Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

rufflesssssssssssssssssssss kazanmısımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasıl sevındım anlatamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tebriklerrr afiyet olsun ben bu rufflesi tam olarak anlayamadım ilk yapan 10 kşi mi yani gece12 den itibaren mi veriliyor ben cuma akşamı cevapladım cevapları oaradan buradan topladım ama olmadı tekrar şansımı denemek için soruyorum hız mı önemli ilklerden olmak mı önemli yoksa çekilişle mi verliyor

en hzlı 10 kısı oluor cnm
bnde sasırdım
cvplardan bıle emın deıldım
ALLAH var bırı yayınlamıstı burdan
ben ondan yapmıstım
saolsun ,

sagol canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Limangodan 7 liralık çekim vardı ve kargo bedava kampanyasında kullanabildim,15 liralık bir ürünü çek indirimi ile 8 liraya aldım,sorun olmadı kızlar bilginiz olsun...

benim de 7 tl çekim var ama nasıl kullanacağımı bilemedim acaba 15 tl lik alışverişmi yapmamlazım

[h=6]NESCAFÉ 3ü1 Arada
[/h][h=6]Muhabbetin 3’lüsü aranıyor!

Muhabbeti bol, neşesinden geçilmeyen 3 arkadaşını bi’kahve masasında topla, 15’li Nescafé 3ü1 Arada paketini kazanma şansı yakala [/h]

collezione facebook sayfasında ilan-ı aşk yarışması var ben açamadım ama. açabilenlere duyurulur

glade
sebamed set
ayakkabı
stres topu
benim'o
nescafe (gerçi bu belli değildi sanırım daha)
eti cin oyuncağı
maggi bekliyorum da bekliyorum

PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM BENİM DE 7 TL LİK ÇEKİM ÖYLESİİNE BEKLEYİP DURUYORDU.dalinden yumuşatıcı aldım 2 tane 4 tl ödedim hepsine

bana yardımcı olurmusunuz limango sürpriz hediye çeki verdi 7 tl son kullanma tarihi bugün saat 20 30 a kadar ama ben çeki nasıl kullanacağım her seferinde kargo bedava olunca kullanılamaz diyor çek bugünden sonra kullanılmaz olacak bana yardım edin lütfen alışverişi bitiremdim bu şartlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…