Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ARYILDIZ FACE SAYFASINDA DİYORKİ KIZLARRR.....

Yemeğe Aşkınızı Katın, Kazanın...

Şekerlerim, siz yarışma istersiniz de ben yapmaz mıyım? İşte size Sevgililer Günü Yarışması... Aşkınıza yemek hazırlamayı neden seviyorsunuz?
En romantik anlatan 3 kişiyi Yıldız Ablanız olarak ben seçeceğim ve Ar Yıldız'ın Sevgililer Günü'ne özel Swarovski taşlı 2 kişilik 12 parça Karizma çatal kaşık bıçak takımını hediye edeceğim. Sadece hanımları değil, beyleri de bekliyorum. Son katılım 11 Şubat.

Casio Saat Türkiye
Yarışmamız başlıyor!!! Bilgi birikimine hızına güveniyorsan, hemen testimize katıl. Sorduğumuz 5 soruya en hızlı ve en doğru yanıtları sen ver. G-shock'ı sen kazan.

http://www.facebook.com/casiosaattr...olur dimi :37:[[/SIZE][/COLOR][/U][/SIZE][/B]

Son düzenleme:
Günaydınlaarr
herkese bol şans,
bende inşallah birgün burda kazananların içinde adımı görürürüm

[h=6]♥¸günaydınlar mutlu sabahlar ♥¸

◊~~her şey gönlümüzce olsun bol numuneli günler.. ~~◊.♥´[/h]

[h=6]JUSS
[/h][h=6]Merakla beklediğiniz Sevgililer Günü yarışmamız saat 12:00'de başlıyor! Bizi takip etmeye devam edin:)[/h]

Markafonim

Turkcell`lilere Trendyol'dan 10 TL hediye çeki fırsatı...

Trendyol Alışveriş Sitesinde Turkcell`lilere özel 75 TL lik alışverişe 10 TL hediye çeki.

Trendyol Alışveriş Sitesi Kampanyasından yararlanmak için AVANTAJ yaz 2222`ye gönder.

Trendyol Alışveriş Sitesi 10 TL Hediye Çeki Kampanyası tüm Turkcell’liler için geçerlidir.

Avantaj Şifresi’nin ve telefon numarasının Trendyol Alışveriş Sitesinde satışın son adımında ekrana girilmesi yeterlidir.

Trendyol Alışveriş Sitesi 10 TL Hediye Çeki Kampanyası 31 Mart 2012 tarihine kadar geçerlidir.

Turkcell Trendyol Alışveriş Sitesi Ücretleri

Avantaj Şifresi alma talebi 1 SMS / 0,4 TL (KDV ve ÖİV dahil) ile ücretlendirilir.

AVANTAJ şifremi kaç kez kullanabilirim?

Şifre tek kullanımlıktır, kullanılmayan şifreler 24 saat içinde geçerliliğini yitirir.

[h=6]JUSS
[/h][h=6]Merakla beklediğiniz Sevgililer Günü yarışmamız saat 12:00'de başlıyor! Bizi takip etmeye devam edin:)[/h]

Dettol Türkiye

King'den dijital tartı kazanma şansı devam ediyor! Hemen tıkla: http://www.facebook.com/​DettolTurkiye?sk=app_2595604340​83541

[h=6]Kervan
[/h][h=6]Sayfamizi begenen 2.600 talihlimizi 100 liralik Kervan Hediye Ceki bekliyor:)[/h]

şu kervanı bir türlü tutturamıyorum ya.

teşekkürler paylaşım için.

şu kervanı bir türlü tutturamıyorum ya.

teşekkürler paylaşım için.
[/QUOTE]

Her girdiğimiz yarışmalarda da acaba kazanırmıyım ki diyorum. İnşallah, şansımız yaver giderde kazanırız.Bol Şanslar hepiciğimize.

[h=6]La Roche-Posay - Türkiye
[/h][h=6]Günaydın! Yarışmamıza gösterdiğiniz yoğun ilgiye çok teşekkür ederiz, bugün de yine saat 16:00'da ödüllü sorumuzu soruyor olacağız. Şimdiden herkese iyi şanslar![/h]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…