ya kızlar bu yarışmaları yeni öğrndim hepsine katıldım ama ben hiç kazanamadım ya
ya kızlar bu yarışmaları yeni öğrndim hepsine katıldım ama ben hiç kazanamadım ya
zaten bişey kazanamamışım.canım sıkkın.şu şekerbahceme gırdım.
inanın gülesim geldi .en ucu 33 lira.içinde de 5 tane altınbasak form.
5 tane de maviyeşil lıght var.ben mi yanlış görüyorum acaba.başka bakan var mı?
evet bende çok güldüm..bide cips falan koymuşlarzaten bişey kazanamamışım.canım sıkkın.şu şekerbahceme gırdım.
inanın gülesim geldi .en ucu 33 lira.içinde de 5 tane altınbasak form.
5 tane de maviyeşil lıght var.ben mi yanlış görüyorum acaba.başka bakan var mı?
refaranslı bir davetiyeymiş arkadaşın verdiği 100tl üzeri alışverişde kullanılıyormuş napolyana üye olan herkes yapar zaten çok gerekli bşy değill..
altınbaş ın uygulamasına 1 kere mi katılmak gerekiyor süre önemliymiş dikkat etmemiştim 2.defa oynadım hangisi geçerli olur acaba tek oyun hakkı olsa uygulama açılmazdı sanırım.cevapları veren arkadaşım teşekkürler
ilk oynanan geçerli ama boşa ounamayın ben 56.47 ile bitirdim cevapları bildiğim için drek tıkladım 10 da 10 yaptım ama kazananlarda ismim yok!!!bende yazdım bi güzel şikayette ettim...haksızlık işte resmen ...
ABUR CUBUR ARANJMANI yok bence doğru görüyorsun, ya evde olan bi sepetle süsleyip püsleyip biz de yapabiliriz oysa bunu
hakkaten şekerbahçem şaşırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?