Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

soru neydi canm belik de seninki doğru şimdi emin olamadım soru tam olarak neyydi

gelen mailin alt kısmında artık böyle mailler almak istemiyorum yada abonelikten çık gibi bişey vardır ordan çıkarsanız gelmez..banada geliyo du ben öyle yaptım kurtuldum

Pınar Mandziç
Kampanyamız sona ermiştir. Serra bujuteriden 30tl değerinde çek kazanan okuyucumuz Funda Yıldız tebrikler. Bana serra bujuteriye üye oldunugunuz maılı yazın lütfen güle güle harcayın :)

Theramed "Yanıtla Kazan!" uygulamasının kazanan isimleri;

Yaren Ay,
Ramazan Ok,
Senem Agirantaş,
Zeliha Kurtuldu Arigan,
Dore Özen Güzel,
Hatice Tuz,
Hatica Özmetin,
Ayşe Gülgün Atay,
Şebnem Amasya Ökten,

Tüm kazanan kullanıcılarımızı tebrik ederiz. :)

ruffles cvapları için teşekkürler cnm

hayırlısı bakalım

vipdukkah 10 lıra hediye çeki vermiş ya bunun bir alt sınırı var mı 10 lıralık bişey alıyorum gorunmuyor çekim de

HATIRLATMA! Yarışma Şifremiz: ROMAN ONLINE! Şifre Roman de Roman markasına ait FIRSAT ürünlerinden birinin ürün ayrıntılarında gizli! Şifrenin bulunduğu ürüne ait linki sosyalmedya@roman.com.tr ye gönderen bir kişi 50TL lik hediye çeki kazanıyor! Bol şanslar!
ROMAN | Facebook kızlar bir inceleyin isterseniz

kazanınca kazandınız yazıyor zate ama insanın adını kazananlarda görmeside çok güzelllll

XBOX 360 formatında toplamda 3 adet vereceğimiz Battlefield Bad Company 2 yarışmamız başlamıştır. Kazananlar resmi beğenip paylaşanlar arasından rastgele seçilecektir. Herkese boş şanslar :)

ARALGAME | Facebook

tüm kazananları kutluyorum...

işte durudan gelen bornoz setim.buyur airllikfer

Eklentiler

• $DSC04238.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 50
  • $DSC04237.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…