hediye seçimlerimden sonra şimdi sıra sizde!
6 Şubat gün sonuna kadar sevgi mesajlarınızı bu görselin altında bizlerle paylaşın. Seçeceğimiz 10 sevgi mesajının sahibine Sevgililer Günü alışverişinde 50 TL’lik YKM hediye kuponu bizden. Sevdiklerinizi de etiketleyerek şaşırtmayı unutmayın. :)

YKM Türkiye | Facebook

Aklımda yanlış kalmış demekki. Sen o gruptasın demedim, yanlış anlaşılma olmasın. Kimseyle kişisel bi problemim yok.

Yagmurluk cok kızmış !

İstediğiniz herşeyi yapmakta özgürsünüz. Katlanacağınız şey sadece sonuçlardır...
"çok güzel bir söz"

Senin Olsun
yarın yapacağımız yarışmamızda vermeyi düşündüğümüz hediyemiz; manyetik özelliği sayasinde kendi etrafında 360 derece dönebilen çok şık fotoğraf küpü.....

teşekkür ederim....

bu arada sonuçlar modaci89 ve yasmin89 siteden atılmışlardır. Bu kişilerin facebook grubuna katılmak isteyenler İstediğiniz herşeyi yapmakta özgürsünüz. Katlanacağınız şey sadece sonuçlardır... sizlere ufak bir hatırlatmamdır bu !

Balon10

kendimi ayıpladım ..... ben böyle değildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…