Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Gelmesini beklediğim o kadar çok kargo var ki bunlara bide dün duru eklendi eşim kazanmış inşallah en kısa zamanda gelirler bütün hepsi

sevkur tebrikler cnm.şimdi yine kolye veriyor ama ben resim göremedim son 4 saat yazmışlar atılmak için onun altına yazdım ama herkes duvara yazıyor

Son düzenleme:
sevkur tebrikler cnm.şimdi yine kolye veriyor ama ben resim göremedim son 4 saat yazmışlar atılmak için onun altına yazdım ama herkes duvara yazıyor
çok teşekkür ederim canım.duvara yazanlara artık bişe diemiyorum ben şanslarını kaybediyolar.mavi bi resim olucak baya bi geriye dönüp bulup altına yorumbırakman gerekiyor.saat 6 son yarışma.

çok teşekkür ederim canım.duvara yazanlara artık bişe diemiyorum ben şanslarını kaybediyolar.mavi bi resim olucak baya bi geriye dönüp bulup altına yorumbırakman gerekiyor.saat 6 son yarışma.
Link atabilirmisiniz kızlar
..
Merguanacım mail attıysan dönüş yaparlar sana neden iptal ettireceksin ki

Link atabilirmisiniz kızlar
..
Merguanacım mail attıysan dönüş yaparlar sana neden iptal ettireceksin ki

canım kargo gelince komşular laf ediyor.ailemde bana kızıyor.iptal etmem lazım.
:26:

theuglygoddess .!.:
Sanmıyorum çünkü kargoya verilmiş herkesin ki. Kargoya verilmeden önce söyleseydin olabilirdi.

yok cnm ya o zaman da iptal etmiyorlar.kaldım böyle.inş ups iptal eder.

Ben bu fiattan hiç bişey anlamadım :/ napıcaz o şifreleri..
birde kolye kazanılan yerin linkini istemiştim atabilirmisiniz kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…