Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

iyi günlerde giy kontess
teşekkürlerrr
çok şık canım,güle güle giy..rengi de güzel ,bu modelin düz topuklusunu sevmiyorum ama topuklusuna bayıldım..:21:
ayrıca çok şanslısın, :nazar:nazar değmesin tü tü tü
sağolasın canımmm:nazar::nazar::17:
şöyle söyleyim markafonim sayfasındaki olan şeyse bu

arkadaşa verdiğin linkte bende de trendyol açıldı, sanırım karıştırdın linkleri

yok hayır cnm değil. daha öncede bu link kullanılmıştı burada.. geçtiğimiz yazdı sanırım.
her neyse herhangi bir yolla çeke ulaştıysanız sorun yok o zaman :1:

geçen yaz mı 10 saat önce yazılan linki verdim ama karıştırmışım limangonun vereceğime trendyolun neyse biizm bildiğimiz linkmiş anlaşıldı :ssz:

kızlarrr hani elbiseyi alamıyodumya 20 tl altı olduğu için ,ödemeye geçmeden bişeyler daha eklermisiniz yazınca baktım jilet bilet var attım bişey kabul ettii:))

Sevgililer Günü hediyeleri 4. gün kazananları
Selma Onart
İldem Arabacıoğlu
Mavizer Bağ
Emel Arel
Diclehan Sevinç Bozkur

persan

hemenevinde
Kazanan Talihlilerimizi Tebrik Ediyoruz.

06.02.2012 Pazartesi Günün Şanslı İsimleri;

ESRA ÜNAL
AYŞEGÜL MUŞTU
ESMA ÇAKAR HANÇER
CANAN CAN YALÇİNKAYA
FATMA KAYA DÖNMEZ
NURAN MEREKİLA
NERÇİN ÇAKICI KARAOĞLU
MENEKŞE ÖZDEMİR
ÖZLEM DEMİR
SENA DEMİRAL

Blast Streetwear
Günaydın arkadaşlar.Yarışmamız sonucu bizden çekilişle sürpriz bir hediye kazanan arkadaşımız 'Zeynep Çalışkan

saol cnmmmmmmmmmmmmmm

cevapladım ama form doldurmamı filan istemedi.anlamadım pek bu uygulamayı ben:26:

altınbaş ın uygulamasına 1 kere mi katılmak gerekiyor süre önemliymiş dikkat etmemiştim 2.defa oynadım hangisi geçerli olur acaba tek oyun hakkı olsa uygulama açılmazdı sanırım.cevapları veren arkadaşım teşekkürler:16:
rica ederim ne demek, ve ben de çok emin değilim ama bildiğim kadarıyla bir kez katılabiliyoruz :26:

5ŞERİFE EKERER
50BİHAT AKDEMİR
150MÜRÜVVET ÇÖKEN
250KÜBRA US
500YEŞİM KOCA
Yukarıdaki kullanıcılar 06.02.2012 tarihinde Yeniçarşım.com’dan 50 TL’lik hediye çeki kazandılar
Hürriyet Kampüs

ahh şu şans bana da göster yüzünü artık

Back
X