fikrimühimden sek ile ilgili mühim paketim geldi.
süt kutusunu elime bi aldım içi bomboş.süt müt yok yani. :86:
acep dolum hatasımı. :26:yoksa öylemi.
bi kutu sütü çok mu gördüler bee
ama içinden birsürü %50 indirim kuponu çıktı
bi arkadaşa daha gelmişti bu paketten acep onunki de boş mu?
Kızlaaaarrr tutun beni heyecandan havalara uçuyorum. Az önce bir Casio erkek saati kazandım.
moneyclub kart tan biscolata mood ları bugün dolduranlara aalamıyor sanırım 14şubat öncesinde demişler .çnkü:2:
benimde davetten gelen 20 lik çekim vardı 2 tan ekrep tavası aldım 5 lira verdim.
ha bu arada limangoda kargo bedavaymış.çekler kullanılıyomu bi bakın
evet benimkide boş canımAma ben o boş kutuya bayıldım
ama kuponları iyi karıştır içinde %100 bedava bir adet kupon var
14 Şubat Sevgililer Günü'nde yani bugün sitemize üye olan ve sonrasında twitter'da bizi takip etmeye başlayan İLK 1000 kişiye ARMİNE fular veya ARMİNE eşarp ücretsiz olarak verilecektir! Üye olan ve daha sonra twitter da bizi takip etmeye başlayan kullanıcılarımız, üyelik işlemlerini başarı ile tamamladıktan sonra sozer@imp.com.tr adresine , hediyemizin ulaşacağı açık adresi ve twitter adresilerini gönderecekler. Kampanyamızda kargo ücreti dahil değildir.İsme gönderilen hediyeler, gelen kargocuya kimliklerini ibraz ederek alabileceklerdir.
Kadının Gazetesi
canım bende anketi doldurdum ama çeki nasıl kazınıcaz onu anlatırmısın teşekkür edrim şimdidenKIZLARRR
fikirmetreden anket doldurup daybuday için 10 tl çek kazandım yükledim kargo bedavadan da faydalanıp 90 kuruşa tişört aldım
ewet gözden kaçırmışım
bende 2 adet var ama%100 indirim
napcaz şimdi bunları. yorum falanmı yazcaz siteye ??
tavayı hangi kampanyadan aldın canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?