Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

[h=6]La Roche-Posay - Türkiye
[/h][h=6]Günaydınlar! La Roche-Posay ile günün sorusu bugün de devam ediyor... Saat tam 16:00'da sayfamızda yayınlayacağımız soruyu kaçırmayın![/h]

Durance Türkiye
İKİNCİ çekiliş YARIN saat 14:00! Facebook'ta Paylaşan 2 kişi ve Twitter'de RT eden 2 kişi MİS HEDİYELER KAZANACAK!!! Paylaşın lutfen:)

[h=6]Dettol Türkiye
[/h][h=6]King'den dijital tartı kazanma şansı için son gün! Hemen tıkla, fırsatı kaçırma! Dettol Türkiye - Anneler Kulübü | Facebook[/h]

[h=6]Ülker Ducros
[/h][h=6]Ülker Ducros baharatlarıyla dolu paket hediyeli yarışmamız devam ediyor! Katılmak için tıklayın: Ülker Ducros - Hediyeli Soru | Facebook[/h]

[h=6]Gondol
[/h][h=6]Bugün Bol Bol Gondol Yarışma günü! Saat 15.00’da soracağımız soruya en hızlı doğru cevabı veren ilk 10 kişi arasında olmak istyorsanız takipte kalın! :)[/h]

[h=6]Markafonim
[/h][h=6]Vipdükkan hesaplara 10 TL tanımladı.

Son kullanma tarihi 14 Şubat.

Vipdükkan gitmek için tıklayınız.
http://goo.gl/0zwqV[/h]

DRdunyasi
14:00-16:00 saatleri arasında hesabımıza mention yapıp aşkınızı #benceask hasthag’i ile anlatın. En yaratıcı aşk tanımına sürprizimiz

La Roche-Posay - Türkiye
Soruyu yayınlamamıza son bir saat kaldı; işte ipucunuz: Yurdumuz yine soğuk havaların etkisinde, sorumuz da kış ayları ile ilgili olacak!

çekiliş hediyeleri | Facebook

yenge facebook sayfasında çekiliş var

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

Mutfak Listesi

Sayfamız 4000 olunca katılımıcılarımızdan 3 tanesine FALEZ 3 lü cezve seti hediye.....

Adrese ÇiğKöfte

Hayran sayımız gün geçtikçe artıyor. Şu an için hayran sayımız 1899...
2000'e ulaşıldığında yepyeni yarışmalar ve kampanyalarla devam edeceğiz.

[h=6]Duru Banyo Keyfi
[/h] [h=6]Duru Gourmet Duş Keyfi Oyunu 4.Hafta ödül kazananlarını "Ödül Kazananlar" sekmesinden görebilirsiniz.
Duru Banyo Keyfi - Ödül Kazananlar | Facebook[/h]

twitter Time Out İstanbul @TimeOutIstanbul
Ayrıca bu mesajı RT eden 1, 5, 10, 15 ve 20. kişiler yarın akşam@GHETTOIstanbul'daki Makossa&Megablast konserine +1'li davetiye kazanacak!

Ne bulduysam bugün, topladım. Teşekkürler kızlar

D&R
Kazanan şanslı kullanıcılarımız, Fatma Yılmaz Çimenoğlu ve Meltem Arca'yı tebrik ederiz. Sürprizlerimiz devam edecektir. Bizi takip etmeye devam edin.

Gondol
Gondol'u ne kadar seviyorsunuz?

Hadi yaratıcı ev hanımları! Gösterin marifetlerinizi..."Gondol'da Aşk Başkadır" yarışmamıza katılmanız için tek yapmanız gereken evinizdeki mutfak ürünlerinden en güzel "Gondol" yazısını yazmak ve Gondol'da Aşk Başkadır uygulamasıyla sayfaya yüklemek! En fazla beğeni alan 20 fotoğraf finale kalacak ve Gondol jürisi tarafından seçilecek ilk 10 fotoğraf ödül kazanabilecek. Herkese bol şans. :)

Uygulama linki: Facebook'ta Gondolda Aşk Başkadır | Facebook

kırıldım yaa gülmekten inşallah haftaya kazanırsın canm

Limango'da bugün gece 12'ye kadar 7 tl lik kargo bedava çekim var kızlar. İsteyen limango mailini, mesaj olarak atsın.

Son düzenleme:
burdan bi kere krem kazanmıştım, tarihi geçik yollammışlardı
tüm kazananları kutluyorum...

işte durudan gelen bornoz setim.buyur airllikfer
güle güle kullan canımm süpermiş
Aynen bendede o şekilde salı günü son gün anlamadım niye öyle ilk defa alışveriş yapıyorum ordan hızlı denilmişti birde.

limangoya hızlı diyenin aklına şaşayım

Münire Aktaş
Dettol Hijyen Seti
Meziyet Bozova
Dettol Hijyen Seti
Meltem Çakır
Dettol Hijyen Seti
Nebahat Dost
Dettol Hijyen Seti
Canan Balıkçı
Dettol Hijyen Seti
Derya Olcay
King dijital tartı
Yaren Dönmez
King dijital tartı
Zerrin Hepözden
King dijital tartı

kızlar ruffles da son soruyu ne yaptınız 4,245 yaptım ama tam cevabı bulamadım..en uzun süredir birlikte olan çift de 87 yaptım

kızlar ruffles da son soruyu ne yaptınız 4,245 yaptım ama tam cevabı bulamadım..en uzun süredir birlikte olan çift de 87 yaptım

bende o yaptım çünkü bir başka çiftin boyu 4.07 idi bulduğum ama cevap 86 olucak bence bende 88 yapmıştım yanlış düşünmüşüz

teşekkür ederimm cevap veren arkadaşlara..bu haftaki sorular daha çelişkiliydi sanki..bakalım inşallah birimiz kazanır.

şu ruffles'ı biri düzgünce yazabilir mi kızlar
sabahtan beri herkes başka şey söyledi, anlamadım hangisi doğru

webdensiparis.com
Yarışmayı kazanan değerli takipçimizi açıklamanın vakti geldi !!!

Hepinize katılımınız için teşekkür ederiz.

1- BERNA BERRİN BAÇKIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…