Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Öncelikle hepinize yarışmamıza katıldığınız için teşekkür ediyoruz.
Yarışmamızın doğru cevabı b) İsviçre olacaktı.
Yarışmamızın hediyesi RAUSCH İsviçre Bakım Şampuanı!
Yarışmamıza katılarak, doğru cevabı e-mail adresimize gönderen;
1. Kişi: Sn. Yelda Gabriella,
... 15. Kişi: Sn. Helena Faber,
35. Kişi: Sn. Pembe Kefeli,
50. Kişi: Sn. Sezin Çiftçi ve
75. Kişi: Yasemin Tuz.
Kendilerini tebrik ediyoruz. Hediyelerini gönderebilmemiz için irtibat bilgilerini bulker@santekozmetik.com e-mail adresine göndermelerini rica ediyoruz. Önümüzdeki hafta yeni yarışmamızda görüşmek dileğiye..

kızlar yurtiçi kargodan bana 3 adet stres topu araba geldi beniöm eşimin ve oğlumun adına bişi kazanmamıstım ama şaşırdım

merhaba bana msj atmışsınız fakat ben özelden cevap yazamıyorum rica etsem özelden bana normal mailinizi (hotmail vb.)yazarsanız sevinirim size yardımcı olabilirim.

oof nohut dedim maggiye baktım alta bi kişide nohut demiş yoğurt vardı bide inş girmişimdir ilk 50ye :):26:

Bugün kargo günümdü
kızıma babystar dan ve molfixden deneme numuneleri ve ducrostan kazandığım baharatlarım geldi

[h=6]hemenevinde
[/h][h=6]Hemenevinde.com’ dan bugüne özel 10 Adet Shoes Under – Ayakkabı Hurcu Hediye…

Değerli takipçilerimiz aşağıdaki Shoes Under – Ayakkabı Hurcu resmini Beğen’i tıklayın sizde şansınızı deneyin.

Beğenenler arasından çekilişle 10 kişi Shoes Under – Ayakkabı Hurcu kazanacak. Bol Şanslar.[/h]

form dolduramadım ya sayfa hata veriyordu anlamadım(

Ben formu önceden doldurmuşum yani ben hatırlamıyorumda yorumlarda form çıkmıyor falan yazmışlar , yetkilide önceden doldurduysanız o yüzden çıkmıyordur yazmış :/ Yorumu tam 15.00 da gönderdim bastım hata demedi ama garip bişeyler çıktı sonra yorumumu altta gördüm gitti heralde bilmiyorum gitmemişse çok üzülürüm çok bekledim çünkü

daha önce form doldurduğumu hatırlamıyorum kısmet bakalım inşş çıkar

‎"ilan-ı aşka ilan-ı indirim" kampanyamızın ilk hafta kazananı Duygu Karaca oldu. Duygu Hanım DDF ürünlerinde 100 TL'lik indirim kazandınız. İyi günlerde kullanın! Hediye çekinizi size ulaştırabilmemiz için iletişim bilgilerinizi facebook@rosspharma.com.tr adresine göndermenizi rica ediyoruz.

Kızlar limangoda kıyafet bedeni kısmında 1-2-3 yazıyor. Ne bunlar anlamadım? Ne beden oluyorlar yani? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…