Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kuzularr altınbaşın yeni cevapları..

bunları bulmadan önce 6 doğru yapmıştım :))
artık 10 doğrumuz var, hadin kolay gele :1::1:

ilk sevgililer günü kartı : 1800ler
tiamo : italyanca
elif şafak : aşk
aşk filmlerinin unutulmaz yönetmeni : şener şen
altınbaş hangi şehirde kuruldu : g.antep
altınbaşa ait değildir : gül
romeo ve juliet : shakespeare
koku : Tom Tykwer
mecnun : leyla
aşk lazım : yonca

keske bugun alsaydım :(

saol cnmmmmmmmmmmmmmm

Sendeiste Facebook SAYFAMIZI BEĞENEN ve EN ÇOK PAYLAŞAN 1 KİŞİYE 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜNDE 100 TL DEĞERİNDE CASIO ERKEK SAATİ HEDİYE ! - Yarışmaya katılmak için önce sayfamızı beğenip sonra bu bağlantıyı ARKADAŞLARINIZA PAYLAŞMANIZ yeterlidir

Son düzenleme:

cevapladım ama form doldurmamı filan istemedi.anlamadım pek bu uygulamayı ben:26:

Saygı Hastanesi

Sağlık bilgilerinizi sınayarak hediye kazanabilir, sevdiklerinize 14 Şubat sürprizi yapabilirsiniz :) https://www.facebook.com/​saygihastanesi?sk=app_312940462​060702

Creative Türkiye | Facebook

Creative Türkiye
Sevgililer günü yaklaşırken, bu güne uygun bir yarışma yapmamız kaçınılmaz oldu. Sevgililer Günü temalı ödüllü sorumuz birazdan geliyor :):16:

:10:

Bücürük
Hemen Bücürük Shop linkini tıklayarak, fotoğraftaki çocuğun üstündeki sweat'in yaş aralığını bulun, cevabınızı adınız, soyadınız ve iletişim bilgilerinizle birlikte kampanya@bucuruk.com.tr'ye gönderin, 50 TL'lik Bücürük hediye çeki kazanmak için çekilişe katılın!

cevap 6/9 yaş kızlar buyrun :))

iyi günlerde giy kontess

altınbaş ın uygulamasına 1 kere mi katılmak gerekiyor süre önemliymiş dikkat etmemiştim 2.defa oynadım hangisi geçerli olur acaba tek oyun hakkı olsa uygulama açılmazdı sanırım.cevapları veren arkadaşım teşekkürler:16:

altınbaş ın uygulamasına 1 kere mi katılmak gerekiyor süre önemliymiş dikkat etmemiştim 2.defa oynadım hangisi geçerli olur acaba tek oyun hakkı olsa uygulama açılmazdı sanırım.cevapları veren arkadaşım teşekkürler:16:

altınbaşta tek oyun hakkı var.o da ilk oynadıgın oyunmus. bilgi yarışması oldugu için ilk oyun geçerliymiş.baska bir hesaptan tekrar dene cnm şansını..

http://shop.bernardo.com.tr/

Yemek Takımı çekilişi var arkadaşlar , telefona gelen onay SMS'i ücretsiz , bilginize ...

bu linkle üye oluyosun sonra profil bilgilerini iletişim vs hepsini dolduruyosun telefon numaranı giriyosun onay kodunu tekrar giriş yapıyosun ve sonunda

ne kazanırım a tıklıyosun en aşağıda trendyol 10 tl lik indirim çeki var onu seçiyosun o kadar. biraz uzun sürüyo formları doldurmak ama garanti 10 tl hediye çeki

kızlar kusura bakmayın ama anlamadım ben nerden üye olunup form dordurulacağını yardımcı olup anlatabilicek varmı terdte başka çekimde var birleştirmek istiyorum...

altınbaşta tek oyun hakkı var.o da ilk oynadıgın oyunmus. bilgi yarışması oldugu için ilk oyun geçerliymiş.baska bir hesaptan tekrar dene cnm şansını..

tüh ya ilk oynadığım 55 sn idi sonra 57.13 yaptım.başka da hesabım yok anneminkinden oynasam bide üyelik istiyor bir sürü de bilgi:52:

güzel sözleriniz için çok teşekkür ederimmm aminn kızlarr:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::29::29:

foto tabi ki ekliyorum,sözüm vardı zatenn

asıl rengi 3. fotodaki renk, diğerlerinde flaş biraz bozdu

çok şık canım,güle güle giy..rengi de güzel ,bu modelin düz topuklusunu sevmiyorum ama topuklusuna bayıldım..:21:
ayrıca çok şanslısın, :nazar:nazar değmesin tü tü tü

güzel sözleriniz için çok teşekkür ederimmm aminn kızlarr:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::29::29:

foto tabi ki ekliyorum,sözüm vardı zatenn

asıl rengi 3. fotodaki renk, diğerlerinde flaş biraz bozdu

çok şık canım,güle güle giy..rengi de güzel ,bu modelin düz topuklusunu sevmiyorum ama topuklusuna bayıldım..:21:
ayrıca çok şanslısın, :nazar:nazar değmesin tü tü tü

kızlar kusura bakmayın ama anlamadım ben nerden üye olunup form dordurulacağını yardımcı olup anlatabilicek varmı terdte başka çekimde var birleştirmek istiyorum...

refaranslı bir davetiyeymiş arkadaşın verdiği 100tl üzeri alışverişde kullanılıyormuş napolyana üye olan herkes yapar zaten çok gerekli bşy değill..

refaranslı bir davetiyeymiş arkadaşın verdiği 100tl üzeri alışverişde kullanılıyormuş napolyana üye olan herkes yapar zaten çok gerekli bşy değill..

Back
X