Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ViledaTR Vileda Türkiye
@Blgn44 @handeoren @gokceercn @MURATKARGI @RuhPastasi35 @ertugum2008 @safiyeguvendik @zynply @sedatopi @Parpali__ Tebrikler! #vileda
aramızda kazanan varmı

ay süper bu bornoz yaaa

güle güle kullan cnm

nasıl kazandın bunu sabah akşammı oynadın oyununu

T-box
T.box en romantik hayranlarını ödüllendiriyor!

Sevgililer gününe hazır mısınız? Sihirli kelimelerinizi bir araya getirip, “O”nu kalbinden vuracak Sevgililer Günü mesajınızı 10-14 Şubat tarihleri arasında T.box Facebook sayfamızda paylaşın! T.box’dan, en romantik mesajı gönderen 20 kişiye T.box Sevgililer Günü tişörtü hediye! Paylaşım yapmayı unutmayın, şansınızı artırın!

arkadaşlar hepinize çookk teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.
kızımın çeyizine kaldırırım artık :) gerçi daha 1,5 yaşında ama :)))

fırsat buldukça oynadım genelde akşamları çok oynadım.bilginize...

‎9-19 Şubat arasında üyelik bilgileriniz tamamlayan her 50.kişiye Evmanya 'dan yastık hediye

Gondol
Değerli yarışmacılarımız, sorumuzun doğru yanıtı olan "Sürahi - Bardak" cevabını en hızlı şekilde e-posta'mıza göndererek bizden "G-304 -Luna şeffaf midi kase 4'lü (0.75 lt)" kazanan Bol Bol Gondol yarışmamızın bu haftaki kazananları;

Fatime Baytar
Yasemin Canbazoğlu
Ebru Kasap
Ali Canlı
Fatoş Duru Aktaş
Funda Küçük
Şule Aktaş
Ece Kalaycıoğlu
Zeliha Arıgan
Nazife Ertekin

Kazanan kişileri tebrik eder, hediyelerini alabilmeleri için iletişim bilgilerini (Ad, soyad, adres ve telefon) gondolplastic@gmail.com adresine göndermelerini rica ederiz. İlginiz için tekrar teşekkürler :

zarigan seni tek kelime ile tebrik ediyorum maaşallah bu ne şans 2-3 gündür ortalığı silip süpürüyorsun bravo....azıcık bize de şans yolla canımmm

Moda Bahçesi
KAZANAN SEN OLABİLİRSİN...

BEĞEN PAYLAŞ YORUM YAZ CEKILIŞE KATIL
SAYFAYI VE RESMİ BEĞEN PAYLAŞ. YAPACAĞIN BU RESMİN ALTINA BEĞENDİM PAYLAŞTIM YAZIP ÇEKİLİŞE KATILMAK HEPSİİ BU KADARRR....KAMPANYA 10-29 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA (1 Mart günü kazanan talihli açıklanacaktır...)
SÜPER KAMPANYA....

Moda Bahçesi | Facebook

Modamarks.com
‎2. YENİ SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL YARIŞMAMIZ BAŞLIYOR ! YARIŞMAMIZ 1 HAFTA SÜRCEK DETAYLAR ALT TARAFTADIR OKUYUNUZ.

Bu fotoğrafın altına KATILIYORUM yazıp YARISMA RESMİNİ ''HERKESE AÇIK'' şekilde paylaşmanız çekilişe girmeniz için yeterlidir....

KATILIM KOŞULLARI
1- Sponsorumuz olan modamarks.com Modamarks.com | Facebook sayfasını begenınız
2 - Gerçek ad-soyad ile katılınız
3- Yarışma resmini profilinizde paylaşınız (bu kontrol edilecektir)
4- Sahte hesapla katılmayı veya beğenmeyi denemeyin çünkü hesaplar 3 adminimiz tarafından tek tek kontrol edilecektir.
5-Yöneticiler kurallarda değişiklik yapabilirler.

YARIŞMA BİTİŞ TARİHİ 17-02-2011

(HERKESE BOL ŞANS)

Yorumunu 50 kişiye beğendirebilenlerde + çekiliş hak kazanacaklardır....
Her 50 beğeni +1 çekiliş hakkıdır...

Adrese ÇiğKöfte

Hayran sayımız gün geçtikçe artıyor. Şu an için hayran sayımız 1899...
2000'e ulaşıldığında yepyeni yarışmalar ve kampanyalarla devam edeceğiz.

ayça valla bu hafta güzel geçti ama delimanoyu çok istiyorum olmuyor iki haftadır o olsa çok mutlu olacağım teşekkür ederim hepimizin böyle dönemleri oluyor galiba.

JoJo BeBe (JoJo BeBe | Natural Bamboo and Organic Cotton Baby Clothing 0-24 months)
HEDİYE ZAMANI !

Kampanya resmini arkadaşlarınızla paylaşın. Yorum kısmına isminizi yazın ve arkadaşlarınızın yorumlarınızı beğenmesini sağlayın. 20 beğeni alan 1 kişi resimde gördüğünüz BAMBU KOT SALOPET kazanma şansı elde edecektir.

Hediye ile ilgili detaylı bilgi için tıklayın : Bambu Kot Salopet | JoJo BeBe | %100 Organik Pamuktan ve Bambudan Yapılmış Bebek Kıyafetleri

Son Katılım 29 Şubat 2012

ı love shoes mail atmış salı günü gönderilecek hediyeniz diye hadi bakalım hayırlısıyla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…