Limango'da 2 hesabımda da 10 ar liralık çek var. Fakat çekleri kullanmam için cep tel nosu yazıp güncelemem gerek. Yazacak tel numarası kalmadı kafayı yicem.. Yardımcı olabilcek bi arkadaş varsa özelden mesaj atsın. Hesapların maillerini ve şifrelerini veririm. Birini bana güncelleyip geri verir. diğer hesabıda kendisine veririm çeki kendine göre kullanır, günceller.. Kişiye vereceğim hesabada ayriyetten 10 Şubatta 10 tl lik doğum günü çeki yüklenecek.
NOT: Ben tel numarasını bilmicem. Çünkü çeki kendi güncellicek bana bir tek teline gelen kodu söyleyecek okadar.
kızlar limangodan arkadaşımı davet ettim oda kabul edip alışveriş yaptı ama bana hediye 10 tl gelmedi neden acaba:26:
limangoda nasıldır bilmiyorum ama trendyol ve markafonide, arkadaşın aldığı ürünü bilmem kaç gün içinde iade etmezse çek hesabına yükleniyor.kızlarrrr help me yaniii sürekli alış veriş yapanlar yardımcı olabilir mi acaba??? arkadaşım kabul etti ama ben halen aktif görünmüyor bugün alış veriş yaptığı için mi??
özel mesaj attım
limangoda nasıldır bilmiyorum ama trendyol ve markafonide, arkadaşın aldığı ürünü bilmem kaç gün içinde iade etmezse çek hesabına yükleniyor.
Metro kampanyasına 1 kere mi katılınıyor kızlar ? :26:
Nestle Damak
Damakla Venedike gitmeye hazır mısınız? Kampanyalı Damak ambalajlarındaki şifreyi girin, çekilişle Venedik seyahati kazanan 50 çiftten biri olma şansı yakalayın! Ayrıca her gün 24 kişiye 1 aylık Damak çikolatası hediye! Katılım için Nestle Damak - Damak'la Venedik | Facebook
Alper Yeğin
Anıl Özcan
Birsen Aydoğan Hergüllü
Ciğdem Çetemen
Hülya Alkaç
Hülya Oruç
Özge Köse Erdem
Selcan Uluocak Cebeci
Sevda Ayan
Tülay Akçay
Tebrikler arkadaşlar. Keşke cevapları bizimlede paylaşsaydınız.
Hediyeleri gelenler güle güle kullansınlar.
65 pk ruffles kazanmışımm
ye ye bitmez
:125::125::125::125:
:119::119::119::119:
[h=6]Acer Bilgisayar
[/h][h=6]Acerla Kazandıran Kalpler' yarışması başlamıştır. Şanslı kutuları yakalayıp sürpriz hediyelerden birini kazanmak için hemen (Acer Bilgisayar - Acer ile Kazandiran Kalpler | Facebook) buraya tıkla! Ayrıca yarışma sonunda ACER Iconia Tab A100 tablet kazanma şansı seni bekliyor![/h]
[h=6]Muya
[/h][h=6]Sevgililer Günü Hediyen MUYA'dan..!
Yapman gereken sadece O'nu Neden Sevdiğini anlatmak...
En çok beğenilen 15 yorum Bay,Bayan ve Çocuk grubundan olan Muya Paketini Kazanacaktır..!
Yarışmamız 10 Şubatta Sona Erecektir.[/h]
[h=6]Filli Boya
[/h][h=6]Hayatına renk katan aşkını anlat, Elif Şafak kalemiyle bütünleştirip yayınlasın. Tıkla! Filli Boya - Aşkını Anlat | Facebook[/h]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?