ewet canım gezinirken verdi MBT DE ayakkabı için geçerli bir ayakkabılarıda 300 den başlıyor
banada 20 tl çek verdi ama tek bir kampanyada kullanılıyor
ewet canım gezinirken verdi MBT DE ayakkabı için geçerli bir ayakkabılarıda 300 den başlıyor
ewet canım gezinirken verdi mbt de ayakkabı için geçerli bir ayakkabılarıda 300 den başlıyor
firmalardan internet sitelerinden mi istiyorsunuz ? mail yolu ile felan ??
haklısın valla iyi aklında tutuyorsun arkadaşım helal olsun sana ben daha 1 saat önceki yaptığım alışverişi unuttumözür dilerim yanlış alarm verdiğim için
firmalardan internet sitelerinden mi istiyorsunuz ? mail yolu ile felan ??
huggiesten nasıl istiyosun cnm mesajla numune isteğini mi belrtiyosunn yoksa üyelik flan mı??
hemenevinde
Kazanan Talihlilerimizi Tebrik Ediyoruz.
06.02.2012 Pazartesi Günün Şanslı İsimleri;
ESRA ÜNAL
AYŞEGÜL MUŞTU
ESMA ÇAKAR HANÇER
CANAN CAN YALÇİNKAYA
FATMA KAYA DÖNMEZ
NURAN MEREKİLA
NERÇİN ÇAKICI KARAOĞLU
MENEKŞE ÖZDEMİR
ÖZLEM DEMİR
SENA DEMİRAL
Talihlilerimiz Hemenevinde.com Hayatnz Kolaylatran Kiisel rnler sitemize üyelik işlemlerini tamamladıktan sonra hediyeleri kargo bedeli tarafımızdan ödenerek adreslerine gönderilecektir.
NOT: Hergün yeni sürpriz hediyelerimiz sizlerle buluşacaktır. Takipçilerimiz kazanmaya devam edecektir.
tebrikler merekila sen misin?
ewet benimsenden öğrendim Allah ne muradın varsa versin + bolca bebe versin bana verdi Rabbim saolasın yaa
kızlarr hediyeli anket buldum bi de..paylaşılmamıştır umarım
Hürriyet Aile, Türkiye'nin "AŞK" sözcüklerini araştırıyor! - Hürriyet Aile
ewet benimsenden öğrendim Allah ne muradın varsa versin + bolca bebe versin bana verdi Rabbim saolasın yaa
kızlar fikrimühim amca geçenlerde sek süt kampanyası göndermişti maillere aranızda katılan oldumu :26:
eğer katılan varsa sütleri geldi mi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?