Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar ilk defa moneye katıldım u ve P kaydınız alınmıştır yazdı.yarın merkeze gdeceğim nasıl kullanıyoruz.daha önce money kazanan biri anlatabilir mi

Bende 2 tane %100ü şans eseri yakaladım. Kayıt alındı dedikten sorna 1 tane kalmıştı.
Kiosklar var genelde girişlerde oluyo. Ben önce onda kontrol ediyorum yüklenmişmi diye sonra alıp kasada kasiyere söylüyorum yoksa farketmiyolar. Oda düşüyo indirimi.

kızlar ilk defa moneye katıldım %75 ve %50 kaydınız alınmıştır yazdı.yarın merkeze gdeceğim nasıl kullanıyoruz.daha önce money kazanan biri anlatabilir mi

bende %75 ve %25 alabildim. şu güvenlik kodu girmek deli ediyo beni hep onun yüzünden %100 ü kaçırıyorum.
cnm ürün kartına yüklenmişse direk alıyosun ama bazen geç yüklendiği oluyo. kasadan geçmeden önce kasiyere sor indirimli geçiyomu diye.

çok teşekkür ederim kızlar.yarın yüklenmiş olursa alırım çok mutlu oldu sonunda bişey kazandım

Daybuyday dan 10 tl indirime ben de krep tavası aldım 2.90 a geldi ama kızlar bakın mailde ne yazıyor..

[TABLE="width: 98%"]
[TR]
[TD="colspan: 3"]Ürün sevkiyatı 14.02.2012 - 28.02.2012 tarihleri arasında yapılacaktır.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 3"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 3"]Ürün sevkiyat masrafı olan 5,90 TL kargo ücreti ALICI tarafından ödenecektir. Kargo gönderi kodunuz sisteme yansıdıktan sonra en geç 3 işgünü içerisinde siparişiniz kargo şirketi tarafından teslim edilecektir.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

yahu kızla şu moneyi nasıl yakalayıyosunuz her gün mü bu ? saat kacta oluyo bana da bir söyleyin ya

kızlar alix aviende tanıdığım herkesin yorumunu beğendim.birbirimize destek olalım 10 kişi den 2-3 tanesi kk dan kazanmış olsun

ben şimdi alışverişimi tamamladım ve 10 tl düştü 14 tl ye kargosuz olarak bu elbiseyi aldım.özellikle baktım hatta kargosu ücretsizdi bende..

neden öyle yazıyor acaba hani kargo bedavaydı ben de kek kalıbı almıştım 2.90 ödedim sadece ama maile bakmadım kargo 0 tl yazınca sitede

Kızlar bu siteden alışveriş yapanlar bi kontrol etsin maillerini sizde de mi böyle yazıyor bu ne demek kargoyu biz mi ödiceğiz?

kızlar alix aviende tanıdığım herkesin yorumunu beğendim.birbirimize destek olalım 10 kişi den 2-3 tanesi kk dan kazanmış olsun

BENCE DE HAKLISIN..
bende yazdım ,aşkı refleks olarak tanımlayan benim,sizi nasıl bileceğim ben

Son düzenleme:
Aynen bana gelen mailde de böyle yazıyor,kargo ücreti alıcıya ait diyor ((

evet bende baktım benim mailde de 5.90 kargo ücreti diyor ama ben ödeme yaparken kargo 0.00 dı iyi hatırlıyorum bu sözleşme feshi diye öyledirartı öyle olsa markafoni ve terndyol gibi kargo ücretinide alırlar ödeme yaparken ,benim ilk alışverişim burdan ,bilenler vardır.ama koskoca yazıyor bugün tüm gün kargo ücretsiz diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…