BUYUR CANIM
Eki Görüntüle 344657 Eki Görüntüle 344658 Eki Görüntüle 344660
kutunun altında yazan 2011 tarhinin resmini de çektim sanırım üretim tarihi olsa gerek :)
glade hangi kargo ile geliyor kızlar ?
çok teşekkür ederim canım.duvara yazanlara artık bişe diemiyorum ben şanslarını kaybediyolar.mavi bi resim olucak baya bi geriye dönüp bulup altına yorumbırakman gerekiyor.saat 6 son yarışma.sevkur tebrikler cnm.şimdi yine kolye veriyor ama ben resim göremedim son 4 saat yazmışlar atılmak için onun altına yazdım ama herkes duvara yazıyor
Ups kargo ile geliyor diye biliyorum ben.. Mail gelmiş bana kargonuz yola çıkmıştır diye.
Link atabilirmisiniz kızlarçok teşekkür ederim canım.duvara yazanlara artık bişe diemiyorum ben şanslarını kaybediyolar.mavi bi resim olucak baya bi geriye dönüp bulup altına yorumbırakman gerekiyor.saat 6 son yarışma.
sağol canım..ya ben bu gladenin gelmesini istemiyorum.mail attım.iptal ederlermi acaba:26:
Link atabilirmisiniz kızlar
..
Merguanacım mail attıysan dönüş yaparlar sana neden iptal ettireceksin ki
theuglygoddess .!.:Sanmıyorum çünkü kargoya verilmiş herkesin ki. Kargoya verilmeden önce söyleseydin olabilirdi.
canım kargo gelince komşular laf ediyor.ailemde bana kızıyor.iptal etmem lazım.:26:
yok cnm ya o zaman da iptal etmiyorlar.kaldım böyle.inş ups iptal eder.
çok teşekkür ederim canım.duvara yazanlara artık bişe diemiyorum ben şanslarını kaybediyolar.mavi bi resim olucak baya bi geriye dönüp bulup altına yorumbırakman gerekiyor.saat 6 son yarışma.
yok cnm ya o zaman da iptal etmiyorlar.kaldım böyle.inş ups iptal eder.
Aaa komşulara ne ki...benim adresimi ver ben kazanamamıştım zateen..
theuglygoddess .!.:Ne olduki canım neden istemiyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?