Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Rossmann Türkiye
Ankara için büyük gün, bugün!
Siz de Rossmann Ankara Atlantis AVM’den keyifli hediyeler kazanmak istiyorsanız, bugün saat tam 14.00'da Facebook sayfamızda olun, yarışmamıza katılın; siz de kazanın!

La Roche-Posay - Türkiye
Günaydın! Yarışmamızda ikinci gün başlıyor, bu gün de saat tam 16:00'da sayfamızda yeni bir soru yayınlayacağız ve ilk doğru cevaplayan Hydreane nemlendirici krem kazanacak

ben ist.da kazanmıştım..gidip almam gerekiyormuşş yollamıyorlar..mağazayla benim ev çok uzak gidemedim boşa gitti hediyem dedim arkadasım alsın yol olmazzmıss sinir olmustum

günayyydıınnn güzel ve bol kazançlı bi gün olması dileğiyle

kkontess sana teşekkür etmek istiyorum sayende trendyol siparişimi iptal edip 20 tl teselli çekini aldım. tv çekini vermediler ama yerine teselli çekim ve hediye çekim geri yüklendi çok sağol senin sayende öğrendim teselli çeki olayını dostça yaklaşımın için ayrıca teşekkürler :13:

Duru Banyo Keyfi
Bugün saat 12.00'da hikayeden soracağımız soruyu doğru yanıtlayan kişiler arasından gün sonunda yapacağımız çekiliş ile 5 kişiye Duru Gourmet Duş Jeli hediye seti veriyoruz. Yarışma sorusu bu gece 00.00' a kadar devam edecektir.

ben ist.da kazanmıştım..gidip almam gerekiyormuşş yollamıyorlar..mağazayla benim ev çok uzak gidemedim boşa gitti hediyem dedim arkadasım alsın yol olmazzmıss sinir olmustum

ben de ankara da kazanmıştım telefon ettim eşim alabilir mi diye okey dediler ama öyle kar yağdı ki gidip almak kısmet olamdı buradan bi arkadaş kodunu verdi yine ankara için ona da gidemedik 2 hediyem de kaldı rossmanna ve ankara şu an yine karlar altında

rica ederim canım

MARKmost üyelerine kargo bedava.

29 Şubat 2012 tarihine kadar sabah 08:00 akşam 20:00 arası her saat başı http://www.markmost.com'dan kupon alan ilk 10 kişiye markafoni'de kargo bedava.

Almış olduğunuz kuponlar kuponu aldığınız günün sonuna kadar geçerlidir.

iyi alışverişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…