:129: tebrik ederim canım iyigünlerde mutlu yuvanda sağlıkla ütüle kocişinin gömlekleriniyeniçarşı.com-hürriyet aile den ütü kazanmışıımm
düğün üzeri öyle güzel oldu kiiii, zaten 3-5 parça kalmıştı, listeden bir satır daha eksildiii
braun marka olması da ayrı bi güzel olduuu
burada hangi hatuncum paylaştıysa sağolsun valla
İsteyen yoksa ben çıkıyorum kızlar boşa gitmesin demiştim neysemKızlar bugün 24:00a kadar geçerli ücretsiz limango kargo çekim var isteyen varsa özelden msj atsın gönderiyim..
İsteyen yoksa ben çıkıyorum kızlar boşa gitmesin demiştim neysem
İsteyen yoksa ben çıkıyorum kızlar boşa gitmesin demiştim neysem
limango kargo çeki olan varmı kullanmayacaksa alabilirm??
benim var cnm ama 5 dk sonra geçerliliği bitiyor
:129: tebrik ederim canım iyigünlerde mutlu yuvanda sağlıkla ütüle kocişinin gömleklerinibende arzum ütü kazanmıştım sadece bi kaç kez gece oğlumu uyuturken çözmüştüm testi..aradıklarında şok oldum..hava şartları sebeiyle istanbul dışı olduğundan bu perşembe kargolanacakmış benim hediyem.inş kısa sürede gelir kargon...
sağol canım, amin inşallah
tabi hızlı gelse iyi olur, ama haziran başına kadar vaktim var
benim referansimla trendyoldan alisveris yapacaklara kirmizi kasa 10 tl ceki veriyorum.
Yada isterlerse sehir firsati coma benim linkimden uye olarak 3 liraya 60 liralik ayakkabifoni.com kuponu alabilirler. yine trendyol kuponu hediye ediyorum. ayakkabifoni com kuponu kendilerinde kalabilir.
ciddi misinnnnnnnnnnnnnkızlar limangoda kargo bedavaymiş hala.şu çeklerinizi kullanın bakammmmmmmmmmm
kızlar limangoda kargo bedavaymiş hala.şu çeklerinizi kullanın bakammmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?