Guinnes Rekorlar Kitabına göre en uzun süre evli kalan çift Herbert ve Zelmyra Fisher idi. 86 yıl evliliğin ardından Herbert Şubat ayında 105 yaşında hayatını kaybetti. Dul eşi ise 103 yaşında.
bütün cevaplarım kül oldu gitti bu yazanlar yüzünden.
gelen mailin alt kısmında artık böyle mailler almak istemiyorum yada abonelikten çık gibi bişey vardır ordan çıkarsanız gelmez..banada geliyo du ben öyle yaptım kurtuldumkızlar bişey sorucam mailine zoosk dye bi yerden mesaj gelen var mı?? üye olmadım bişey yapmadım mesaj geliyo devamlı. acaba kampanya için üye olduğumuz bişey yüzündenmi oluyo mail adresleri parayla satılıyo gibi bişey söylenmişti bi ara. korktum bnde açıkçası. ayrıca bu zooskta arkadaşlık sistesiymiş
kaç yıldır evli olduklarını soruyordu ben 88 dedim 86. yılda biri ömüş zatensoru neydi canm belik de seninki doğru şimdi emin olamadım soru tam olarak neyydi
vipdukkah 10 lıra hediye çeki vermiş ya bunun bir alt sınırı var mı 10 lıralık bişey alıyorum gorunmuyor çekim de
kazanınca kazandınız yazıyor zate ama insanın adını kazananlarda görmeside çok güzelllllTheramed "Yanıtla Kazan!" uygulamasının kazanan isimleri;
Yaren Ay,
Ramazan Ok,
Senem Agirantaş,
Zeliha Kurtuldu Arigan,
Dore Özen Güzel,
Hatice Tuz,
Hatica Özmetin,
Ayşe Gülgün Atay,
Şebnem Amasya Ökten,
Tüm kazanan kullanıcılarımızı tebrik ederiz. :)
kızlar limangodan yaptığım alışverişler hala kampanya sona erdi aşamasında..sizde ne alemde.
siparişi gelen var mı?
kızlar limangodan yaptığım alışverişler hala kampanya sona erdi aşamasında..sizde ne alemde.
siparişi gelen var mı?
siparişi gelen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?