Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

evet benimkide boş canım Ama ben o boş kutuya bayıldım
ama kuponları iyi karıştır içinde %100 bedava bir adet kupon var

moneyclub kart tan biscolata mood ları bugün dolduranlara aalamıyor sanırım 14şubat öncesinde demişler .çnkü:2:

Alix Avien’den Sevgililer Günü Hediyesi!

Bu aşk dolu günde, Alix Avien’den seni mutlu edecek bir hediye kazanmak ister misin?

Bugün saat 15.30’da vereceğimiz cümleyi tamamlayan üyelerimiz arasında en çok beğeni (like) alan 10 üyemiz Alix Avien’den 50 numaralı Maxilip Lipstick ruj, 121 numaralı Alix Avien oje ve DNA Mascara kazanacak!

Çorap Terzisi
‎13/02/2012 - 20/02/2012 HHBŞ - HHBH UYGULAMASI
Özel Şifre : Türkiye'nin Çorap Fenomeni
Haftanın Ödülü : 1 Kişiye Tam 3 Kutu (20 Çift) Çorap
1 Kutu Platin, 1 Kutu Miss, 1 Kutu Misster
Katılım İçin Son Gün : 19/02/2012
Kazanan Talihli 20/02/2012 tarihinde buradan açıklanacak.
Herkese İyi Şanslar...

14 Şubat Sevgililer Günü'nde yani bugün sitemize üye olan ve sonrasında twitter'da bizi takip etmeye başlayan İLK 1000 kişiye ARMİNE fular veya ARMİNE eşarp ücretsiz olarak verilecektir! Üye olan ve daha sonra twitter da bizi takip etmeye başlayan kullanıcılarımız, üyelik işlemlerini başarı ile tamamladıktan sonra sozer@imp.com.tr adresine , hediyemizin ulaşacağı açık adresi ve twitter adresilerini gönderecekler. Kampanyamızda kargo ücreti dahil değildir.İsme gönderilen hediyeler, gelen kargocuya kimliklerini ibraz ederek alabileceklerdir.
Kadının Gazetesi

maalesef beğenili yarışma

Alix Avien
Alix Avien
Alix Avien’den Sevgililer Günü Hediyesi!

Bu aşk dolu günde, Alix Avien’den seni mutlu edecek bir hediye kazanmak ister misin?

Bugün saat 15.30’da vereceğimiz cümleyi tamamlayan üyelerimiz arasında en çok beğeni (like) alan 10 üyemiz Alix Avien’den 50 numaralı Maxilip Lipstick ruj, 121 numaralı Alix Avien oje ve DNA Mascara kazanacak!

Saat 15.30’da görüşmek üzere, bol şans… :)

Fiyatbilir.com
Omo Total Konsantre Sıvı Deterjanlarda %30'a varan indirim fırsatını kaçırmayın. Üstelik Herzaman Ücretsiz Kargo! Hesabınıza Erişirken Sorun mu Yaşıyorsun ?

promosyon değil ama burada zaman zaman güzel markaların indirimleri duyuruluyır ve kargo da bedava deniliyor ben henüz kullanmadım ama paylaşmak istedim.

viva cappio nunda yarışması varmış şimdi gördüm geç kalmışızz :)

Viva Cappio Parfüm
Yoğun ilginize teşekkür ederiz :)
Aşağıdaki iletiyi sevdikleriyle hemen paylaşan ilk 5 Viva Cappio parfüm talihlisi şöyle:
Hatice Özkan, Gülümser Demirtaş, Fatih Tunç, Murat Gören ve Büşra Köseoğlu Erdemir
♥
Lütfen iletişim bilgilerinizi websites.tuketici@hunca.com.tr 'ye gönderir misiniz?
Sevgililer Günü'nüz mutlu olsun!

detay biliyormusun eşarp seçme ve kargo ucrt hk

ewet gözden kaçırmışım
bende 2 adet var ama%100 indirim

napcaz şimdi bunları. yorum falanmı yazcaz siteye ??

bak bende 2 tane olduğunu gözden kaçırmışım eeee başka özden kaçırdığımız neler var
şimdi onu migrostan alıcan içicen içicen içicen sonra fikrimühim sitesine yorumunu yazıcan

Rexona Türkiye
REXONA GÖRSELİNİ PAYLAŞ! Paylaşım yapanlar arasında yapılan çekilişte Rexona ürün kiti kazanan iki kişiden biri olma şansını yakala!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…