Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar yurt içinden bize yarışmaya katılırken bardak vs.de kazanacağımız yazmıyormuydu benmi yanlış hatırlıyorum

bir tek araba göndermişler

bunla ben strest neyin atamam ki

bardak olsaydı kırardık strestin en piskopat hali

3ünüde hallettim kontesim onları sürekli kullanmadığım için mail adreslerini eksik vermişim kusura bakma ama şimdi oldu üyelikleride aktive ettim kullanmıycam zaten umarım işine yaramıştır.

banada şmdi yurtiçi kupa yollamıs canım yaaaa. böle dandik dündük bse olsun napak sagolsunlar ayy bir de sinir oldum daybuyday den siparişim vardı o da gelmiş mallar yanlıs canta yollamsılar ayar oldum yaaaa. hiç kargocunun yanında açmakta aklıma gelmedi. pfs :S yollycam geri

Kampanyaevim.com
Bu akşam 20.30'da Ödüllü yarışmamız olacaktır.Herkesi bekliyoruz :) Ödül olarakda adınıza imzalı roman vereceğiz.1 değil,5 değil tam 10 Kişiye !
Bu yazıyı paylaşın arkadaşlarınızda faydalansın :)

tşkr ederim
hangi adres acaba yedek talihlilerede baksam

doğru onları eklemeyi unutmuşum
face de kimkazandı.com diye bi sayfa var, onlar vermiş linki, site adresi de aynı canım :112:

ayrıca şöyle de yazayım
YEDEKLER
Büyük Ödül3 adet Bridal 72 Parça Yemek Takımı
HATİCE DEMİR KAYSERİ 1.YEDEK
NURCAN BALOĞLU BALIKESİR 3.YEDEK
SONGÜL BARAL ADANA 2.YEDEK

Son düzenleme:

allah allah peki sen ne kazanmıştın cnm

acaba strest topu die gönderdikleri arabalar tutulmadı şimdide kupamı yolluyorlar

:18:

allah allah peki sen ne kazanmıştın cnm

acaba strest topu die gönderdikleri arabalar tutulmadı şimdide kupamı yolluyorlar

:18:

hiçbişe yani hatırladıgım kadarı ile kazanamamıstım bende anlamadım neden yollamıslar. gelen kargodaki adamda zaten sapık gbiydi böle tırstım 10 dk da teslim etti kargoyu. az daha dursa valla sıkcaktım biber gazını gözüne gözüne

O'nun yeri bende bambaşka, hiçbir şeye değişmem dediğini duyar gibiyiz...
14 Şubat Sevgililer Günü'nde ona Yot Watch hediye etmek ister misin?
Hemen Saat & Saat - Alışveriş/Perakende - İstanbul - Benim Sevgilim | Facebook linkine tıkla ve "Benim sevgilim ……." cümlesindeki boşluğu doldur, Yot Watch'a sahip olma şansı yakala!

Unutma, eğer arkadaşlarını davet edersen şansını 2'ye katlıyorsun!

Herkese bol şans dileriz…

Dermalogica Türkiye

http://www.facebook.com/dermalogicaturkiye

Sevgililer gününe özel sürprizimiz sizleri bekliyor! Bu romantik ayda, Dermalogica sevgiliniz olsaydı onu nasıl tarif ederdiniz? Aşkını bize en güzel tarif eden takipçilerimizden, kazanan yedi çifte ''Dermal Skin Care Center'' da Dermalogica cilt bakımı hediye! (Yorumlar ekibimiz tarafından seçilecektir. Yorumlarınızı fotoğrafın altına yapabilirsiniz.)

Son düzenleme:

ahaha

alemsin cnm ya

demekki kafalarına göre kargo dağıtıyorlar

bu ne yaa

ben birtek araba kazanmıştım az önce eşim 3 araba getirdi

napıyım ki ben 3 arabayı

kolu koşmu hısım akrabaya pay ediyim bari

vipdükkan
Aşkını Anlat!
Sevgililer Günü için Aşkınızı anlatan "140" karakterlik mesajınızı yarisma@VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs adresine gönderin, her gün gönderilen mesajlar saat 17:00’de Facebook sayfamızda yayınlanacak ve ertesi gün 17:00’ye kadar en çok Like alan mesaj günün birincisi olacaktır. Günün birincisi bizden şık bir çerçeve kazanacak. Yarışma 11 Şubat saat 17:00’ye kadar sürecek. Bu 10 günlük sürecin sonunda toplamda en çok Like alan mesaj sahibi ise sevgilisi ve kendisi için muhteşem kol saatleri kazanacak.

vipdükkan - Duvar | Facebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…