cılıt bang cekıde gelıor eger kazandıysann
bana bugun o geldı cnm
kontessssssssssssssssssssssssssssssssssssssss hayırlı olsun tatlım
ya kontes damakta ne var ne verıor
sağolasn canımm

Nestle Damak - Damak'la Venedik | Facebook
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cılıt bang cekıde gelıor eger kazandıysann
bana bugun o geldı cnm
kontessssssssssssssssssssssssssssssssssssssss hayırlı olsun tatlım
ya kontes damakta ne var ne verıor
keske bugun alsaydım
kuzularr altınbaşın yeni cevapları..
bunları bulmadan önce 6 doğru yapmıştım :))
artık 10 doğrumuz var, hadin kolay gele
ilk sevgililer günü kartı : 1800ler
tiamo : italyanca
elif şafak : aşk
aşk filmlerinin unutulmaz yönetmeni : şener şen
altınbaş hangi şehirde kuruldu : g.antep
altınbaşa ait değildir : gül
romeo ve juliet : shakespeare
koku : Tom Tykwer
mecnun : leyla
aşk lazım : yonca
kuzularr altınbaşın yeni cevapları..
bunları bulmadan önce 6 doğru yapmıştım :))
artık 10 doğrumuz var, hadin kolay gele
ilk sevgililer günü kartı : 1800ler
tiamo : italyanca
elif şafak : aşk
aşk filmlerinin unutulmaz yönetmeni : şener şen
altınbaş hangi şehirde kuruldu : g.antep
altınbaşa ait değildir : gül
romeo ve juliet : shakespeare
koku : Tom Tykwer
mecnun : leyla
aşk lazım : yonca
Saygı Hastanesi
Sağlık bilgilerinizi sınayarak hediye kazanabilir, sevdiklerinize 14 Şubat sürprizi yapabilirsiniz :) https://www.facebook.com/​saygihastanesi?sk=app_312940462​060702
Creative Türkiye | Facebook
Creative Türkiye
Sevgililer günü yaklaşırken, bu güne uygun bir yarışma yapmamız kaçınılmaz oldu. Sevgililer Günü temalı ödüllü sorumuz birazdan geliyor :)
![]()
Bücürük
Hemen Bücürük Shop linkini tıklayarak, fotoğraftaki çocuğun üstündeki sweat'in yaş aralığını bulun, cevabınızı adınız, soyadınız ve iletişim bilgilerinizle birlikte kampanya@bucuruk.com.tr'ye gönderin, 50 TL'lik Bücürük hediye çeki kazanmak için çekilişe katılın!
cevap 6/9 yaş kızlar buyrun :))
altınbaş ın uygulamasına 1 kere mi katılmak gerekiyor süre önemliymiş dikkat etmemiştim 2.defa oynadım hangisi geçerli olur acaba tek oyun hakkı olsa uygulama açılmazdı sanırım.cevapları veren arkadaşım teşekkürler![]()
bu linkle üye oluyosun sonra profil bilgilerini iletişim vs hepsini dolduruyosun telefon numaranı giriyosun onay kodunu tekrar giriş yapıyosun ve sonunda
ne kazanırım a tıklıyosun en aşağıda trendyol 10 tl lik indirim çeki var onu seçiyosun o kadar. biraz uzun sürüyo formları doldurmak ama garanti 10 tl hediye çeki
altınbaşta tek oyun hakkı var.o da ilk oynadıgın oyunmus. bilgi yarışması oldugu için ilk oyun geçerliymiş.baska bir hesaptan tekrar dene cnm şansını..
kızlar yeni üyelikte limangonun 20 tl hediye çeken linki var elimde ..
ihtiyacı olan var ise yerini söyleyebilirim![]()
http://goo.gl/gToCo bu mu?
bunu 2 gün önce yaptık topikçe
kızlar kusura bakmayın ama anlamadım ben nerden üye olunup form dordurulacağını yardımcı olup anlatabilicek varmı terdte başka çekimde var birleştirmek istiyorum...
kızlar kusura bakmayın ama anlamadım ben nerden üye olunup form dordurulacağını yardımcı olup anlatabilicek varmı terdte başka çekimde var birleştirmek istiyorum...