banada anlık çek geldi önce baaak baakk bakkk bişey bulamadım beğendiğim ayakkabıların numarası bilem yoktu bida baktım birkeştirilmiyosaa amaan dedim boşver gitsin gene gelirilimango anlık çekle diğerini birleştiremiyorum birde çek tutarından fazla alım yapılmalı galiba
bende paraben yaptım ama soru neydiki onu göremedim benLa Roche-Posay - Türkiye - Günün Sorusu | Facebook
koşunnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben cevabı paraben yaptım ama inş. doğrudur yeni gördüm kızlar inş. geç kalmamışızdır
kızlar annelik sanatı dergisine üye olan varmı. tamemen ücretsizmi bu.ücret falan ödüyomusunuz üye olan bilgi verebilirmi?
Annelik Sanati Dergisi - Duvar | Facebook
ben yaklasık 1 ay önce başvurmuştum. dergi ilk çıktığında. sonra beni aradılar. ilk 3 sayının ücretsiz olduğunu diğer 9 sayı için bilmem ne kadar para ödeyeceğimi falan filan anlattı durdu.işlem,inizi yapıyorum dedi. bende istemiyorum kalsın dedim. siz bana ilk 3 sayıyyı yollayın dedim. ama yaklaşık 1 ay oldu hala gelen giden yok canım. bilgin olsun...
benimde aynı öyle oldu. 3 hafta önce arandım. 12 tl eger istersen senelik dediler. bende yok dedim ücretsiz 3 ayı yollayın istersem snra kendim devam ettiririm dedim. ama daha gelen giden yok
benide arayıp öyle söylediler ama kargo ücreti bize aitmiş.
güle güle kullann baharatlar süpermişşEki Görüntüle 341069 Eki Görüntüle 341070 Eki Görüntüle 341072
Bugün kargo günümdü
kızıma babystar dan ve molfixden deneme numuneleri ve ducrostan kazandığım baharatlarım geldi
genelde xs-s / s-m / m-l olurlar ...Kızlar limangoda kıyafet bedeni kısmında 1-2-3 yazıyor. Ne bunlar anlamadım? Ne beden oluyorlar yani? :26:
güle güle kullanasınnnEki Görüntüle 341143 Eki Görüntüle 341144
blogdan kazandığım bella goria kolyem geldi en sonunda
bide mavaladan kazandığım rujum ve kalemim
beklediğim kargolarım
glade
benimo
ayakkabı ı love shoes
ayakkabı ayakkabı atölyesi
bornoz duru
145 paket ruffles
10tlkızlar limango doğum gününde ne kadar çek veriyor
hanii haniiiiiiayakkabı atölyesinden ayakkabıları ulaşanlar olmuş sanırıminşallah bize de hemen ulaşır
rica ederim cnm katkım oluyosa ne mutlu banaİstanbul emeğin, ilgin ve paylaşımların için teşekkür etmek istedim ..
ben yaklasık 1 ay önce başvurmuştum. dergi ilk çıktığında. sonra beni aradılar. ilk 3 sayının ücretsiz olduğunu diğer 9 sayı için bilmem ne kadar para ödeyeceğimi falan filan anlattı durdu.işlem,inizi yapıyorum dedi. bende istemiyorum kalsın dedim. siz bana ilk 3 sayıyyı yollayın dedim. ama yaklaşık 1 ay oldu hala gelen giden yok canım. bilgin olsun...
Natrol Easy-C kazananlar;
1- Tuğba Suyabatmaz
2- Tuğçe Engin
3- Ayfer Apaydın
4- Gndz Feyza
5- Mirror Kampanya
6- Hasan Türksoy
7- Gamze Nar Durgut
8- Aliye Susuz olmuştur, kendilerini tebrik ediyoruz
kontesim oldumu bugün yaptığımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?