Çook teşekkürler gasoline.. Derleyip toparlaman o kadar makbule geçti ki =)
ne demek ben zaten kendim için yapmıştım, bilg.da duruyo, işe yararsa burda da paylaşırım tabi ki :114:
rica ederim tabi ki çok olmazsın ammavelakin bu başlıkta ben de yeniyimçokk teşekkrr ederimmbende kendi adıma daa bişey daha sorsamm çokmu olurumkii bu kampanyalardan falan nasıl yararlanıyruz sizin paylaştıklarnz indirimmii yoksa hediyee çekimi anlayamadm benn:44::44:
rica ederim tabi ki çok olmazsın ammavelakin bu başlıkta ben de yeniyim
ama şu kadarını söyleyebilirim
firmaların face te veya twitter da veya kendi sitelerinde düzenledikleri kampanya/yarışma/oyun gibi hediyeli etkinliklerin bilgileri paylaşılıyor
ayrıca alışveriş sitelerine gelince, kampanyalar da paylaşılıyor, indirim çeki haberleri de, tv den verilen indirim kodu bilgileri de paylaşılıyor
yani çok çeşitli
ama 1-2 saat önce burada limango ile ilgili yazılan şey şuydu
kontes bacımız sağolsun, o buraya yazdığı için haberim oldu benim de
limango yeni üyelerine (markafonim referanslı) 20 tl hediye çeki veriyomuş, benim de annem için açtığım ama limangoda kullanmadığım bi mail adresi vardı, annemi o referans linkiyle limangoya üye yaptım ve annemin yani benimyani bizim 20 tl lik bir indirim çekimiz var şuanda
işte son paylaşılan şey buydu, ama değişiyor işte, kızlar sağolsunlar gün içerisinde bir çok şey paylaşıyorlar, dedim ya ben de henüz yeniyim :112:
rica ederim tabi ki çok olmazsın ammavelakin bu başlıkta ben de yeniyim
ama şu kadarını söyleyebilirim
firmaların face te veya twitter da veya kendi sitelerinde düzenledikleri kampanya/yarışma/oyun gibi hediyeli etkinliklerin bilgileri paylaşılıyor
ayrıca alışveriş sitelerine gelince, kampanyalar da paylaşılıyor, indirim çeki haberleri de, tv den verilen indirim kodu bilgileri de paylaşılıyor
yani çok çeşitli
ama 1-2 saat önce burada limango ile ilgili yazılan şey şuydu
kontes bacımız sağolsun, o buraya yazdığı için haberim oldu benim de
limango yeni üyelerine (markafonim referanslı) 20 tl hediye çeki veriyomuş, benim de annem için açtığım ama limangoda kullanmadığım bi mail adresi vardı, annemi o referans linkiyle limangoya üye yaptım ve annemin yani benimyani bizim 20 tl lik bir indirim çekimiz var şuanda
işte son paylaşılan şey buydu, ama değişiyor işte, kızlar sağolsunlar gün içerisinde bir çok şey paylaşıyorlar, dedim ya ben de henüz yeniyim :112:
rica ederim ne demekÇok güzel anlattın cnm
Ayrıca yukarıdaki kamp çekiliş bilgileri içinde tşk
askolsun üsenmek ne demek :112:çokkkk teşekkr ederimm üşenmeyipp uzuncaa anlatmşsınzz sağolunn bende artık takip ediyim burayıı süreklii inşallahh yakalrm bnde bişeylerrr
Günaydınlar Hayırlı Sabahlar Bol numuneli günler olur inşallah.
Yeni haftanın sorusu yayında!
"Sağlıklı Yaşam bilgi yarışmasına katıl, sağlıklı yaşamla ilgili soruları doğru yanıtla ve birbirinden güzel hediyeler kazanma fırsatı yakala
Yarışmaya katılmak için tıklayın
https://www.facebook.com/MemorialSG?sk=app_116732075087321
cevab kronik böbrek yetmezliği olan yaptım ama yine de bakın siz başka şıklara yanlış olabilir
canım bende sitesinden baktım şıklardan en alttakiydi cevap. hiç diyalize girmeden nakil yapılır olan cevaptı. ben öyle buldum.
canım bende sitesinden baktım şıklardan en alttakiydi cevap. hiç diyalize girmeden nakil yapılır olan cevaptı. ben öyle buldum.
bende bunu yaptımKronik böbrek yetmezliğim var, diyalize hiç girmeden böbrek nakli olursam daha iyi sonuçlar elde ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?