Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

trendyolda bi çanta gördüm de kısa süreli bilinç kaybı yaşıyorum pardon

ben bu trendyol falan anlamıyorum yapmıyorum alışveriş ama bi çek falan gelirse sana vermek istiyorum oluyosa tabi öyle bişey veririm mail adresini şifresini alırsın kendine bişey oluyosa tabi dediğim gibi anlamıyorum ben :)

sağolasın canımm
oluyor öyle şeyler evetutandım

[h=6]ORİFLAME KOZMETİK ÜRÜNLERİ SATIŞI
[/h][h=6]BEĞEN & PAYLAŞ & KAZAN

GÖNDERİYİ PAYLAŞIP ALTINA KATILDIM YAZAN KİŞİLER ARASINDA YAPILACAK ÇEKİLİŞLE FOTOĞRAFTAKİ PARFÜM HEDİYE OLARAK YOLLANICAKTIR.YARIŞMA 1 HAFTA SÜRECEK 11/02/2012 21.00 DA BİTİCEKTİR.
PAYLAŞIMLARI HERKEZE AÇIK OLARAK İŞARETLEMEYİ UNUTMAYIN.

ÇEKİLİŞ RANDOM İLE YAPILACAKTIR. BOL ŞANSLAR[/h]

kızlar yurtiçi kargodan bana 3 adet stres topu araba geldi beniöm eşimin ve oğlumun adına bişi kazanmamıstım ama şaşırdım

Son düzenleme:
[h=6]enerjik.com.tr
[/h][h=6]HAFTANIN ÖDÜLLÜ SORUSU:

RESİMDEKİ ELEKTRİK SANTRALİNİN İSMİ NEDİR?

Cevaplarınızın geçerli olabilmesi için lütfen sayfamızı beğeniniz!

Soruyu doğru yanıtlayan 5 yarışmacıya sürpriz hediyeler! Her katılımcının 3 cevap hakkı bulunmaktadır!

Sayfamızı paylaşın ve arkadaşlarınıza da önerin lütfen! Fotoğrafı etiketleyerek daha çok kişiye ulaşmamızı sağlayabilirsiniz! Soruyu cevaplamadan önce sayfamızı beğenmeniz gerekmektedir!

--

Cevaplarınızı Salı günü saat 20:00'e kadar verebilirsiniz!

Doğru yanıtı verdiğini düşününler lütfen herhangi bir link ve bilgi paylaşımı yapmamanızı rica ederiz! Bu durumda cevabınız geçersiz olacaktır. Sadece şehrin ismini yazmanız yeterlidir!

İpucu: Bu santral Türkiye'de elektriğin ilk üretildiği santrallerdendir.
[/h]

[h=6]www.hizlial.com
[/h][h=6]Merhaba Değerli Üyelerimiz ;

Yarışmamız başlıyor sevgililer gününe yaklaşırken bir parfümümüzü daha hediye etmek istiyoruz :)

Yarışmamıza, katılmak isteyen üyelerimizin bu iletiyi beğenip sayfalarında paylaşması ve www.hizlial.com 'a üye olmaları yeterli olacaktır.

Yarışmaya katılacak üyelerimiz arasında bizim seçeceğimiz bir şanslı kişi bizden bir adet parfüm kazanacaktır.

Yarışmamız saat 17:00'da sona erecektir.

Hepinize bol şans :)
[/h]

arkadaşlar yurt dışından kargolanan ürün ne kadar zamanda gelir bir bilgisi olan varmı:26: ı love shoes den kazandığım ayakkabm yurt dışından ayın 2 sinde kargolanmış ellerine ulaşınca da bana kargolıyacaklarmış öle dediler

kızlar yurtiçi kargodan bana 3 adet stres topu araba geldi beniöm eşimin ve oğlumun adına bişi kazanmamıstım ama şaşırdım

bana dda üç tane geldi top bekliyordum araba çıktı olsunn :)) birini yeğenime verdm 6 aylık daha dişi falan yok kemirip duruyor hoşuna gitti. birini de k.valiedeme bıraktım yeğenim gelince oynasın die.birini kendime aldım :))

DOGTAS
AYIN DOĞTAŞ EVİ yarışmamız başlıyor. Evinin Doğtaş köşesinin fotoğrafını çek, "Ayın Doğtaş Evi" sekmesinden bizimle paylaş, hem ayın "EN GÜZEL DOĞTAŞ EVİ" seninki seçilsin, hem de sürpriz hediyeler kazanma şansı yakala...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…