Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmem ki kız öyle dedi, :26: ay sinir oldum tekrar ariycam :s
yani sonuçta kimlikle alıyoruz, ben şunları tekrar ariyım.
Canım güle güle kullan hediyelerinii
polo şeysi neydi, onu kaçırmışım ben.
Nek benim de dün geldi eve gladeim saat 8.30 civ. olay dan krem kazandığımdada adresi bulamışlardı evin. Ben işyerine getirin dediğimde tedarikçi firmayı aramanız lazım dediler ben gelip alim dedim gittim aldım sorun çıkmadı zaten kimlikle alıyorsun.
Bu arada duru duş jellerimde geldi mis mis hepsii özellikle karamela şekerine bittim..
Az önce de polo dan hediye istemiştik ya ordan geldiler bi makyaj çantası birde bozuk para cüzdanı geldi hoş kargo ücreti bize aitti sadece. Fiyatları biri 39.99 diğeri 49.99 du![]()
aradım "kesinlikle ups olarak şubeden teslimat yapmıyoruz, adres değişikliği gönderen firma yapıyor" diyolar yaa deli oldum.Ara canım yaa şubeden alan arkadaşım var de ben niye alamıyorum de.
Burda yayınlanmıştı canım Polo bi ara form dolduran herkese gönderiyordu bu hediyeleri bende doldurmuştum formu geldi işte.
aradım "kesinlikle ups olarak şubeden teslimat yapmıyoruz, adres değişikliği gönderen firma yapıyor" diyolar yaa deli oldum.
Cumartesi gönderin o zaman, not düşün bunu yapabilir herhalde ups kargo dedim.
Bakalım cumartesi gelir inş, ay sinir oldum bitane oda spreyi için.ama onlarda kalsın istemiyorum, çöpe atarım daha iyi o kıza gıcık oldumm
![]()
aynen canım. Ben de hiç sevmiyorum, bir kez daha problem yaşamıştım. İşlerini hiç iyi yapmıyolar benceBanada 1 i geldi diğeri için mail gelmiş evde bulamadık diye! Evde değilsem diğerini kime teslim ettiniz bütün gün evdeydim ilgilenin falan yazdım ertesi gün getirdiler. Nedense sevmiyorum o şirketi. Hep karışıklık oluyo onunla gelenlerde.![]()
Nek benim de dün geldi eve gladeim saat 8.30 civ. olay dan krem kazandığımdada adresi bulamışlardı evin. Ben işyerine getirin dediğimde tedarikçi firmayı aramanız lazım dediler ben gelip alim dedim gittim aldım sorun çıkmadı zaten kimlikle alıyorsun.
Bu arada duru duş jellerimde geldi mis mis hepsii özellikle karamela şekerine bittim..
Az önce de polo dan hediye istemiştik ya ordan geldiler bi makyaj çantası birde bozuk para cüzdanı geldi hoş kargo ücreti bize aitti sadece. Fiyatları biri 39.99 diğeri 49.99 du![]()
bilmem ki kız öyle dedi, :26: ay sinir oldum tekrar ariycam :s
yani sonuçta kimlikle alıyoruz, ben şunları tekrar ariyım.
Canım güle güle kullan hediyelerinii
polo şeysi neydi, onu kaçırmışım ben.
sen şaşkınına denk gelmişsin canım ne yazık kiaradım "kesinlikle ups olarak şubeden teslimat yapmıyoruz, adres değişikliği gönderen firma yapıyor" diyolar yaa deli oldum.
Cumartesi gönderin o zaman, not düşün bunu yapabilir herhalde ups kargo dedim.
Bakalım cumartesi gelir inş, ay sinir oldum bitane oda spreyi için.ama onlarda kalsın istemiyorum, çöpe atarım daha iyi o kıza gıcık oldumm
![]()
benimki normal
ben o no olmadan çok fazla iade yaptım limangoya
bambiden 4-5tane ayakkabı aldım hiç böyle bi şey yaşamadım.önce mail at sonra duruma göre geri gönder derim
hem makyaj çantası hem cüzdanmı gönderiyolar. kaç para kargo ödedin cnm.?
orjinalmi acaba hediyeler. umarım değiyodur. öyleyse bende başvurcam cnm.
kızlar yetişinnnn limangodaki hesaplarımın hepsi silinmiş noolmuş yaaa sizde bi baksanıza sizinkiler ne durumda? beklediğim kargolarımda gözükmüyo..![]()
Slm kızlar bu aralar giremiyorum kulube ben pek yarışmalarada katılamıyorum ama en azından kazandıklarım geliyor yavaş yavaş :))) rufleslarım geldi :))) aras kargo getiriyor :))
Slm kızlar bu aralar giremiyorum kulube ben pek yarışmalarada katılamıyorum ama en azından kazandıklarım geliyor yavaş yavaş :))) rufleslarım geldi :))) aras kargo getiriyor :))
afiyet olsun bende kargo yolu gözlüyorum
![]()