aaaaaaaaaaa canım benim markafonim sayfasında duyurmuş.herhalde 12 de bitti.kargo bedava diye.istersen bak.walla bende face sayfasından gördüm
baby stardan ve molfix ten numune isteyebilirsin.Bana bu gün geldi ikisideayda bi kendi evime,annemlere ve ablamlara istiyorum.onlarda biriktiriyo bana vericekler
bide zamanında huggies 8 li pakette organik bezinden yolluyodu her hafta ilk bilmem kaç kişiye
her hafta annem adına eşim adına ablam adına kendi adıma geliyodu bayağı oldu yani bezimiz
kız yarım saattir baktıruyosunuz kargo bedava die bedava medava yokmuşşş
yaa ne güldüm ya.kusura bakma oluyo işte
alışveriş aşkı
her karta 1 kez yükleniyor benim 4 kartım var mesela ayrı facelerden yükledim annemden eşimden falan...o bezden kullanıyorum zaten inş yüklenmiştir moneye pek güven olmuyo
okey de ben kendimin ve eşiminkini yüklemeye çalıştım farklı faceden ama kayıtlı diyor.bi saçma iş anlamadım gitti
baby stardan ve molfix ten numune isteyebilirsin.Bana bu gün geldi ikisideayda bi kendi evime,annemlere ve ablamlara istiyorum.onlarda biriktiriyo bana vericekler
bide zamanında huggies 8 li pakette organik bezinden yolluyodu her hafta ilk bilmem kaç kişiye
her hafta annem adına eşim adına ablam adına kendi adıma geliyodu bayağı oldu yani bezimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?