Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bende yurtiçi kargodan 2 adet stres topu kazanmıştım fakat 2 tane model araba geldi oğluma ii oldu...eticinim yok hala

Metro'ya katılıpta kazanan kişiler; 1 defa katılmak yetiyormu? Yani birden fazla katılsak birden fazla çekiliş hakkımız oluyormu? Siz kaç defa katılıp, kazandınız?

Stres topu zaten o tatlım.

Ben 2 kez katılmıştım, ümitsizdim ama kazanmışım.

ben az önce kullandım 10 tl doğum günü çekim vardı hem onu hem de kargo bedavayı kullandım

çek miktarı düşünce, kargo ekleniyordu ben dahil bir çok kişide.
yine mi değişti sistem?

kontrol ettim.
benim de doğum günü çekim vardı, kargo zaten tüm sitede ücretsizmiş.sepete atıp denedim.

Hediye çekleri "kargo bedava" kampanyasından yararlanıldığı takdirde kullanılmamaktadır.

bu uyarıyı verdi.

Son düzenleme:

bana uyarı vermedi ben sesimi çıkarmayım o zaman iki tane sally hansen oje aldım 9,8 ödedim sanal kartla.

selam arkadaşlar...

bu kampanyalar sadece face de mi oluyo..?

benım face hesabım yok...kendı adımı soyadımı vermeyı guvenlı bulmuyorum ....sizler nasıl yapıyorsunuz?

başka isimle hesap açıp sadece adresinizi mi doğru veriyosunuz?

kızlar herkese slm.limangoda kargo bedavaymış.iyiki 1 hafta önce hesablarımdaki dogum günlerini güncellemişim.1 lira 2 lira verip manyak şeyler aldım.neyse akşam trendyol işallah olur ya

kontess sana özel bişey oldugunu sanmıyorum.tüm butiklerde kargo bedava oldugu zaman hediye cekleri kullanılıyor.ama sadece butige özel oldugu zaman kullanılmıyor.bi bak.sepete bi ürün at

bana uyarı vermedi ben sesimi çıkarmayım o zaman iki tane sally hansen oje aldım 9,8 ödedim sanal kartla.

kızlar herkese slm.limangoda kargo bedavaymış.iyiki 1 hafta önce hesablarımdaki dogum günlerini güncellemişim.1 lira 2 lira verip manyak şeyler aldım.neyse akşam trendyol işallah olur ya

bende neden uyarı veriyor yaa:26:

ela algan - ıphone
filiz ulu - 1000 tl hediye çeki
nilüfer çakmak - 500 tl hediye çeki
burcu solmaz - 50 tl hediye çeki
ahmet kocatürk - 50 tl hediye çeki
gizem şanlı - 50 tl hediye çeki

Ben kazanamamışım ama burdan kazananlar var sanırım. Güle güle kullanın Tebrikleeerr

Limango'da 2 hesabımda da 10 ar liralık çek var. Fakat çekleri kullanmam için cep tel nosu yazıp güncelemem gerek. Yazacak tel numarası kalmadı kafayı yicem.. Yardımcı olabilcek bi arkadaş varsa özelden mesaj atsın. Hesapların maillerini ve şifrelerini veririm. Birini bana güncelleyip geri verir. diğer hesabıda kendisine veririm çeki kendine göre kullanır, günceller.. Kişiye vereceğim hesabada ayriyetten 10 Şubatta 10 tl lik doğum günü çeki yüklenecek.

NOT: Ben tel numarasını bilmicem. Çünkü çeki kendi güncellicek bana bir tek teline gelen kodu söyleyecek okadar.

Son düzenleme:
ha kontes yukarıda uyarı verdiğine bakma.sparişini oluştur.hediye çekini ekle.devam de bakalım

kontes o uyarı yazısı hpmizde cıkıyor.sabit bişey yani.arada sırada çıkan butiğe ait kargo bedava oldugunda kullanılamıyor o yazı ondan bahsediyor.ya sen boşver indirim yapıyosa al gitsin

nereden kazanmışlar adı yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…