cnm olsa yaparım valla nie yapmıyım.
komşlar yüzünden kargo gelince laf ediyolar kendileri
aa onlara neymiş. ne diyorlarki . ne ayıp !:99:
Ne kadar saçma şeyler yaa kime ne kardeşim kime NE!!! Bu dış kapının dış mandallarına çok sinir oluyorum ne hakla başkasının özel hayatına müdahale edebiliyorlar.
TatliGaci .!.:sağol canım..şakaydı..
komşular meraktan laf ediyorlardır, ne ilgilendirir ki, zararı ne onlara,merak sadece
Ben bu fiattan hiç bişey anlamadım :/ napıcaz o şifreleri..
birde kolye kazanılan yerin linkini istemiştim atabilirmisiniz kızlar.
canım kargo gelince komşular laf ediyor.ailemde bana kızıyor.iptal etmem lazım.:26:
yok cnm ya o zaman da iptal etmiyorlar.kaldım böyle.inş ups iptal eder.
canım o zaman sende kargo yakınsa takip et geldiği zaman almaya git onlar getirmeden
cnm doğru bunu düşünememiştimde ama esesin dışında ta ,sanayi sitelerindeymiş.nabıcaz kaldık gene
ay ne alaka ya.millete ne benim evime gelenden.merak ediyolarsa patlasınlar.banada demeye başladılar beleşi iyi buldun die.bende firmalar dağıtıyor almayan enayicnm doğru bunu düşünememiştimde ama esesin dışında ta ,sanayi sitelerindeymiş.nabıcaz kaldık gene
Eskişehirdemisin ? eses demişsinde :)
sevfurkereym .!.:ay ne alaka ya.millete ne benim evime gelenden.merak ediyolarsa patlasınlar.banada demeye başladılar beleşi iyi buldun die.bende firmalar dağıtıyor almayan enayi bi daha ses edemediler.herkesin evinde var net.kargona karışan evine gelene gidenede karışırlar..
evet canım eskişehir
onada karışırlar yakında zaten
Onlara neymiş! Boşver canım bırak. Başkalarının hayatına müdahale etmesine izin verme. Gelsin istediğin kadar kargo. Bırak umursama.
aslında başımıza ne gelirse elalem ne der die geliyo.elindeki imkanları değerlendiriyon.hem gelen kargo davul zurnaylamı geliyoda rahatsız oluyolarmış ya.yoldan hiçmi araba geçmiyo.ay ne sinir anlayışsız ve fesat insanlarmış.bu kadarda kıskançlıklarınoı belli, etmezki insanhaklısın da işte .elalem ne der diyoruz hep.sağol desteğin için
Ruffles Türkiye
İşte aşkından tüm soruları doğru bilip, EN kısa sürede Bilen Bilene testini çözen ve 14 Şubat'ta sevdiklerine yüzlerce paket Ruffles hediye edecek olan birincilerimiz!
Cemile Karabulut
Ferhat Bayraklı
Mehmet Özdamar
Melih Beşkazalıoğlu
Mustafa Tozlu
Neşe Türkölmez Çuhadar
Sibel Tekdur
Şenay Ateş Yıldıztaş
Yasemin Öner
Yücel Çalışkan
tebrikler Cemile Karabulut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?