Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

zaten bişey kazanamamışım.canım sıkkın.şu şekerbahceme gırdım.
inanın gülesim geldi .en ucu 33 lira.içinde de 5 tane altınbasak form.
5 tane de maviyeşil lıght var.ben mi yanlış görüyorum acaba.başka bakan var mı?

Son düzenleme:
Vision Türkiye
Vision Türkiye sponsorluğu'ndaki ödüllü SAĞLIK TESTİ'ni uygulayarak Direct Hit serisi ürünümüz NORTIA kazanan üyemiz SİBEL KUZU oldu. Kendisini tebrik ediyoruz, kazanan üyemizle irtibata geçilecektir.

zaten bişey kazanamamışım.canım sıkkın.şu şekerbahceme gırdım.
inanın gülesim geldi .en ucu 33 lira.içinde de 5 tane altınbasak form.
5 tane de maviyeşil lıght var.ben mi yanlış görüyorum acaba.başka bakan var mı?

ABUR CUBUR ARANJMANI yok bence doğru görüyorsun, ya evde olan bi sepetle süsleyip püsleyip biz de yapabiliriz oysa bunu :51::51::51::51::51::51::51::51:

Merhaba arkadaşlar..
Blog çekilişinde Sole Organic sitesinden 60 TL ve üzeri alışverişlerde kullanabilecek 30 TL değerindeki hediye çeki kazandım..Ben kullanmayacağım..İsteyen olursa bana mail atabilir....kahveseverr@gmail.com

altınbaş ın uygulamasına 1 kere mi katılmak gerekiyor süre önemliymiş dikkat etmemiştim 2.defa oynadım hangisi geçerli olur acaba tek oyun hakkı olsa uygulama açılmazdı sanırım.cevapları veren arkadaşım teşekkürler:16:

ilk oynanan geçerli ama boşa ounamayın ben 56.47 ile bitirdim cevapları bildiğim için drek tıkladım 10 da 10 yaptım ama kazananlarda ismim yok!!!bende yazdım bi güzel şikayette ettim...haksızlık işte resmen ...

ilk oynanan geçerli ama boşa ounamayın ben 56.47 ile bitirdim cevapları bildiğim için drek tıkladım 10 da 10 yaptım ama kazananlarda ismim yok!!!bende yazdım bi güzel şikayette ettim...haksızlık işte resmen ...

altınbastan bahseıorsun demı cnm
evet yorumlarda bırsuru sıkayet vardı
neden böle dandık bırsey yapıolar anlamadım

Muya
Sevgililer Günü Hediyen MUYA'dan..!
Yapman gereken sadece O'nu Neden Sevdiğini anlatmak...
En çok beğenilen 15 yorum Bay,Bayan ve Çocuk grubundan olan Muya Paketini Kazanacaktır..!

Yarışmamız 10 Şubatta Sona Erecektir.

Muya | Facebook

bol şans..

Arzum’un “Sevgililer Günü’ne” özel uygulamasına katıl, sevdiğinle geçirdiğin keyifli anların fotoğrafını yükle! Arzum’dan 10 Arzum Mırra Türk Kahvesi Robotu; 10 Arzum Patcorn Mısır Patlatma Makinesi; 10 Arzum Fırrın Ekmek Kızartma Makinesi kazanma şansını yakala!

Uygulamamız başlamıştır. 12.02.2012 günü saat 24.00’de kadar sürecektir. Kazananlar; Arzum yetkililerinden oluşan özel bir juri ekibi tarafından belirlenecektir.

En yaratıcı cevapları ve temalara uygun fotoğraflarınızı bekliyoruz!

Arzum - Aşk Arzum ile Güzel | Facebook

Back
X