Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Gliss Türkiye
‎'Gliss Şansım' başlıyooor!
Kendini şanslı hissedenler 'Gliss Şansım'da buluşuyor.
Siz de Gliss dokunuşuyla benzersiz bir fark yaşamak istiyorsanız hemen uygulamaya girin; Gliss Türkiye - Gliss Şansım | Facebook soruları cevaplayan her 50. kişiden biri olun, Gliss Ultimate Repair Şampuan ile Çift Fazlı Onarım ve Parlaklık Spreyi sizin olsun!

Gliss Türkiye | Facebook

Gliss Türkiye - Duvar | Facebook
koşun kızlar..

'Gliss Şansım' başlıyooor!
Kendini şanslı hissedenler 'Gliss Şansım'da buluşuyor.
Siz de Gliss dokunuşuyla benzersiz bir fark yaşamak istiyorsanız hemen uygulamaya girin; Gliss Türkiye - Gliss Şansım | Facebook soruları cevaplayan her 50. kişiden biri olun, Gliss Ultimate Repair Şampuan ile Çift Fazlı Onarım ve Parlaklık Spreyi sizin olsun!

Ne kadar saçma şeyler yaa kime ne kardeşim kime NE!!! Bu dış kapının dış mandallarına çok sinir oluyorum ne hakla başkasının özel hayatına müdahale edebiliyorlar.

TatliGaci .!.:
sağol canım..şakaydı..
komşular meraktan laf ediyorlardır, ne ilgilendirir ki, zararı ne onlara,merak sadece

bıktırdılar artık resmen.

Ben bu fiattan hiç bişey anlamadım :/ napıcaz o şifreleri..
birde kolye kazanılan yerin linkini istemiştim atabilirmisiniz kızlar.

canım anladığım kadarıyla 14 şubatta o ipuçlarındaki yerde olup o renkte bi fiat arabası gördüğünde elindeki şifreyi ilk ulaştıranlar kazanacak hediyeyi
bunu tüm aşamaları yaptıktan sonra anladım hemen sayfayı beğenmekten vazgeçtim bende

Desa Fashion
‎Pink Freud , DESA tutkunları ile aşkın rengini seçiyor! 'Sizce aşkın rengi nedir? Neden? ' sorusunu Büyük an geldi!... | Facebook 'den cevaplayın, Sevgililer Günü için özel üretilen birbirinden renkli deri makyaj çantalarından birine sahip olma şansını yakalayın.

cnm doğru bunu düşünememiştimde ama esesin dışında ta ,sanayi sitelerindeymiş.nabıcaz kaldık gene
ay ne alaka ya.millete ne benim evime gelenden.merak ediyolarsa patlasınlar.banada demeye başladılar beleşi iyi buldun die.bende firmalar dağıtıyor almayan enayi bi daha ses edemediler.herkesin evinde var net.kargona karışan evine gelene gidenede karışırlar..

Eskişehirdemisin ? eses demişsinde :)

evet canım eskişehir

onada karışırlar yakında zaten

haklısın da işte .elalem ne der diyoruz hep.sağol desteğin için
aslında başımıza ne gelirse elalem ne der die geliyo.elindeki imkanları değerlendiriyon.hem gelen kargo davul zurnaylamı geliyoda rahatsız oluyolarmış ya.yoldan hiçmi araba geçmiyo.ay ne sinir anlayışsız ve fesat insanlarmış.bu kadarda kıskançlıklarınoı belli, etmezki insan

Ruffles Türkiye
İşte aşkından tüm soruları doğru bilip, EN kısa sürede Bilen Bilene testini çözen ve 14 Şubat'ta sevdiklerine yüzlerce paket Ruffles hediye edecek olan birincilerimiz!

Cemile Karabulut
Ferhat Bayraklı
Mehmet Özdamar
Melih Beşkazalıoğlu
Mustafa Tozlu
Neşe Türkölmez Çuhadar
Sibel Tekdur
Şenay Ateş Yıldıztaş
Yasemin Öner
Yücel Çalışkan

tebrikler Cemile Karabulut

Yarışmanın başladığını da burdan görmüştüm, açıklandığını da.. Kazanmayı en beklemediğim yerden kazanmışım şaşırdım Cevaplarken geç kaldığımı sanmıştım, boy sorusunu da bulamayıp bir hesaptan başka bir hesaptan başka cevaplamıştım, şaşkınım valla teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…