Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

özel mesaj attım

kızlar limangodan arkadaşımı davet ettim oda kabul edip alışveriş yaptı ama bana hediye 10 tl gelmedi neden acaba:26:

[h=6]ADIL_ISIK
[/h][h=6]Soru: "İstanbul Fashion Week adL+Cengiz Abazoğlu 2012-2013 Sonbahar-Kış defilesi hangi tarihte gerçekleşecek?" Doğru cevabı veren takipçilerimizden biri bizden 50 TL değerinde hediye çeki kazanacaktır. (Kazanan talihli bugün 23.59'a kadar verilen cevaplar arasından çekilişle belirlenecektir) Bol şanslar ![/h]

kızlar limangodan arkadaşımı davet ettim oda kabul edip alışveriş yaptı ama bana hediye 10 tl gelmedi neden acaba:26:

kızlarrrr help me yaniii sürekli alış veriş yapanlar yardımcı olabilir mi acaba??? arkadaşım kabul etti ama ben halen aktif görünmüyor bugün alış veriş yaptığı için mi??

kızlarrrr help me yaniii sürekli alış veriş yapanlar yardımcı olabilir mi acaba??? arkadaşım kabul etti ama ben halen aktif görünmüyor bugün alış veriş yaptığı için mi??
limangoda nasıldır bilmiyorum ama trendyol ve markafonide, arkadaşın aldığı ürünü bilmem kaç gün içinde iade etmezse çek hesabına yükleniyor.

limangoda nasıldır bilmiyorum ama trendyol ve markafonide, arkadaşın aldığı ürünü bilmem kaç gün içinde iade etmezse çek hesabına yükleniyor.

teşekkür ederim canım cvp verdiğin için sizin üye olmanızı sağlayan kişinin e-posta adresini bildirin diye bir yazı var ama nasıl bildireceğimizi bulamadık ve aktif durumda geçmedi halen arkadaşım üye görünmüyor oysa alış veriş bile yaptı:44:

metro omayınca olmuyor yaklaşık 10 hesaptan 4 er çekiliş hakkım vardı toplamda 40 civarı ama olmadı ben de oynamıyorum artık. duru oynuyordum kazanamamıştım ama randım tabii duymadım şimdi acaba boşuna mı olur diye onu da bıraktım öyle bakınıyorum elimden oyuncağım alınmış gibiyim

65 pk ruffles kazanmışımm

ye ye bitmez

:125::125::125::125:

:119::119::119::119:

[h=6]Filli Boya
[/h][h=6]Hayatına renk katan aşkını anlat, Elif Şafak kalemiyle bütünleştirip yayınlasın. Tıkla! Filli Boya - Aşkını Anlat | Facebook[/h]

rufflesssssssssssssssssssss kazanmısımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasıl sevındım anlatamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

metro cevapları icin coookk tesekkurler kızlar..

bu metronun kazananları ne zaman bellı oluyor ?

bırde yumosun oyununu her gun mu oynuoz kazananları ne zaman bellı oluyor ?

biiiirrrddeee yurtıcı kargonun arabalarını nerden kazandınız kaçırmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…