kızlar ilk defa moneye katıldım u ve P kaydınız alınmıştır yazdı.yarın merkeze gdeceğim nasıl kullanıyoruz.daha önce money kazanan biri anlatabilir mi
kızlar ilk defa moneye katıldım %75 ve %50 kaydınız alınmıştır yazdı.yarın merkeze gdeceğim nasıl kullanıyoruz.daha önce money kazanan biri anlatabilir mi
2o tl hemencecik geldi mi:44:[/QUOyok canım sipariş tesliminden sonra geliyormuş bi arakas yazmıştı
bende u ve % alabildim. şu güvenlik kodu girmek deli ediyo beni hep onun yüzünden 0 ü kaçırıyorum.
cnm ürün kartına yüklenmişse direk alıyosun ama bazen geç yüklendiği oluyo. kasadan geçmeden önce kasiyere sor indirimli geçiyomu diye.
Bende 2 tane 0ü şans eseri yakaladım. Kayıt alındı dedikten sorna 1 tane kalmıştı.
Kiosklar var genelde girişlerde oluyo. Ben önce onda kontrol ediyorum yüklenmişmi diye sonra alıp kasada kasiyere söylüyorum yoksa farketmiyolar.Oda düşüyo indirimi.
faceyi bilmiyorum ama sabah twetterda dağıttılar onlar alabiliyo
şşşşşşşşşş
bir daha duymıyım bu sözlerii
bize bi danecik bilem yokken bunları konuşmanız hemde yanımızda
çok aip
Ben akşam ugricam. Bugün ki çok güzeldi.çok teşekkür ederim kızlar.yarın yüklenmiş olursa alırım çok mutlu oldu sonunda bişey kazandım
yahu kızla şu moneyi nasıl yakalayıyosunuz her gün mü bu ? saat kacta oluyo bana da bir söyleyin ya
Daybuyday dan 10 tl indirime ben de krep tavası aldım 2.90 a geldi ama kızlar bakın mailde ne yazıyor..
[TABLE="width: 98%"]
[TR]
[TD="colspan: 3"]Ürün sevkiyatı 14.02.2012 - 28.02.2012 tarihleri arasında yapılacaktır.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 3"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 3"]Ürün sevkiyat masrafı olan 5,90 TL kargo ücreti ALICI tarafından ödenecektir. Kargo gönderi kodunuz sisteme yansıdıktan sonra en geç 3 işgünü içerisinde siparişiniz kargo şirketi tarafından teslim edilecektir.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Daybuyday dan 10 tl indirime ben de krep tavası aldım 2.90 a geldi ama kızlar bakın mailde ne yazıyor..
[TR]
[TD="colspan: 3"]Ürün sevkiyatı 14.02.2012 - 28.02.2012 tarihleri arasında yapılacaktır.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 3"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 3"]Ürün sevkiyat masrafı olan 5,90 TL kargo ücreti ALICI tarafından ödenecektir. Kargo gönderi kodunuz sisteme yansıdıktan sonra en geç 3 işgünü içerisinde siparişiniz kargo şirketi tarafından teslim edilecektir.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="colspan: 3"]Ürün sevkiyatı 14.02.2012 - 28.02.2012 tarihleri arasında yapılacaktır.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 3"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 3"]Ürün sevkiyat masrafı olan 5,90 TL kargo ücreti ALICI tarafından ödenecektir. Kargo gönderi kodunuz sisteme yansıdıktan sonra en geç 3 işgünü içerisinde siparişiniz kargo şirketi tarafından teslim edilecektir.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar alix aviende tanıdığım herkesin yorumunu beğendim.birbirimize destek olalım 10 kişi den 2-3 tanesi kk dan kazanmış olsun
Kızlar bu siteden alışveriş yapanlar bi kontrol etsin maillerini sizde de mi böyle yazıyor bu ne demek kargoyu biz mi ödiceğiz?
Salı günleri oluyo saati belli değil. Bazen Facebook sayfaları üzerinden bazen kurumsal siteleri üzerinden oluyor.
Aynen bana gelen mailde de böyle yazıyor,kargo ücreti alıcıya ait diyor((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?