Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

firmalardan internet sitelerinden mi istiyorsunuz ? mail yolu ile felan ??

ha yaa kusura kalmayın.tarıhe bakmamışım.facemı acınca ilk sırada o denk geldı hemen yazıverdım buraya.hatta bi de diyom ki kendi kendime halla halla nıye kımse paylaşmamış diyom ya.
ben kullanamıyom çekleri tel no lazım da ondan ole oldu.neyse ya saçmaladım gibi sankim
ya bide ne sorcam ya.bu money carta birden fazla bez indirimini yukletebilen varmı

her karta 1 kez yükleniyor benim 4 kartım var mesela ayrı facelerden yükledim annemden eşimden falan...o bezden kullanıyorum zaten inş yüklenmiştir moneye pek güven olmuyo

her karta 1 kez yükleniyor benim 4 kartım var mesela ayrı facelerden yükledim annemden eşimden falan...o bezden kullanıyorum zaten inş yüklenmiştir moneye pek güven olmuyo

okey de ben kendimin ve eşiminkini yüklemeye çalıştım farklı faceden ama kayıtlı diyor.bi saçma iş anlamadım gitti

huggiesten nasıl istiyosun cnm mesajla numune isteğini mi belrtiyosunn yoksa üyelik flan mı??

Son düzenleme:
Gülaylar Pırlanta Kalp Kolye Hediye Ediyor! Gülaylar Face sayfası ..
[/SIZE]
[/B]

Son düzenleme:
Penti Kalp Hırsızı"nda kendi kalp hırsızını tarif et, sevgilinle romantik bir akşam yemeği kazanma şansı yakala.... PENTİ FACEBOOK

Son düzenleme:
http://apps.facebook.com/uyumolcer/main.aspx

ÜLKER ALBENİ FACE

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…